Vinn överbra festivaldag för dig och din vän!

Vasa Elektriska är även i år huvudsamarbetspartner för Vaasa Festival 1-3.8.2024

På Vaasa Festival lyssnar du på toppartister och njuter av den havsnära stämningen! Evenemanget äger rum vid den vackra Inre hamnen i Vasa. Tack vare det underhållande programmet och mångsidiga utbudet av mat och dryck, är festivalområdet är ett utmärkt ställe att tillbringa hela dagen på.

Vill du glädja din vän med en festivaldag?

I år lottar vi ut sammanlagt 10 stycken VIP-biljetter till lördagens festivaldag (3. augusti) till Vaasa Festival. Genom att delta i utlottningen kan du vinna festivalbiljetter åt dig och din vän.

Delta i utlottningen och förklara kort vem du vill glädja med en festivalbiljett och varför just ni borde vinna festivalbiljetter till Vaasa Festival!

Vinnaren av utlottningen får:

  • 2 st. VIP-biljetter till lördagens festivaldag (3.8) till Vaasa Festival (värde: 279,80 €)

Du kan delta i utlottningen om du är kund hos Vasa Elektriska eller Vasa Elnät. För att delta, lämna dina kontaktuppgifter i formuläret nedan. Observera att du måste vara minst 18 år gammal för att delta i utlottningen. Utlottningen kommer att ske bland dem som har lämnat in en motivering. Tävlingstiden börjar 24.6.2024 och avslutas 14.7.2024.

Delta i utlottningen

Tävlingstiden har avslutats.

Lotteriregler: Tävlingstiden är 24.6 – 14.7.2024. Alla kunder hos Vasa Elektriska eller Vasa Elnät kan delta i utlottningen. Om vinnaren inte kan nås med de angivna kontaktuppgifterna inom två (2) arbetsdagar, lottas priset ut på nytt. Du måste vara minst 18 år gammal för att delta i utlottningen. Vi meddelar vinnaren via e-post. Vänligen observera att du ska svara på meddelandet inom två arbetsdagar för att hämta ut ditt pris.

Prisets värde är 279,80 €. Priset kan inte bytas ut eller omvandlas till pengar. Se mer detaljerade regler för Vasa Elektriska-koncernens tävlingar här.