Etsitkö uusia tuulia energian parissa?

Energia on meille muutakin kuin vain bisnestä. Se on kiehtova tutkimuskohde, työpari ja inspiraationlähde. Siitä voi aina löytää uusia puolia – tutkittavaa ja opittavaa riittää loputtomiin. Suhtaudumme aurinkoon, tuuleen ja muihin energiamuotoihin lapsenomaisella uteliaisuudella ja ennakkoluulottomuudella. Hae sinäkin meille töihin!

Julkaisemme tarjolla olevat työmahdollisuudet tällä sivulla.

Sähkö on ystävä. Pidetään se hyvänä.

Vaasan Sähkö on erilainen energiakonserni: me teemme asioita pilke silmäkulmassa.

Konsernissa on yhteensä noin 135 työntekijää. Emoyhtiö Vaasan Sähkössä ja tytäryhtiö Vaasan Sähköverkossa työskentelemme muun muassa sähkökaupan, kaukolämmön ja sähkönsiirron parissa.

Toimintamme sijoittuu Pohjoismaiden merkittävimmän energiaklusterin keskiöön, ja tästä syystä tarvitsemme sekä rautaisia ammattilaisia että oppimishaluisia tulevaisuuden kykyjä joukkoomme.

Me Vaasan Sähköllä olemme päättäneet, että jokainen merkittävä investointi tehdään puhtaamman tulevaisuuden puolesta. Haemme joukkoomme sinua, joka haluat olla mukana tällä matkalla kohti kestävämpää huomista.

Mistä sitten tietää, onko jokin organisaatio itselleen sopiva? Tehtävän pitää tietenkin tuntua omalta, mutta iso vaikutus on sillä lähitiimillä, jonka kanssa tekee töitä. Ja tietenkin pitää organisaation tekemisen olla linjassa sen oman arvomaailman kanssa.

Me teemme täällä töitä suurella sydämellä ja tavoitteena luoda ilon pilkahduksia asiakkaidemme arkeen.

Arvomme ovat tavoitteellisuus, intohimo ja yhdessä tekeminen, ja ne näkyvät jokapäiväisessä tekemisessä.

Meillä on konsernissa useita tärkeitä ja jännittäviäkin tehtäviä. Kehitämme sähköverkkoa, jotta voimme luoda edellytyksiä koko yhteiskunnan, mutta myös Vaasan seudun kehittymiselle.

Kestävä kehitys on meille tärkeä asia, niin kuin energiayhtiöltä saattaa odottaakin. Teemme ratkaisuja, jotka rakentavat puhtaampaa huomista, mutta jotka myös tuovat tasapainoa energiajärjestelmään. Paljon olemme jo tehneet, ja kokonaan hiilineutraaliin tuotantoon aiomme päästä tämän vuosikymmenen aikana.

Monella tapaa voi sanoa, että nyt tekemämme päätökset vaikuttavat tulevien sukupolvien elämään.

Jos alamme tuntuu sinustakin jännittävältä, pidä silmällä avoimia työpaikkojamme joko tällä sivulla tai seuraamalla meitä LinkedInissä.

Rekrytointia koskevat kysymykset voit lähettää osoitteeseen rekrytointi@vaasansahko.fi.

Sanna Rantala: Mistä on energia-alan tulevaisuuden osaajat tehty?

Vaasan Sähkön henkilöstöjohtaja Sanna Rantala pohtii työnantajan tärkeää roolia uusien osaajien työelämään luotsaamisessa.

Lue lisää