Vad förbrukar jag och vad kostar det? Följ dina förbrukningsdata i vår app

Hur mycket el förbrukar jag? Hur stor är min kommande faktura? Hur ser börspriserna ut just nu? I vår mobilapp hittar du svaret på bland annat dessa frågor. Som vår kund har du tillgång till vår populära app!

Ladda ner här!

 

Aktivera appen med bankkoder eller mobilcertifikat. Observera att du inte kan logga in i appen med de identifieringsuppgifter du använder i vår Onlinetjänst, dvs. du måste skapa nytt användarnamn. För tillfället visar appen endast privatkunders uppgifter.

I appen sköter du enkelt dina energiärenden

Förbrukningen med en noggrannhet från timmar till år

Du kan följa din elförbrukning och hur mycket den kostar till och med på timnivå. Genom att följa förbrukningen kan du lätt hitta sätt att minska på elräkningen.

Enkel jämförelse

Jämför din förbrukning med tidigare år och med utetemperaturen. I appen ser du förbrukningsdata från föregående dag och tre år bakåt.

Följ börspriset

I appen ser du börspriserna för nuvarande dagen och morgondagen vilket gör det enkelt för dig att planera din elförbrukning. Som vår Börselkund ser du också medelpriset för den energi du förbrukat.

Följ mängden energi du sålt

Som producent av solenergi kan du följa med hur mycket och för vilket värde du har sålt oss överloppsenergi.

Var är felet?

Kontrollera störningar och anmäl felsituationer inom Vasa Elnäts område.

Feedback av Vasa Elektriskas mobilapp

“Det är lätt att hitta information i appen. Snyggt designad med finslipade detaljer. Hakar inte upp sig. PIN/fingeravtryck/ansiktsigenkänning är en bra funktion. “

”Jag tycker appen är lättanvänd och ger oss Vasa Elektriskas kunder bättre förutsättningar än tidigare att påverka vår egen energianvändning. Det tycker jag är viktigt ur både ekologisk och ekonomisk synvinkel.”

“Felsituationsrapporter är också ett bra tillägg i den här tjänsten. Sådana kommer vi nog att se mer av, åtminstone i Vasa skärgård. “

Kom med respons och utvecklingsönskemål - vi utvecklar ständigt appen

Anna palautetta mobiilisovelluksesta- SE

Vanliga frågor om appen