Älykkäät latausratkaisut kotiin, yrityksiin ja taloyhtiöihin

Hanki kiinteistöösi Vaasan Sähkön älykäs, vastuullinen ja turvallinen sähköauton latausasema. EcoDesign-menetelmän mukaan suunniteltuun latauspisteen voi hankkia helposti myös sisäänrakennetun vikavirtasuojauksen ja dynaamisen kuormanhallinnan. Kätevällä sovelluksella ajastat latauksen pörssisähkön edullisimmille tunneille.

Sähköauton latausasema kotiin ja yrityksiin

Vaasan Sähkön Boostmate-latausasema sopii kotiin ja yrityksiin. Kätevän sovelluksen avulla latauksen voi ajastaa etänä tarpeiden mukaan ja hyödyntää tarvittaessa myös pörssisähkön edullisimpia hintoja.

TUTUSTU MALLEIHIN JA TILAA OMASI

Sähköauton lataaminen taloyhtiössä: Tilaa kartoitus

Asiantuntijamme tekee taloyhtiöllenne perusteellisen kartoituksen, jossa selviää taloyhtiönne valmius sähköautojen latausasemiin. Teemme kartoitukset aina paikan päällä, mikä on paras tapa varmistaa, että kaikki näkökulmat on huomioitu, eikä yllätyksiä tule enää toteutusvaiheen aikana.

LUE LISÄÄ JA TILAA KARTOITUS

Pyydä tarjous latausasemista taloyhtiöön

Vaasan Sähkön Boostmate -latausasema on suunniteltu sekä taloyhtiötä että käyttäjää ajatellen. Moniportainen ja dynaaminen kuormanhallinta, monipuoliset hinnoittelumahdollisuudet ja sovelluksen hyödyntäminen ajastamiseen tekevät latauspisteistä erinomaisen valinnan taloyhtiölle.

LUE LISÄÄ JA PYYDÄ TARJOUS