Du som har passion för energi

Är energi din passion? Kom och jobba med oss!

Energi är vår passion

Vasa Elektriska är en annorlunda energikoncern: vi gör gärna saker med glimten i ögat. I moderbolaget Vasa Elektriska och dotterbolaget Vasa Elnät är vi sammanlagt ca 120 personer som jobbar med elhandel, fjärrvärme och elöverföring. Vi har många uppgifter, men en sak gemensam: energin är vår passion!

Vår verksamhet placerar sig i hjärtat av Nordens största energikluster. Därför behöver vi både erfarna experter och framtida proffs med en vilja att lära sig och utvecklas.

Vi på Vasa Elektriska har bestämt att varje betydande investering ska bidra till en renare framtid. Vi söker dig som vill vara med på denna resa och bygga en mer hållbar morgondag.

Ambition, passion och gemenskap är viktiga värderingar för oss. Om du är en bra typ och känner som vi kan det löna sig att skicka en öppen ansökan med blanketten nedan, om ingen lämplig plats råkar vara ledig.

Har du frågor? Ta kontakt!

Sök jobb hos oss

Sök jobb hos oss
Observera att du inte kan söka sommarjobb med den här blanketten.
Maximal filstorlek: 10 MB
Ladda ännu upp din CV. Inkludera information om utbildning, arbetserfarenhet, språkkunskaper och annat som kan vara till nytta i det jobb du är intresserad av.
Ta chansen och berätta varför vi borde anställa just dig eller varför du är intresserad av att jobba hos oss!
Dela