Liity kaukolämpöön

Kaukolämpöverkkomme sijaitsee Vaasan, Mustasaaren Sepänkylän ja Vähänkyrön keskusta-alueella. Voit lähettää tarjouspyynnön kätevästi alla olevan lomakkeen avulla.  Jos haluat 100-prosenttisesti hiilineutraalia kaukolämpöä, tilaa Ilmastotakuu-tuote.

Voimme liittää kaukolämpöverkkoon sekä uudet että vanhat rakennukset, jotka sijaitsevat verkkoalueellamme. Jos kiinteistösi sijaitsee verkkoalueen lähettyvillä, ota yhteys asiakaspalveluumme, niin selvitämme, onko liittyminen mahdollista.

Kaukolämpöön liittyminen Vaasan alueella

Tilaa kaukolämpöä täyttämällä alla oleva tarjouspyyntölomake. Lomake on suunnattu sekä yksityis- että yritysasiakkaille.

Voit myös halutessasi soittaa meille numeroon 06 324 5340 tai lähettää viestin osoitteeseen kaukolampo@vaasansahko.fi. Palvelemme arkisin klo 8-16.

Pyydä tarjous kaukolämmöstä

Tarjous kaukolämpöliittymästä

Kiinteistön omistaja

Näin saat kaukolämmön kiinteistöön

  1. Täytä tarjouspyyntölomake yllä tai ota yhteyttä kaukolämmön asiakaspalveluumme.
  2. Varmistamme, että kiinteistösi voidaan liittää kaukolämpöverkkoon.
  3. Saat meiltä tarjouksen hyväksyttäväksi.
  4. Lähetämme lämpösopimuksen sähköisesti allekirjoitettavaksi.
  5. Pidetään suunnittelupalaveri: sovitaan lämpöputken sijoituksesta ja rakennusajankohdasta.
  6. Asennamme kaukolämpöputken.
  7. LVI-asentaja asentaa lämmönvaihtimen.
  8. Valmista!

Liittymistyöt vievät noin pari viikkoa

Kiinteistö liitetään kaukolämpöverkkoon kaukolämpöputkella. Sovimme asennusajankohdan ja kaukolämpöputken sijainnin yhdessä asiakkaan kanssa suunnitelupalaverissa.

Kaivamme tontille asennusojan, asennamme ja eristämme kaukolämpöputken ja täytämme asennusojan. Tämä vie tavallisesti noin viikon. LVI-asentajan lämmönvaihtimen asennustyö vie yleensä muutaman päivän.

Kaukolämpöliittymän hinta

Kaukolämpöliittymän hinta omakotitaloissa ja paritaloissa on 4 300 euroa. Yritysten hinnoittelu perustuu yrityskiinteistön kokoon.

Katso kaukolämpöliittymähinnasto.

Mikä Ilmastotakuu?

Ilmastotakuu on lisäpalvelu, jonka tilaamalla varmistat, että ostamasi kaukolämpö on tuotettu päästöttömästi. Yritysasiakkaana saat sertifikaatin, jonka avulla voit kertoa asiakkaillesi, että yritys on mukana Suomen ilmastotalkoissa.

Usein kysyttyä kaukolämmöstä