Smart laddstation för husbolag

Vasa Elektriskas laddstation Boostmate har alla de mest efterfrågade egenskaperna för en laddningslösning för husbolaget. Du kan enkelt köpa enskilda laddstationer från vår onlinebutik. För ett större antal gör vi en offert som är skräddarsydd för ert husbolag.

Dynamisk lasthantering med flerstegssystem

Dynamisk lasthantering möjliggör intelligent laddning av elbilen så att elanslutningen inte överbelastas under några som helst omständigheter. Med hjälp av den kan man få ut det mesta av husbolagets befintliga elanslutning, varvid behovet av att öka storleken på fastighetens elanslutning elimineras. Detta kommer att minska husbolagets kostnader relaterade till laddningslösningar.

Större användarvänlighet, dvs. man behöver inte ställa in felströmsgränser manuellt, utan automatiken ser till att anslutningen inte överbelastas.

Vasa Elektriskas laddstation möjliggör lasthantering i flersteg. Med olika typer av mätare kan lasthanteringen ske på anslutnings-, fastighetsmätar- och lägenhetsmätarnivå eller i en kombination av dessa.

Mångsidiga prissättningsmöjligheter och automatiska betalningar

Husbolaget kan själv fastställa priset för laddningen. Det kan till exempel basera sig på en timspecifik användaravgift, på priset i husbolagets elavtal eller det kan debiteras direkt enligt priset på börsel.

Avgiften debiteras från användarens betalkort och styrs direkt till de konton som husbolaget anger. På så sätt sker allting automatiskt utan mätaravläsning eller manuell fakturering.

Kostnaderna för laddningen kan faktureras användarspecifikt.

Användning av börsel ger besparingar

Husbolaget kan även utnyttja börsel för laddningen av elbilar. Detta gör det möjligt att få besparingar på laddningen.

Styrning av användningen med appen

En enskild boende kan styra laddningen, enligt sina behov, på distans med hjälp av appen. Appen gör det enkelt att ställa in standardinställningarna för laddningen eller ändra dem vid behov.

Appen fungerar också med laddare i delad användning, i vilka man genom autentisering styr laddningsjusteringar och kostnader till rätt boende.

Vasa Elektriskas smarta och ansvarsfulla laddstation Boostmate

Dynamisk lasthantering: Enhetens intelligens säkerställer att elanslutningen inte kan överbelastas under några som helst omständigheter.
En hållbar produkt: Den återvinningsbara apparaten designas, tillverkas och transporteras i enlighet med EcoDesign-metoden på ett sätt som tar hänsyn till miljövänlighet och hållbarhet.
Säker att använda: Kommer som standard med en inbyggd jordfelsbrytare, övervakning av laddkontakternas temperatur och låsning för Type 2-kontakten.

Vi beaktar följande i vår offert

  • Antalet laddstationer som behövs
  • Fastighetens elsystem
  • Behovet av olika mätare för lasthantering
  • Laddstationernas monteringsmetod
  • Konsultation även om framtidsutsikterna

Begär offert

Begär offert
Har en fastighetskartläggning redan gjorts?
* obligatorisk information

Maximum file size: 15.36MB

Läs våra bästa tips för att skaffa ett laddsystem för elbilar till husbolag

Elbilar blir allt vanligare och i många husbolag – såväl i stora som små – finns installation av laddstation på agendan. Vi bad vår Byggtjänst lista de bästa tipsen för att komma igång med planeringen.

Läs mer