Du som har passion för energi

Är energi din passion?

Vi söker just nu en verkställande direktör till Oy RAVERA Ab

Sök platsen senast 13.4.2020

Vi söker just nu en underhållsplanerare

Sök platsen senast 13.4.2020

Vår sommarrekrytering är slut för i år. Vi tackar alla sökande för superfina videoansökningar!

Energi är vår passion

Vasa Elektriska är en annorlunda energikoncern: vi gör gärna saker med glimten i ögat. I moderbolaget och de två dotterbolagen är vi sammanlagt ca 150 personer som jobbar med elhandel, fjärrvärme, elöverföring och elentreprenörskap. Vi har många uppgifter, men en sak gemensam: energin är vår passion!

Vasa Elektriskas verksamhet placerar sig i hjärtat av Nordens största energikluster. Därför behöver vi både erfarna experter och framtida proffs med en vilja att lära sig och utvecklas.

Ambition, passion och gemenskap är viktiga värderingar för oss. Om du är en bra typ och känner som vi kan det löna sig att skicka en öppen ansökan med blanketten nedan, om ingen lämplig plats råkar vara ledig.

Har du frågor? Ta kontakt!

Om sommarjobben

Vår koncerns sommarjobb kan år 2020 sökas från och med 13 januari. Sökningen pågår ända till slutet av februari. Kom med andra ord in då och kolla om du hittar något som intresserar på Vasa Elektriska, Vasa Elnät eller Ravera.

Vi publicerar sommarjobben på den här sidan när sommarrekryteringen börjar. År 2020 pågår den under tiden 13.1-29.2. Lycka till med ansökan!

I samband med varje jobbeskrivning meddelar vi vem hos oss som kan ge mer information om platsen ifråga. Ta direkt kontakt med den personen – samtidigt kan du göra ett gott intryck på honom/henne och förbättra dina chanser att bli vald.

Våra arbetsuppgifter är i huvudsak sådana att de kräver att man är myndig. Därför har vi inte lediga sommarjobb för t.ex. dig som går i årskurs 7-9. Men det är superfint att du är intresserad av vår bransch! Det är också möjligt att få praktikplats eller göra sin arbetslivsorientering hos oss. Ifall det är något du är intresserad av, ta kontakt med vår rekrytering.

Sök jobb hos oss

Sök jobb hos oss
Släpp en fil här eller klicka för att ladda upp. Välj fil
Maximal filstorlek: 10 MB
Ladda ännu upp din CV. Inkludera information om utbildning, arbetserfarenhet, språkkunskaper och annat som kan vara till nytta i det jobb du är intresserad av.
Ta chansen och berätta varför vi borde anställa just dig eller varför du är intresserad av att jobba hos oss!
Dela