Smarta laddningslösningar för hem, företag och husbolag

Köp Vasa Elektriskas smarta, ansvarsfulla och säkra laddstation för elbilar för din fastighet. Laddstationen, som har designats enligt EcoDesign-metoden, kommer med inbyggd jordfelsbrytare och dynamisk lasthantering. Med den praktiska appen kan du schemalägga laddningen så att den sker under de förmånligaste timmarna med tanke på elpriset på börsen.

Laddstation för elbilar för hem och företag

Vasa Elektriskas laddstation Boostmate lämpar sig för hem och företag. Med den praktiska appen kan du på distans schemalägga laddningen enligt dina behov och vid behov dra nytta av de förmånligaste priserna på börsel.

TA EN TITT PÅ MODELLERNA OCH BESTÄLL

Laddning av elbil i husbolag: Beställ kartläggning

Vår expert gör en grundlig kartläggning för att avgöra om ert husbolag har beredskap för laddstationer för elbilar. Vi utför alltid kartläggningen på plats, vilket är det bästa sättet att se till att alla aspekter beaktas och att det inte uppstår några överraskningar under genomförandefasen.

LÄS MER OCH BESTÄLL KARTLÄGGNING

Begär offert på laddstationer för husbolag

Vasa Elektriskas laddstation Boostmate är designad med tanke på både husbolaget och användaren. Dynamisk lasthantering i flersteg, mångsidiga prissättningsmöjligheter och användning av en app för schemaläggning gör laddstationerna till ett utmärkt val för ett husbolag.

Läs mer och begär offert