Kun energia on intohimosi

Onko energia sinun intohimosi? Hae meille töihin!

Haemme nyt

asiakaspalvelupäällikköä, käyttäteknikkoa sekä asiakasneuvojaa maksuvalvontaan
(Haku päättyy 27.1.)

Kesäksi meille?

Kesätyöhakumme alkaa 4. helmikuuta ja jatkuu helmikuun loppuun asti.

Palaathan sivulle 4. helmikuuta, kun kesätyöhakumme alkaa! Jos olet hiljattain hakenut paikkaa avoimella haulla, suosittelemme, että haet uudestaan kesärekryn omalla hakulomakkeella. Näin  tiedämme, mikä paikka sinua kiinnostaa.

Energia on intohimomme

Vaasan Sähkö on vahva energiakonserni. Henkilökuntaa on emoyhtiössä sekä kahdessa tytäryhtiössä yhteensä n. 150. Me työskentelemme muun muassa sähkökaupan, kaukolämmön, sähkönsiirron ja verkkourakoinnin parissa, yksi asia meitä kuitenkin yhdistää: intohimomme energiaan!

Vaasan Sähkön toiminta sijoittuu Pohjoismaiden merkittävimmän energiaklusterin keskiöön, ja tästä syystä tarvitsemme sekä rautaisia ammattilaisia että oppimishaluisia tulevaisuuden kykyjä joukkoomme. Mikäli sinua kiinnostaa työ konsernissamme, mutta tarjolla ei juuri nyt ole sinulle sopivaa tehtävää, voit lähettää meille avoimen hakemuksen.

Rekrytointia koskevat kysymykset voit lähettää osoitteeseen rekrytointi@vaasansahko.fi.

 

Hae meille töihin

Avoin hakemus
Drop a file here or click to upload Choose File
Maximum upload size: 10MB
Lataa vielä CV:si. Sisällytä siihen koulutustaustasi, työkokemuksesi, kielitaitosi sekä muut asiat, jotka voivat olla hyödyksi hakemassasi tehtävässä.
Tartu mahdollisuuteen kertoa, mikä tekee sinusta erinomaisen työntekijän tai miksi olet kiinnostunut tulemaan meille töihin!
Jaa sivu