Vietä Suomen vaasalaisin kesä kanssamme – hae meille kesätöihin!

Onko sinunkin intohimosi energia? Katso pinkin energiayhtiön kesätyöpaikat ja tule viettämään kanssamme Suomen vaasalaisinta kesää! Hakuaika jatkuu helmikuun loppuun saakka, mutta haastattelemme parhaita ehdokkaita jo ennen sitä – hae siksi heti, jos jokin paikka kiinnostaa! Osallistumme myös 6. helmikuuta Edu+Job-messuille Vaasassa – tule juttelemaan kanssamme! Katso kesätyöpaikat ja hae!

Vaasan Sähköverkko investoi 13 miljoonaa seudun sähköverkkoon

Vaasan Sähköverkko investoi tänä vuonna kolmetoista miljoonaa euroa alueen sähköverkon kehittämiseen. Toimenpiteillä parannetaan verkon toimitusvarmuutta ja uusitaan käyttöikänsä päässä olevaa verkkoa. Vuoden suurimmat hankkeet tuovat reilut 4 000 uutta asiakasta säävarman sähköverkon piiriin.

Joululahjaksi hyvää mieltä

Lahjoitamme tänä vuonna joululahjarahamme MLL:n Lasten ja nuorten puhelimen toiminnan tukemiseen. Haastamme myös asiakkaamme lahjoittajiksi! Olemme päättäneet lahjoittaa tämän vuoden joululahjarahat MLL:n Lasten ja nuorten puhelimen tukemiseen. Saamillaan lahjoituksilla MLL esimerkiksi kouluttaa vapaaehtoisia puhelimeen vastaajia sekä mahdollistaa puheluiden maksuttomuuden. Samalla haastamme myös asiakkaamme mukaan lahjoittamaan! Jos haluat olla mukana tukemassa tätä tärkeää työtä, voit tehdä

Energiayhtiöltä lähes 20 miljoonan euron panostus uusiutuvaan energiaan

Vaasan Sähkön panostukset uusiutuvaan energiaan ja ilmastoystävällisiin energiaratkaisuihin saavat jatkoa, kun Teuvan Paskoonharjulle nousee EPV Tuulivoima Oy:n rakentama tuulipuisto. Yhteensä 21 alueelle nousevasta tuulimyllystä 10 tuottaa sähköä Vaasan Sähkölle. Yhtiön kokonaisinvestointi puistoon on 18,6 miljoonaa euroa.