Ennätysvuosi 2020 – kivihiili loistaa poissaolollaan kaukolämmön tuotannossa

Kaukolämmön tuotannosta yhä suurempi osuus on hiilineutraalia. Energia-ala kulkee kohti yhä ilmastoystävällisempiä ratkaisuja, mikä näkyy myös kaukolämmössä. Vaasan kaukolämmön tuotannossa kivihiili ja öljy muodostivat viime vuonna vain 2 prosenttia kokonaistuotannosta, mikä on ennätysalhainen lukema.

Auta meitä maksamaan vakiokorvauksesi

Jos edelleen odotat syksyn myrskyistä aiheutuneita vakiokorvauksia Vaasan Sähköverkolta, voit nopeuttaa maksua ilmoittamalla meille tilinumerosi. 1. Lähetä tiedot lomakkeella. Tunnistaudut pankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella. TAI 2. Soita asiakaspalveluumme 06 324 5750 (arkisin klo 8–16). Lue lisää vakiokorvauksista.

Aurinkosähkön suosio kasvaa kohisten

Kevätaurinko paistaa kirkkaalta taivaalta ja saa yhä useamman harkitsemaan aurinkopaneeleja omallekin katolle. Vaasan Sähköverkon jakelualueella uusien aurinkosähkön pientuottajien määrä on jo useamman vuoden ajan kasvanut jyrkästi. Nykyisten ja uusien pientuottajien iloksi verkkoyhtiössä valmistellaan myös niin sanottua nettolaskutusta.

Vaasan Sähkö vaasalaisen Comsel System Oy:n osakkaaksi

Vaasan Sähkö on ostanut 14,9 prosenttia älykkään energiamittauksen ratkaisuja toimittavasta Comsel System Oy:stä. Kaupalla Vaasan Sähkö pyrkii vahvistamaan omaa tuotekehitystään ja vastaamaan asiakkaiden yhä kasvavaan kiinnostukseen kodin energiahallintaan ja optimointiratkaisuihin sekä tukemaan lisääntyvää sähköautoilua.