Asiakaspalvelumme sulkeutuu klo 14 torstaina 9.4.

Torstaina 9. huhtikuuta asiakaspalvelumme sulkeutuu klo 14. Muistathan, että teet helposti sähkösopimuksen ja muuttoilmoituksen Online-palvelussamme. Voit myös lähettää meille sähköpostia, niin palaamme asiaan. Toivotamme asiakkaillemme Hyvää Pääsiäistä!

Koronavirus ja laskujen maksaminen

Koronaviruksen aiheuttamien poikkeustilanteiden seurauksena moni saattaa joutua miettimään talouttaan uudesta näkökulmasta. Oletko sinä huolissasi siitä, miten saat sähkö- tai kaukolämpölaskusi maksettua? Ota meihin yhteyttä hyvissä ajoin ennen laskun eräpäivää, niin voimme löytää sinulle sopivan ratkaisun. Täältä löydät asiakaspalvelumme yhteystiedot.

Toimipisteemme on toistaiseksi suljettu

Haluamme omalta osaltamme varmistaa, että teemme kaikkemme koronaviruksen leviämisen minimoimiseksi. Siksi suljemme asiakaspalvelupisteemme Kirkkopuistikko 0:ssa 19.3.2020 alkaen. Palvelemme kuitenkin normaalisti verkossa ja puhelimitse. Palvelemme asiakkaitamme 19.3. alkaen ja toistaiseksi vain verkossa ja puhelimitse koronaviruksen leviämisen ehkäisemiseksi. Muistathan, että teet helposti sähkösopimuksen ja muuttoilmoituksen myös Online-palvelussamme. Katso asiakaspalvelumme yhteystiedot. Sähkön ja lämmön jakelu jatkuu normaaliin tapaan

Maisema muuttuu Laihialla: yli 600 sähköpylvästä poistuu, kun sähköverkkoa kaapeloidaan

Sähköjohtojen kaapelointityöt ovat alkaneet Laihian Hulmilla. Vaasan Sähköverkon hankkeessa viedään noin 16 kilometriä sähköjohtoa maan suojiin. Kaivutöiden on tarkoitus valmistua elokuun aikana. Myös Laihian Ylipäässä tehdään tänä vuonna kaapelointeja, kaiken kaikkiaan sähkökaapelia lasketaan maahan 35 kilometrin matkalta. Ylipäässä töiden on määrä käynnistyä maaliskuun alussa.

Vaihtuiko sähköpostiosoite tai puhelinnumero? Päivitä yhteystietosi Online-palvelussa.

Muistathan ilmoittaa meille muuttuneet yhteystietosi, jos vaikkapa puhelinnumerosi tai sähköpostiosoitteesi vaihtuu. Se onnistuu käden käänteessä kirjautumalla Online-palveluumme ja siellä valitsemalla Omat tiedot ja Muokkaa yhteystietoja. Vilkaise samalla vaikkapa kuluneen talven energiankulutusta ja osallistu käynnissä olevaan arvontaan! Arvonnassa juuri nyt: Romanttinen viikonloppu Vaasassa Siirry Online-palveluun