Kun energia on intohimosi

Onko energia sinun intohimosi? Hae meille töihin!

Kesätyöhakumme alkaa torstaina 21. tammikuuta ja päättyy helmikuun lopussa. Tervetuloa meille!

Energia on intohimomme

Vaasan Sähkö on erilainen energiakonserni: me teemme asioita pilke silmäkulmassa. Emoyhtiö Vaasan Sähkössä ja tytäryhtiö Vaasan Sähköverkossa meitä on yhteensä n. 120. Me työskentelemme muun muassa sähkökaupan, kaukolämmön ja sähkönsiirron parissa, yksi asia meitä kuitenkin yhdistää: intohimomme energiaan!

Vaasan Sähkön toiminta sijoittuu Pohjoismaiden merkittävimmän energiaklusterin keskiöön, ja tästä syystä tarvitsemme sekä rautaisia ammattilaisia että oppimishaluisia tulevaisuuden kykyjä joukkoomme.

Arvomme ovat tavoitteellisuus, intohimo ja yhdessä tekeminen. Jos olet hyvä tyyppi ja jaat ne kanssamme, lähetä meille avoin hakemus alla olevalla lomakkeella – sikäli mikäli ei juuri nyt ole sinua kiinnostavia paikkoja auki.

Rekrytointia koskevat kysymykset voit lähettää osoitteeseen rekrytointi@vaasansahko.fi.

Kesätyöpaikoista

Konsernimme kesätyöpaikat tulevat hakuun tammikuussa. Haku päättyy helmikuussa. Jotta tiedämme, mistä paikasta olet kiinnostunut, haethan vasta, kun paikat aukeavat.

Hae meille töihin

Avoin hakemus
Maximum upload size: 10MB
Lataa vielä CV:si. Sisällytä siihen koulutustaustasi, työkokemuksesi, kielitaitosi sekä muut asiat, jotka voivat olla hyödyksi hakemassasi tehtävässä.
Tartu mahdollisuuteen kertoa, mikä tekee sinusta erinomaisen työntekijän tai miksi olet kiinnostunut tulemaan meille töihin!
Jaa sivu