Vad förbrukar jag och vad kostar det? Nu finns dina förbrukningsdata i vår app

Hur mycket el förbrukar jag? Hur stor är min kommande faktura? Är elen påslagen? I vår mobilapp hittar du svaret på dessa frågor.

Ladda ner här!

Aktivera appen med bankkoder eller mobilcertifikat. Observera att du inte kan logga in i appen med de identifieringsuppgifter du använder i vår Onlinetjänst, dvs. du måste skapa nytt användarnamn. För tillfället visar appen endast privatkunders uppgifter.

I appen sköter du enkelt dina energiärenden

Förbrukningen med en noggrannhet från timmar till år

Du kan följa din elförbrukning och hur mycket den kostar till och med på timnivå. Genom att följa förbrukningen kan du lätt hitta sätt att minska på elräkningen.

Enkel jämförelse

Jämför din förbrukning med tidigare år och med utetemperaturen. I appen ser du förbrukningsdata från föregående dag och tre år bakåt.

Var är felet?

Kontrollera störningar och anmäl felsituationer inom Vasa Elnäts område.

Feedback av Vasa Elektriskas mobilapp

“Det är lätt att hitta information i appen. Snyggt designad med finslipade detaljer. Hakar inte upp sig. PIN/fingeravtryck/ansiktsigenkänning är en bra funktion. “

”Jag tycker appen är lättanvänd och ger oss Vasa Elektriskas kunder bättre förutsättningar än tidigare att påverka vår egen energianvändning. Det tycker jag är viktigt ur både ekologisk och ekonomisk synvinkel.”

“Felsituationsrapporter är också ett bra tillägg i den här tjänsten. Sådana kommer vi nog att se mer av, åtminstone i Vasa skärgård. “

Kom med respons och utvecklingsönskemål - vi utvecklar ständigt appen

Anna palautetta mobiilisovelluksesta- SE

Vanliga frågor om appen