Hjälp oss betala ut obetalda standardersättningar

Om du fortfarande väntar på standardersättningar från Vasa Elnät för höstens stormar, kan du påskynda utbetalningen genom att meddela oss ditt kontonummer. 1. Skicka informationen via blanketten. Du identifierar dig på blanketten med nätbankskoder eller mobilcertifikat. ELLER 2. Ring vår kundtjänst 06 324 5750 (vardagar kl. 8-16). Läs mer om standardersättningar.

Egen solenergi allt mer populärt

Vårsolen skiner från en klar himmel och allt fler funderar på att låta installera solpaneler på sitt hustak. Inom Vasa Elnäts distributionsområde har antalet nya småproducenter av solenergi ökat kraftigt i flera år. Till nuvarande och kommande producenters glädje förbereder elnätsbolaget ibruktagning av så kallad nettoberäkning.

Fick du Nette-kundtidningen på fel språk? Kontakta oss!

Nu måste vi be om ursäkt. På grund av en teknisk vurpa har en liten del av våra svenskspråkiga kunder fått det nyaste numret av kundtidningen Nette på fel språk. Om du tidigare har fått tidningen på svenska, men februarinumret har kommit på finska – vänligen skicka oss ett meddelande till nette@vasaelektriska.fi. Bifoga kundnummer eller