Kun energia on intohimosi

Onko energia sinun intohimosi? Hae meille töihin!

Energia on intohimomme

Vaasan Sähkö on erilainen energiakonserni: me teemme asioita pilke silmäkulmassa. Emoyhtiö Vaasan Sähkössä ja tytäryhtiö Vaasan Sähköverkossa meitä on yhteensä n. 120 työntekijää. Me työskentelemme muun muassa sähkökaupan, kaukolämmön ja sähkönsiirron parissa. Yksi asia meitä kuitenkin yhdistää: intohimomme energiaan!

Toimintamme sijoittuu Pohjoismaiden merkittävimmän energiaklusterin keskiöön, ja tästä syystä tarvitsemme sekä rautaisia ammattilaisia että oppimishaluisia tulevaisuuden kykyjä joukkoomme.

Me Vaasan Sähköllä olemme päättäneet, että jokainen merkittävä investointi tehdään puhtaamman tulevaisuuden puolesta. Haemme joukkoomme sinua, joka haluat olla mukana tällä matkalla kohti kestävämpää huomista.

Tavoitteellisuus, intohimo ja yhdessä tekeminen ovat konsernimme arvot. Jos olet hyvä tyyppi ja jaat ne kanssamme, lähetä meille avoin hakemus alla olevalla lomakkeella – sikäli mikäli meillä ei juuri nyt ole sinua kiinnostavia paikkoja auki.

Rekrytointia koskevat kysymykset voit lähettää osoitteeseen rekrytointi@vaasansahko.fi.

Hae meille töihin

Avoin hakemus
Huomaathan, että et voi hakea kesätöihin tällä lomakkeella.
Maximum upload size: 10MB
Lataa vielä CV:si. Sisällytä siihen koulutustaustasi, työkokemuksesi, kielitaitosi sekä muut asiat, jotka voivat olla hyödyksi hakemassasi tehtävässä.
Tartu mahdollisuuteen kertoa, mikä tekee sinusta erinomaisen työntekijän tai miksi olet kiinnostunut tulemaan meille töihin!
Jaa sivu