Tee sähkösopimus

Saat meiltä edullista sähköä kaikkialle Manner-Suomeen asuinpaikastasi riippumatta. Tee sähkösopimus kanssamme vaikka heti – netissä tilaat sähköt parissa minuutissa ja me hoidamme puolestasi loput.

Sähkön tyypin valinta. Sähkön tyypin valitseminen muuttaa sivulla olevaa sisältöä.

Valitse osoitteessa oleva mittaustapa. Jos et tiedä sitä, valitse Yleissähkö.

Sivun sisältö on muuttunut

Hiilijalanjälki 0

Ilmastosähkö 24 kk

Edullisin energiamaksu!

Lue lisää
Voimassaolo: määräaikainen 24 kk

Hiilijalanjälki 0

Ilmastosähkö 12 kk

Ei perusmaksua!

Lue lisää
Voimassaolo: määräaikainen 12 kk

Perussähkö

Lue lisää
Voimassaolo: toistaiseksi

100% uusiutuvaa

Tuulisähkö

Lue lisää
Voimassaolo: toistaiseksi

Lisätietoa sähkösopimuksesta ja sen tekemisestä

  • Hyödynnä opiskelijatarjous!
  • Voit tehdä sopimuksen mihin päin Suomea tahansa.
  • Hinnastomme perustuu kolmeen mittaustapaan: yleissähköön, yösähköön ja kausisähköön. Tee sähkösopimus osoitteessa olevan mittaustavan mukaisesti. Tästä voit lukea lisätietoa mittaustavan valinnasta.
  • Myyjänvaihdossa irtisanomme nykyisen sopimuksen puolestasi. Myyjänvaihtotilanteessa sopimuksemme voi alkaa aikaisintaan kahden viikon kuluttua tilauksesta. Jos sinulla on määräaikainen sopimus, uusi sopimus kannattaa tehdä viimeistään 15 vrk ennen määräajan päättymistä, jotta sopimuksemme voi alkaa heti määräajan umpeuduttua.
  • Teemme puolestasi myös siirtosopimuksen paikallisen verkkoyhtiösi kanssa, kun muutat. Muuttaessasi tee kanssamme sopimus mielellään viimeistään kaksi arkipäivää ennen muuttoa, jotta saat sähköt muuttopäiväksi.
  • Ostamme mielellämme aurinkopaneeliesi tuottaman ylijäämäsähkön, voit ilmoittaa mahdollisesta pientuotannostasi sopimuksenteon yhteydessä lisätiedoissa.
  • Laskutamme jälkikäteen toteutuneen kulutuksen mukaan. Oletuksena on paperilasku, mutta voit halutessasi tehdä e-laskusopimuksen verkkopankissasi.

Etusi asiakkaanamme

Tutustu vaihtuviin asiakasetuihisi tästä.

Sähkösopimuksen tekeminen – helpot ohjeet

Uuden sähkösopimuksen tekeminen onnistuu kätevästi verkkosivuillamme 24/7. Se vie vain muutaman minuutin!

Palveluun kirjaudutaan verkkopankkitunnuksilla. Täytä palveluun nimesi, osoite, johon tilaat sähkösopimuksen, sekä päivämäärä, jona toivot sähköjen olevan päällä. Valitse lisäksi sinulle mieluisa laskutusväli ja haluamasi sähkösopimus.

Sähkön mittaustapa kotonasi on ainoa kinkkisempi kysymys sähkösopimusta tehdessä. Mittaustapa tarkoittaa kiinteistössä olevaa sähköliittymää. Vaihtoehtoja ovat joko Yleissähkö, Yösähkö tai Kausisähkö. Yleisin käytössä oleva mittaustapa on Yleissähkö, ja se kannattaakin valita, mikäli olet epävarma valinnasta.

Lue lisää mittaustavan valinnasta.

Ja voilà – näillä tiedoilla uusi sähkösopimus on tehty!

Muista olla ajoissa! Muuttaessasi tee kanssamme sopimus mielellään viimeistään kaksi arkipäivää ennen muuttoa, jotta saat sähköt muuttopäiväksi.

