Kun energia on intohimosi

Onko energia sinun intohimosi? Hae meille töihin!

Haemme nyt Oy RAVERA Ab:lle toimitusjohtajaa

Haku päättyy 13.4.2020

Haemme nyt kunnossapitosuunnittelijaa Vaasan Sähköverkolle

Haku päättyy 13.4.2020

Kesätyöhakumme on päättynyt! Kiitämme kaikkia hakijoita upeista videohakemuksista!

Energia on intohimomme

Vaasan Sähkö on erilainen energiakonserni: me teemme asioita pilke silmäkulmassa. Emoyhtiössä sekä kahdessa tytäryhtiössä meitä on yhteensä yhteensä n. 150. Me työskentelemme muun muassa sähkökaupan, kaukolämmön, sähkönsiirron ja verkkourakoinnin parissa, yksi asia meitä kuitenkin yhdistää: intohimomme energiaan!

Vaasan Sähkön toiminta sijoittuu Pohjoismaiden merkittävimmän energiaklusterin keskiöön, ja tästä syystä tarvitsemme sekä rautaisia ammattilaisia että oppimishaluisia tulevaisuuden kykyjä joukkoomme.

Arvomme ovat tavoitteellisuus, intohimo ja yhdessä tekeminen. Jos olet hyvä tyyppi ja jaat ne kanssamme, lähetä meille avoin hakemus alla olevalla lomakkeella – sikäli mikäli ei juuri nyt ole sinua kiinnostavia paikkoja auki.

Rekrytointia koskevat kysymykset voit lähettää osoitteeseen rekrytointi@vaasansahko.fi.

Kesätyöpaikoista

Kesätyöpaikat tulevat näkyviin tälle sivulle, kun haku alkaa. Vuonna 2020 haku alkaa 13.1. ja päättyy 29.2. Onnea hakuun!

Konsernimme kesätyöpaikat tulevat vuonna 2020 hakuun 13. tammikuuta. Haku jatkuu helmikuun loppuun saakka. Tulethan siis sillä aikavälillä katsomaan, löytyisikö sinulle sopivaa paikkaa Vaasan Sähköltä, Vaasan Sähköverkolta tai Raveralta.

Jokaisen kesätyöpaikan kuvauksen yhteydessä ilmoitamme henkilön, jolta voit kysellä lisätietoja. Ota häneen rohkeasti yhteyttä, sillä samalla voit tehdä lähtemättömän vaikutuksen ja parantaa mahdollisuuksiasi tulla valituksi.

Meillä ei valitettavasti ole kesätyöpaikkoja esimerkiksi yläkoululaisille, vaan vaadimme pääsääntöisesti täysi-ikäisyyttä hakijoiltamme. Mahtavaa kuitenkin, että ala kiinnostaa! Tiedäthän, että meille voi myös hakeutua esimerkiksi harjoitteluun tai työelämään tutustumisjaksolle (TET). Ota yhteyttä rekrytointiimme, jos sellainen kiinnostaa.

Hae meille töihin

Avoin hakemus
Drop a file here or click to upload Choose File
Maximum upload size: 10MB
Lataa vielä CV:si. Sisällytä siihen koulutustaustasi, työkokemuksesi, kielitaitosi sekä muut asiat, jotka voivat olla hyödyksi hakemassasi tehtävässä.
Tartu mahdollisuuteen kertoa, mikä tekee sinusta erinomaisen työntekijän tai miksi olet kiinnostunut tulemaan meille töihin!
Jaa sivu