Kun energia on intohimosi

Onko energia sinun intohimosi? Hae meille töihin! Tällä sivulla julkaisemme konsernimme avoimet tehtävät.

Energia on intohimomme

Vaasan Sähkö on erilainen energiakonserni: me teemme asioita pilke silmäkulmassa. Emoyhtiö Vaasan Sähkössä ja tytäryhtiö Vaasan Sähköverkossa meitä on yhteensä n. 120 työntekijää. Me työskentelemme muun muassa sähkökaupan, kaukolämmön ja sähkönsiirron parissa. Yksi asia meitä kuitenkin yhdistää: intohimomme energiaan!

Toimintamme sijoittuu Pohjoismaiden merkittävimmän energiaklusterin keskiöön, ja tästä syystä tarvitsemme sekä rautaisia ammattilaisia että oppimishaluisia tulevaisuuden kykyjä joukkoomme.

Me Vaasan Sähköllä olemme päättäneet, että jokainen merkittävä investointi tehdään puhtaamman tulevaisuuden puolesta. Haemme joukkoomme sinua, joka haluat olla mukana tällä matkalla kohti kestävämpää huomista.

Tavoitteellisuus, intohimo ja yhdessä tekeminen ovat konsernimme arvot. Jos olet hyvä tyyppi ja jaat ne kanssamme, pidä silmällä avoimia työpaikkojamme joko tällä sivulla tai seuraamalla meitä LinkedInissä.

Rekrytointia koskevat kysymykset voit lähettää osoitteeseen rekrytointi@vaasansahko.fi.

Johan Eriksson: Muuttuva maailma inspiroi kestäviin ratkaisuihin

Johan Eriksson työskentelee kaukolämmön asiakkuuspäällikkönä. Lue, mitä hän ajattelee työstään ja miten muuttuva maailma inspiroi häntä.

Lue lisää
Jaa sivu