Asiakaspalvelumme sulkeutuu klo 14 torstaina 20.6.

Torstaina 20. kesäkuuta asiakaspalvelumme sulkeutuu klo 14. Muistathan, että teet helposti sähkösopimuksen ja muuttoilmoituksen myös Online-palvelussamme. Voit myös lähettää meille sähköpostia, niin palaamme asiaan. Toivotamme asiakkaillemme Hyvää Juhannusta!

Haemme nyt kaukolämmön asiakkuuspäällikköä

Onko energia sinun intohimosi? Etsimme nyt sinua, tuleva kaukolämmön asiakkuuspäällikkömme! Työyhteisömme kehittyy ja tarvitsemme lisää osaajia! Tämä haku kestää juhannukseen saakka. Lue lisää paikasta.  

Vaasan Sähkö tutkii alan yhteistyössä sähkönkäyttäjien osallistamista

Vaasan Sähkö on mukana alan yhteisessä hankkeessa, jonka tarkoitus on tutkia sähkönkäyttäjien mahdollisuuksia vaikuttaa muun muassa kulutuspiikkien tasaamiseen. Asiakas energiavaikuttajana -hanke toteutetaan yhdessä viiden energiayhtiön asiakkaiden kanssa, ja se sisältää noin vuoden mittaisen kokeilujakson. Jakson aikana kerätään tietoa ja kokemuksia uusien palveluiden kehittämistä varten. Hankkeesta kiinnostuneet ja mukaan valikoituvat asiakkaat saavat kotiinsa älykotijärjestelmän. Järjestelmän avulla

Kymmenen tuhatta euroa edistämään intoa energia-alaan

Vaasan Sähkö jakaa tänä keväänä stipendejä yhteensä 10 000 euron arvosta oppilaille ja opiskelijoille, jotka ovat innostuneet energia-alasta. Summasta 2 000 euroa jaetaan yhteensä 17:lle Vaasan seudun yläkoululle ja lukiolle, ja 8 000 euroa kahdeksalle muulle oppilaitokselle.

Voita liput Toughest Family -estejuoksukilpailuun!

Toughest, yksi maailman tunnetuimmista estejuoksukilpailuista rantautuu jälleen Suomeen. Tapahtumia on kaksi, ja ne järjestetään Espoossa 25.-26.5 ja Vöyrillä 17.-18.8. Vaasan Sähkö on mukana molemmissa Suomen tapahtumissa. Tänä vuonna tapahtumien yhteydessä järjestetään myös Toughest Family! Toughest Family -rata on 2 km pitkä, ja siinä on 20 estettä lapsille ja aikuisille. Lapset voivat kisata yhdessä ja haastaa

Vahva asiakasmäärän kasvu siivitti alkuvuotta

Aapeli-myrskyn aiheuttamista lisäkustannuksista ja leudosta lopputalvesta huolimatta Vaasan Sähkö -konserni onnistui tekemään hyvää tulosta vuoden ensimmäisen neljänneksen aikana. Tammi-maaliskuussa konsernin liikevaihto oli 47,1 M€ liikevoiton ollessa 5,8 M€. Liikevaihdon muutos oli 5,4 prosenttia edellisvuoteen verrattuna. Omavaraisuusaste kohosi hiukan pysyen hyvällä tasolla (55,6 %).