Sähkösopimuksen valitseminen

Sähkönmyyjää valittaessa moni katsoo ensiksi sähkösopimuksen hintaa. Hintaan vaikuttaa sopimustyyppi, sähkön tuotantotapa ja kiinteistössä oleva sähkön mittaustapa. Siksi kannattaakin pohtia, mitä haluat sopimukselta. Tarjoamamme määräaikainen sopimus on oikea valinta, mikäli toivot hinnalta ennakoitavuutta. Toistaiseksi voimassa oleva sopimus sopii sinulle, jos haluat sähkön hinnan pysyvän edullisena pitkällä aikavälillä, etkä halua seurailla sähkön hintaa jatkuvasti. Yksittäiset hinnanvaihtelut eivät haittaa, kun käyttämäsi sähkö on pitkällä aikavälillä edullista.

Voit myös valita haluamasi sähkön tuotantotavan. Tarjoamme perussähkön lisäksi myös ympäristöystävällistä, tuulivoimalla tuotettua sähköä. Mitä enemmän tuulisähköä ostetaan, sitä enemmän sitä tuotetaan. Jos haluat osaltasi edistää puhtaampien energiantuotantomuotojen käyttöä Suomessa, on Tuulisähkö hyvä valinta. Vaasan Sähkön Tuulisähkö tuotetaan tuulipuistoissa Vaasassa, Kristiinankaupungissa, Torniossa ja Ilmajoella. Ilmastosähkö-tuotteemme on tuotettu täysin päästöttömästi tuuli- ja ydinvoimalla, jolloin hiilijalanjälkesi on nolla.

Sähkön mittaustapaan et yleensä voi vaikuttaa. Siksi sopimus tehdäänkin sille mittaustavalle, mikä kiinteistössä on käytössä. Yleisin käytössä oleva mittaustapa on Yleissähkö, ja se kannattaakin valita, mikäli olet epävarma valinnasta. Yösähkö on yleensä sähkölämmittäjien mittaustapa ja Kausisähköä käytetään silloin kun sähkönkulutus on suurta ja painottuu kesäaikaan.

Lue lisää määräaikaisen ja toistaiseksi voimassa olevan sopimuksen vertailusta

Sähköt heti päälle

Unohditko muuttokiireessä sähkösopimuksen teon? Ei hätää, sähköt voi saada päälle jopa samana päivänä. Soita pikaisesti meille ja tehdään sähkösopimus puhelimitse.

Lue mitä tehdä, jos tarvitset sähköt heti

Jos olet Vaasan Sähköverkon alueella, soita meille numeroon 06 324 5750.
Jos asut muualla Suomessa, soita numeroon 06 324 5770.
Olemme tavoitettavissa maanantaista perjantaihin klo 8–16 välillä.

Kysymyksiä sähkösopimuksesta

Kotona

Sähköauton latauspiste taloyhtiöön – 5 vinkkiä fiksuun hankintaan

Lue lisää
Ajankohtaista

Myrskytuhoja vähennetään ennakoimalla

Lue lisää
Ajankohtaista

Vähemmän lämpöä harakoille: 5 vinkkiä lämpöhävikin pienentämiseen

Lue lisää
Ajankohtaista

Sähköalalla kaivataan monenlaista osaamista

Lue lisää
Ruoka & reseptit

Uunissa paahdetut mehevät päärynät

Lue lisää
Ajankohtaista

Kajaanin supertietokone auttaa tiedemaailmaa

Lue lisää
Ajankohtaista

Ratkaisu maailman jäteongelmaan

Lue lisää
Ajankohtaista

Neuloosin pauloissa

Lue lisää
Energianeuvonta

Kaukolämpö vs. maalämpö – Kumpi lämmitysratkaisu yritykseen?

Lue lisää
Ajankohtaista

Näkökulma: Mistä on energia-alan tulevaisuuden osaajat tehty?

Lue lisää
Ajankohtaista

Intohimona jättikasvisharrastus: ”Suurimmat kurpitsat kuljetetaan kilpailuissa puntarille nosturilla!”

Lue lisää
Kotona

Kaukolämpö on tulevaisuuden lämmitysratkaisu – asiantuntija listaa kehitysloikat

Lue lisää
Jaa sivu