Voita itsellesi ja ystävällesi ylihauska festaripäivä!

Vaasan Sähkö on pääyhteistyökumppanina Vaasa Festivalissa 1.–3.8.2024.

Vaasa Festival on tapahtuma täynnä huippuesiintyjiä ja upeaa tunnelmaa! Tapahtuma järjestetään kauniissa merenrannassa ja festarialueella viihtyy hyvin koko päivän viihdyttävien esiintyjien sekä monipuolisten ruoka- ja juomapalveluiden ansiosta.

Haluaisitko sinä mahdollisuuden päästä ilahduttamaan ystävää festaripäivällä?

Tänä vuonna arvomme yhteensä 10 kpl Vaasan Sähkö VIP-lippuja lauantaille (3. elokuuta). Osallistumalla kilpailuun voit voittaa festariliput itsellesi ja yhdelle ystävällesi.

Osallistu arvontaan ja perustele lyhyesti, kenet sinä haluaisit ilahduttaa festarilipuilla ja miksi juuri hän on ollut ylihyvä ystävä, joka ansaitsee päästä nauttimaan ikimuistoisista festivaaleista.

Voittajille on luvassa:

  • 2 kpl VIP-lippuja Vaasa Festivalille lauantaille 3.8. (arvo: 279,80 €)

Voit osallistua arvontaan, jos olet Vaasan Sähkön tai Vaasan Sähköverkon asiakas. Osallistuminen tapahtuu jättämällä yhteystiedot alla olevalle lomakkeelle. Huomaathan, että arvontaan osallistuminen edellyttää vähintään 18 vuoden ikää. Arvonta suoritetaan perustelut jättäneiden kesken. Kilpailuaika alkaa 24.6.2024 ja päättyy 14.7.2024. Voittajille ilmoitetaan sähköpostitse kilpailuajan päättymisen jälkeen.

Täytä tiedot ja osallistu arvontaan

Osallistumisaika on päättynyt

Kilpailun säännöt: Kilpailuaika on 24.6 – 14.7.2024. Arvontaan saavat osallistua kaikki Vaasan Sähkön tai Vaasan Sähköverkon asiakkaat. Mikäli voittajan jättämien yhteystietojen perusteella ei saada voittajaan yhteyttä kahden (2) arkipäivän kuluessa, lunastamaton voitto arvotaan uudelleen. Arvontaan osallistuminen edellyttää vähintään 18 vuoden ikää. Lähetämme tiedon mahdollisesta voitosta sähköpostitse. Huomaathan, että lunastaaksesi palkinnon sinun tulee vastata viestiin kahden arkipäivän sisällä.

Palkinnon arvo on 279,80€. Palkintoa ei voi vaihtaa tai muuttaa rahaksi. Lue Vaasan Sähkö -konsernin kilpailujen tarkemmat säännöt täältä.