Älykäs latausasema taloyhtiöön

Vaasan Sähkön Boostmate -latausasemassa on kaikki halutuimmat ominaisuudet taloyhtiön latausratkaisulle. Yksittäiset latausasemat ostat helposti verkkokaupastamme, isompaan määrään teemme sinulle taloyhtiönne tarpeisiin räätälöidyn tarjouksen.

Moniportainen ja dynaamisen kuormanhallinta

Dynaaminen kuormanhallinta mahdollistaa sähköauton älykkään lataamisen siten,  ettei sähköliittymä pääse ylikuormittumaan missään tilanteessa. Sen avulla taloyhtiön nykyisestä sähköliittymästä saadaan täysi hyöty irti, ja tällöin yleensä poistuu tarve suurentaa kiinteistön sähköliittymää. Tämä alentaakin latausratkaisuihin liittyviä kustannuksia taloyhtiölle.

Helppokäyttöisyyttä lisää, ettei vikavirtarajoja tarvitse asettaa manuaalisesti vaan automatiikka varmistaa, ettei liittymä ylikuormitu.

Vaasan Sähkön latausasema mahdollistaa moniportaisen kuormanhallinnan toteuttamisen. Erilaisten mittareiden avulla voidaan kuormanhallinta tehdä liittymä-, kiinteistömittari- ja huoneistomittaritasolla tai näiden yhdistelmänä.

Monipuoliset hinnoittelumahdollisuudet ja automaattiset maksut

Taloyhtiö voi itse määrittää latauksen hinnan. Se voi perustua esimerkiksi tuntikohtaiseen käyttömaksuun, taloyhtiön oman sähkösopimuksen hintaan tai se voidaan veloittaa suoraan pörssisähkön hinnan mukaan.

Maksu veloitetaan käyttäjän maksukortilta ja ohjataan suoraan taloyhtiön määrittämälle tilille. Näin kaikki hoituu automaattisesti ilman mittarinlukua tai manuaalista laskutusta.

Latauksesta aiheutuvat kustannukset voidaan laskuttaa käyttäjäkohtaisesti.

Pörssisähkön hyödyntäminen tuo säästöjä

Taloyhtiö voi hyödyntää sähköauton lataamiseen myös Pörssisähköä. Tämä mahdollistaa säästöt lataaamisessa.

Käytön ohjaaminen sovelluksella

Yksittäinen asukas voi ohjata latausta sovelluksen avulla etänä omien tarpeidensa mukaisesti. Sovelluksella voi kätevästi tehdä vakioasetukset lataukseen tai muuttaa niitä tarpeen tullen.

Sovellus toimii myös yhteiskäyttölatureissa, joissa tunnistautumalla ohjataan latauksen säädöt ja kustannukset oikealle asukkaalle.

Vaasan Sähkön älykäs ja vastuullinen Boostmate latausasema

Dynaaminen kuormanhallinta: Laitteen älykkyys takaa, ettei sähköliittymä pääse ylikuormittumaan missään tilanteessa.
Vastuullinen tuote: EcoDesign-menetelmän mukaisesti ympäristöystävällisyys ja vastuullisuus huomioidaan laitteen suunnittelussa, valmistuksessa, kuljetuksessa ja kierrätettävyydessä.
Turvallinen käyttää: Sisältää vakiona sisäänrakennetun vikavirtasuojan, latausliittimien lämpötilan seurannan sekä type 2 liittimen lukituksen.

Huomioimme tarjouksessamme

  • Tarvittavien latausasemien määrä
  • Kiinteistön sähköjärjestelmä
  • Erilaisten kuormanhallintamittareiden tarve
  • Latauasemien kiinnitystapa
  • Konsultointi myös tulevaisuuden näkymistä

Pyydä tarjous latausasemista

Pyydä tarjous latausasemista taloyhtiöön
Onko kiinteistöön tehty jo kartoitus latausinfraa varten?
* pakolliset tiedot

Maximum file size: 15.36MB

Lue vinkkimme sähköautojen latausjärjestelmän hankintaan taloyhtiössä

Sähköautoilu yleistyy ja yhä useammin latauspisteet ovat niin isojen kuin pienempienkin taloyhtiöiden asialistalla. Keräsimme Rakentajapalvelumme asiantuntijoilta parhaat vinkit auttamaan suunnittelussa.

Lue lisää