Du som har passion för energi

Är energi din passion?

 

Energi är vår passion

Vasa Elektriska är en annorlunda energikoncern: vi gör gärna saker med glimten i ögat. I moderbolaget Vasa Elektriska och dotterbolaget Vasa Elnät är vi sammanlagt ca 120 personer som jobbar med elhandel, fjärrvärme och elöverföring. Vi har många uppgifter, men en sak gemensam: energin är vår passion!

Vasa Elektriskas verksamhet placerar sig i hjärtat av Nordens största energikluster. Därför behöver vi både erfarna experter och framtida proffs med en vilja att lära sig och utvecklas.

Ambition, passion och gemenskap är viktiga värderingar för oss. Om du är en bra typ och känner som vi kan det löna sig att skicka en öppen ansökan med blanketten nedan, om ingen lämplig plats råkar vara ledig.

Har du frågor? Ta kontakt!

Om sommarjobben

Vår koncerns sommarjobb kan sökas från och med januari. Ansökningstiden går ut i slutet av februari.  Du skickar väl din ansökan först när platserna publiceras, så att vi vet vilken plats som intresserar dig.

Sök jobb hos oss

Sök jobb hos oss
Maximal filstorlek: 10 MB
Ladda ännu upp din CV. Inkludera information om utbildning, arbetserfarenhet, språkkunskaper och annat som kan vara till nytta i det jobb du är intresserad av.
Ta chansen och berätta varför vi borde anställa just dig eller varför du är intresserad av att jobba hos oss!
Dela