Dennis-myrsky on aiheuttanut sähkökatkoja

(päivitetty 17.2. klo 06.55) Dennis-myrsky eteni sunnuntai-illan ja maanantain vastaisen yön aikana yli koko jakelualueen ja kaatoi lisää puita sähkölinjoille. Ilman sähköä oli enimmillään 2 688 Vaasan Sähköverkon asiakasta. Sähköttä on edelleen 508 vapaa-ajan asuntoa. Sähköjen arvioidaan palautuvan lopuillekin maanantain aikana. (julkaistu 16.2. klo 20.40) Myrsky on kaatanut puita sähkölinjoille ja aiheuttanut sähkökatkoja eri puolilla

Miltä laskumme pitäisi näyttää? Ilmoittaudu mukaan ryhmäkeskusteluun!

Pyrimme jatkuvasti kehittämään palveluitamme, jotta voisimme paremmin vastata asiakkaidemme tarpeisiin. Nyt etsimme sinua – yksityis- tai yritysasiakastamme – joka haluat antaa palautetta laskustamme. Ilmoittaudu mukaan ryhmäkeskusteluun! Otamme mukaan yhteensä 12 asiakasta per ryhmä. Ryhmäkeskustelu yritysasiakkaille Aika: 4.2.2020 klo 12-13.30 Paikka: Vaasan Sähkö, Kirkkopuistikko 0, Vaasa Lounasmahdollisuus klo 11-12 Puheenvuoro: Mitä on palvelumuotoilu? klo 11.30-12. Kreapal:

Vietä Suomen vaasalaisin kesä kanssamme – hae meille kesätöihin!

Onko sinunkin intohimosi energia? Katso pinkin energiayhtiön kesätyöpaikat ja tule viettämään kanssamme Suomen vaasalaisinta kesää! Hakuaika jatkuu helmikuun loppuun saakka, mutta haastattelemme parhaita ehdokkaita jo ennen sitä – hae siksi heti, jos jokin paikka kiinnostaa! Osallistumme myös 6. helmikuuta Edu+Job-messuille Vaasassa – tule juttelemaan kanssamme! Katso kesätyöpaikat ja hae!

Vaasan Sähköverkko investoi 13 miljoonaa seudun sähköverkkoon

Vaasan Sähköverkko investoi tänä vuonna kolmetoista miljoonaa euroa alueen sähköverkon kehittämiseen. Toimenpiteillä parannetaan verkon toimitusvarmuutta ja uusitaan käyttöikänsä päässä olevaa verkkoa. Vuoden suurimmat hankkeet tuovat reilut 4 000 uutta asiakasta säävarman sähköverkon piiriin.

Joululahjaksi hyvää mieltä

Lahjoitamme tänä vuonna joululahjarahamme MLL:n Lasten ja nuorten puhelimen toiminnan tukemiseen. Haastamme myös asiakkaamme lahjoittajiksi! Olemme päättäneet lahjoittaa tämän vuoden joululahjarahat MLL:n Lasten ja nuorten puhelimen tukemiseen. Saamillaan lahjoituksilla MLL esimerkiksi kouluttaa vapaaehtoisia puhelimeen vastaajia sekä mahdollistaa puheluiden maksuttomuuden. Samalla haastamme myös asiakkaamme mukaan lahjoittamaan! Jos haluat olla mukana tukemassa tätä tärkeää työtä, voit tehdä