Mitä kuluu ja mikä maksaa? Katso kulutustietosi sovelluksesta

Paljonko sähköä kuluu? Millainen lasku on tulossa? Miltä pörssisähkön hinnat näyttävät?  Esimerkiksi näihin kysymyksiin saat helpoiten vastauksen mobiilisovelluksessamme. Asiakkaanamme voit ladata suositun sovelluksemme käyttöösi!

Lataa tästä!

Ota sovellus käyttöön pankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella. Huomaathan, ettet voi kirjautua sovellukseen Online-palvelussamme käyttämilläsi tunnuksilla, vaan sinun tulee luoda uudet käyttäjätunnukset. Tällä hetkellä sovelluksessa näkyy vain henkilöasiakkaiden tiedot.

Sovelluksessa hoidat helposti omia energia-asioitasi

Kulutus tunneista vuosiin

Voit seurata sähkönkulutusta ja sen kustannuksia jopa tuntitasolla. Kulutusta seuraamalla on helppo löytää keinoja pienentää omaa energialaskua.

Helppo vertailu

Vertaa kulutustasi aikaisempiin vuosiin sekä ulkolämpötilaan. Näet sovelluksessa kulutustiedot edellispäivästä kolmen vuoden takaisiin.

Seuraa pörssisähkön hintaa

Näet kuluvan ja seuraavan päivän pörssihinnat, mikä tekee energiankäytön suunnittelusta helppoa. Pörssisähkö-asiakkaana näet myös kuluttamasi energian keskihinnan.

Seuraa myymäsi energian määrää

Aurinkosähkön tuottajana näet, kuinka paljon ja minkä arvosta olet myynyt meille ylijäämäenergiaa.

Missä vika?

Tarkista häiriöt ja ilmoita vikatilanteista Vaasan Sähköverkon alueella.

Käyttäjäpalautetta sovelluksesta

Tiedot löytyvät helposti sovelluksesta. Ulkoasu siistin ja viimeistellyn oloinen. Ei jumita. PIN-koodi, sormenjälki- ja kasvojentunnistus on hyvä ominaisuus.

Sovellus on mielestäni helppokäyttöinen ja tuo meille Vaasan Sähkön asiakkaille aiempaa paremman mahdollisuuden vaikuttaa omaan energiankäyttöön. Pidän asiaa tärkeänä sekä ekologiselta että taloudelliselta kannalta.

Vikatilanneilmoitukset ovat myös hyvä lisä tässä palvelussa. Niitä kun lisääntyvien myrskyjen vuoksi taitaa jatkossakin olla, ainakin Vaasan saaristossa.

Anna palautetta ja kehitystoiveita - kehitämme sovellusta jatkuvasti

Anna palautetta mobiilisovelluksesta

Usein kysyttyä sovelluksesta