Du som har passion för energi

Är energi din passion? Kom och jobba med oss! Du hittar vår koncerns lediga jobb på den här sidan.

Energi är vår passion

Vasa Elektriska är en annorlunda energikoncern: vi gör gärna saker med glimten i ögat.

Sammanlagt är vi cirka 135 stycken i koncernen. I moderbolaget Vasa Elektriska och dotterbolaget Vasa Elnät jobbar vi med elhandel, fjärrvärme och elöverföring. Vi har många uppgifter, men en sak gemensam: energin är vår passion!

Vår verksamhet placerar sig i hjärtat av Nordens största energikluster. Därför behöver vi både erfarna experter och framtida proffs med en vilja att lära sig och utvecklas.

Vi på Vasa Elektriska har bestämt att varje betydande investering ska bidra till en renare framtid. Vi söker dig som vill vara med på denna resa och bygga en mer hållbar morgondag.

Hur vet man då att man hittat en organisation som känns rätt? Uppgiften i sig måste förstås kännas egen, men en stor inverkan har ju också det närmaste teamet man kommer att jobba med. Och så är det viktigt att det organisationen gör är i linje med ens egna värderingar.

Vi jobbar här med ett varmt hjärta och målet att kunna förgylla våra kunders vardag.

Våra värderingar är ambition, passion och gemenskap – och de syns verkligen i det dagliga arbetet.

I koncernen har vi många viktiga och rent av spännande uppgifter. Vi utvecklar elnätet för att skapa förutsättningar för hela samhällets, men också Vasaregionens utveckling.

Hållbar utveckling är något som är viktigt för oss, något man ju ska kunna förvänta sig av ett energibolag. Vi satsar på lösningar som bygger på en renare morgondag, men som också skapar balans i energisystemet. Mycket har vi redan åstadkommit, och vår produktion ska vara helt koldioxidneutral under det här årtiondet.

På många sätt kan vi säga att de beslut vi nu fattar påverkar vardagen hos kommande generationer.

Om du också tycker att vår bransch verkar spännande kan det löna sig att regelbundet kolla den här sidan för jobbmöjligheter eller följa oss på LinkedIn.

Har du frågor? Ta kontakt!

Sanna Rantala: Vad är framtidens energiexperter gjorda av?

Vasa Elektriskas personaldirektör Sanna Rantala funderar över arbetsgivarens viktiga roll i vägledningen av framtida experter.

Läs mer