Puhujat – pyydä puhujaa tilaisuuteenne!

Etsitkö mielenkiintoista puhujaa tapahtumaanne? Kiinnostaisiko kuulla energia-alasta itse alan ammattilaiselta? Entä haluatko tietää lisää sähkömarkkinoista?

Meiltä löytyy monen monta ammattilaista, jotka kertovat mielellään enemmän energia-alasta tai sillä työskentelystä. Voit pyytää heitä puhujiksi tapahtumaanne tai vaikkapa luennolle. Osaajia löytyy laidasta laitaan, erilaisilla urapoluilla ja osaamisalueilla. Tutustu heihin tarkemmin alla!

Adam Rönnqvist

Yritysmyynnin päällikkö
Kauppatieteiden maisteri, rahoitus

Mistä puhun? Sähkön markkinatilanne ja kehitys

Pyrin aina löytämään yritysasiakkailleni parhaan mahdollisen ratkaisun asiakkaan tarpeet huomioiden. Tavoitteisiin voidaan päästä erinäisillä toimenpiteillä, kuten erikseen hallinnoidulla hintasalkulla. Siksi asiantuntemus on tärkeää asiakassuhteissa.

Mikaela Jussila

Viestintäpäällikkö
Filosofian maisteri, viestintätieteet

Mistä puhun? Energia-alan ajankohtaisuudet, viestintä

Vastaan Vaasan Sähkön viestinnästä, minkä vuoksi energia-alan aiheista puhuminen eri ryhmille sopivalla tasolla on minulle luontevaa. Olen työskennellyt viestinnän parissa yli 20 vuotta, joten minulla riittää kerrottavaa siitä monesta näkökulmasta.

Oona Björkbacka

Sisällöntuottaja
Filosofian maisteri, viestintätieteet

Mistä puhun? Viestintä, Vaasan Sähkön brändi

Työssäni tuotan sisältöjä eri kanaviin, niin sisäisesti kuin ulkoisesti. Mietin työssäni paljon, miten tehdä kiinnostavia sisältöjä, jotka uppoavat kohderyhmälle. Lisäksi viestinnän monipuolisuus ja jatkuva kehittyminen pitävät työn mielenkiintoisena.

Eetu Rajalehto

Riskienhallinnan asiantuntija
Kauppatieteiden maisteri, taloustiede

Mistä puhun? Sähkömarkkinat ja -johdannaiset, riskienhallinta

Työssäni luon edellytyksiä menestyvälle liiketoiminnalle toimintaympäristöä analysoimalla. Dynaamisilla sähkömarkkinoilla riskit ovat moniulotteisia, mistä kumpuavien mahdollisuuksien hyödyntäminen järkevästi tekee työstä mielenkiintoista.

Mikael Mäkelä

Energiapäällikkö
Diplomi-insinööri, energiatekniikka

Mistä puhun? Sähkömarkkinat, riskienhallinta

Työssäni keskityn yhtiön riskienhallintaan ja sähkömarkkinoiden analysointiin. Mielenkiintoista työstäni tekee nopeasti muuttuva toimintaympäristö ja mahdollisuus päästä hyödyntämään sekä teknillistä että kaupallista osaamista.

Lena Lainio

Myyntipäällikkö
Liiketalouden perustutkinto, markkinointi

Mistä puhun? Tiimin johtaminen, energiapalvelut

Johtaminen on isossa roolissa tuloksien saavuttamisessa. Se, miten ihmisiä voidaan johtaa ihmisläheisesti, mutta samaan aikaan tuloksellisesti, on erityisen tärkeää työssäni. Yhteistyö, ilon kautta tekeminen ja tiimin jäsenten huomioiminen yksilöinä ovat avain.

Jos löysit sinua kiinnostavan puhujan, joka voisi sopia tilaisuuteenne, ota yhteyttä!

Täytä alla olevaan lomakkeeseen tietosi ja millaiseen tapahtumaan etsit puhujaa sekä kuka puhujista kiinnosti sinua. Lisätiedoissa voit myös kertoa tarkemmin, millainen yleisö on kyseessä, mistä aiheesta toivoisit puhujan kertovan ja haluatko puheen olevan enemmän yleisluontoinen vai syventyvän aiheeseen tarkemmin. Lisäksi voit esittää toiveen esityksen kielestä. Valitettavasti kaikkia puhujia ei ole mahdollista saada esiintymään kaikilla kielillä, mutta pyrimme löytämään toisen puhujan, joka pystyisi esityksen pitämään. Emme veloita puhujista mitään!

Ota yhteyttä!

Puhujat yhteydenottolomake
Kenestä puhujasta kiinnostuit?
Millä kielellä toivoisit esityksen?
Kerrothan myös kellonajan, jos se on tiedossa.