Edullinen sähkösopimus opiskelijalle koko Suomeen

Tilaa sähköt

Meiltä saat opiskelijan kukkarolle sopivaa sähköä kaikkialle Suomeen – asut sitten Helsingissä tai Rovaniemellä.  Teet sähkösopimuksen netissä parissa minuutissa ja me hoidamme puolestasi loput.

Nauti vapaudesta

Sopimuksessasi on kahden viikon irtisanomisaika, mikä antaa vapauden muuttaa osoitetta tai vaihtaa mieltä ilman sitovuutta sopimukseen. Toistaiseksi voimassa oleva sähkösopimus onkin sopiva vaihtoehto opiskelijalle.

Puhdasta tuulta

Valitsemalla Tuulisähkön, käytät puhdasta sähköä. Tuulella tuotettu päästötön Tuulisähkömme on kotoisin Suomesta: se tuotetaan Vaasan, Kristiinankaupungin, Tornion ja Ilmajoen tuulipuistoissa. Voit myös valita hieman edullisemman Perussähkön, jossa hyödynnetään eri tuotantotapoja monipuolisesti.

Edullista sähköä kerrostaloon

Kerrostalossa sähkönkulutus on pientä. Esimerkiksi yhden hengen kerrostaloasunnossa vuosikulutus on arviolta 1400 kWh. Tällöin sähköenergia maksaa vuodessa alle 100 euroa ja Tuulisähkön valitseminen toisi laskuun lisää 3,5 € vuodessa.

Vinkkejä opiskelijan sähkösopimukseen

  • Tarkista etukäteen, sisältyykö asuntosi vuokraan sähköt, vai tarvitsetko oman sähkösopimuksen. Joskus opiskelija-asunnon vuokraan sisältyy sähköt, mutta aina näin ei ole.
  • Tee sähkösopimus hyvissä ajoin, mielellään pari viikkoa ennen muuttoa. Sopimuksen teko onnistuu toki tiukemmallakin aikataululla. Jos tarvitset sähköt heti tai muuttoosi on alle kaksi arkipäivää, sopimus tehdään soittamalla asiakaspalveluumme.
  • Jos haluat sähköt päälle heti tilauspäivänä tai sitä seuraavana päivänä, paikallinen sähköverkkoyhtiösi saattaa veloittaa sinulta ylimääräisen korvauksen.
  • Jos tiedossasi ei ole osoitteessasi olevaa sähkön mittaustapaa – valitse Yleissähkö. Tämä on kerrostaloissa yleisin mittaustapa.
  • Sähkölasku koostuu sähköenergiasta ja sähkönsiirrosta. Me laskutamme sinulta sähköenergiasta ja hoidamme puolestasi myös sähkönsiirtoon liittyvät sopimusasiat kuntoon paikallisen sähköverkkoyhtiösi kanssa. Riippuen asuinpaikastasi voitkin saada kaksi laskua – toisen meiltä sähköenergiasta ja toisen paikalliselta sähköverkkoyhtiöltä sähkönsiirrosta. Mikäli asut Vaasan Sähköverkon alueella, saat vain yhden laskun.
  • Tarkistathan ennen sähköjen kytkentää, että laitteet ovat irti pistorasioista, eikä esimerkiksi liedellä ole tavaroita. Näin sähköt voidaan kytkeä turvallisesti ilman palovaaraa.

Muuttaja: nämä 8 asiaa sinun pitää tietää sähkösopimuksesta.

Kuinka saan sähköt uuteen kotiin? Saako sähköt heti muuttopäivänä? Entä jos unohdin sähkösopimuksen? Sähkösopimus ja sähkölasku voivat tuottaa päänvaivaa ensimmäiseen omaan kotiin muuttavalle. Näillä vinkeillä hoidat sähköasiat sujuvasti!

Lue lisää
Ajankohtaista

Stefan Damlin: Rohkeasti kohti uutta

Lue lisää
Ajankohtaista

Vaasalaista osaamista: Muoville uusi elämä

Lue lisää
Ilmiöt

Mari Pantsar: Hiilineutraalit yritykset voittavat

Lue lisää
Ilmiöt

Yhdessä enemmän

Lue lisää
Ilmiöt

Lena Lainio: Wow-kokemusta rakentamassa

Lue lisää
Kotona

5 vinkkiä syvään uneen

Lue lisää
Ajankohtaista

Hans-Alexander Öst: Asiakas hyötyy kehitystyöstä

Lue lisää
Ajankohtaista

Mikael Mäkelä, yksi Vaasan Sähkö -stipendien saajista!

Lue lisää
Ilmiöt

5 ideaa moderniin minimökkeilyyn

Lue lisää
Ilmiöt

Kukko kaupungissa on eksoottinen juttu

Lue lisää
Vapaalla

Luonnon ihme

Lue lisää
Ilmiöt

Topias Katajamäki: Tulevaisuuden työntekijä tekee yhteistyötä

Lue lisää
Jaa sivu