Mitä kuluu ja mikä maksaa? Kulutustietosi ovat nyt sovelluksessa

Paljonko sähköä kuluu? Millainen lasku on tulossa? Onko sähköt päällä? Näihin kysymyksiin saat helpoiten vastauksen uudessa mobiilisovelluksessamme.

Lataa sovellus käyttöösi ensimmäisten joukossa ja anna palautetta käyttökokemuksesta. Sovellus on nyt beta-vaiheessa ja kehitämme sitä aktiivisesti. Palautetta antaneiden kesken arvomme kuukausittain 20 €:n arvoisia lahjakortteja S-ryhmään.

Lataa tästä!

Ota sovellus käyttöön pankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella. Huomaathan, ettet voi kirjautua sovellukseen Online-palvelussamme käyttämilläsi tunnuksilla, vaan sinun tulee luoda uudet käyttäjätunnukset. Tällä hetkellä sovelluksessa näkyy vain henkilöasiakkaiden tiedot.

Sovelluksessa hoidat helposti omia energia-asioitasi

Kulutus tunneista vuosiin

Voit seurata sähkönkulutusta ja sen kustannuksia jopa tuntitasolla. Kulutusta seuraamalla on helppo löytää keinoja pienentää omaa energialaskua.

Helppo vertailu

Vertaa kulutustasi aikaisempiin vuosiin sekä ulkolämpötilaan. Näet sovelluksessa kulutustiedot edellispäivästä kolmen vuoden takaisiin.

Missä vika?

Tarkista häiriöt ja ilmoita vikatilanteista Vaasan Sähköverkon alueella.

Käyttäjäpalautetta sovelluksesta

Tiedot löytyvät helposti sovelluksesta. Ulkoasu siistin ja viimeistellyn oloinen. Ei jumita. PIN-koodi, sormenjälki- ja kasvojentunnistus on hyvä ominaisuus.

Sovellus on mielestäni helppokäyttöinen ja tuo meille Vaasan Sähkön asiakkaille aiempaa paremman mahdollisuuden vaikuttaa omaan energiankäyttöön. Pidän asiaa tärkeänä sekä ekologiselta että taloudelliselta kannalta.

Vikatilanneilmoitukset ovat myös hyvä lisä tässä palvelussa. Niitä kun lisääntyvien myrskyjen vuoksi taitaa jatkossakin olla, ainakin Vaasan saaristossa.

Anna palautetta ja kehitystoiveita - kehitämme sovellusta jatkuvasti

Anna palautetta mobiilisovelluksesta
Arvomme kuukausittain 5 kpl 20 €:n arvoisia lahjakortteja S-ryhmään palautetta antaneille.
1: en suosittelisi 10: erittäin todennäköisesti suosittelisin

Jätäthän yhteystietosi, mikäli haluat osallistua arvontaan

Haluan, että minuun ollaan yhteydessä palautteeseeni liittyen
Jaa sivu