Elerbjudande – beställ el enkelt

Letar du efter ett prisvärt elerbjudande? Välj det erbjudande som passar dig bäst bland våra alternativ och teckna ett elavtal nu!

Bästa elerbjudandet? Läs tipsen för hur du väljer rätt!

  • Vill du ha ett fast pris? Välj ett tidsbundet elavtal. Bland våra alternativ är Klimatel ett tidsbundet elavtal.
  • Om du inte vill binda dig, välj ett elavtal som gäller tillsvidare som du kan säga upp när som helst med två veckors uppsägningstid. Bland våra produkter är Vindel och Basel avtal som gäller tillsvidare.
  • Om du vill göra en miljögärning, välj Vindel som producerats i Finland, eller vår koldioxidfria Klimatel. Du kan även välja Basel som utnyttjar flera olika produktionsmetoder.

Teckna elavtal!

6 skäl att välja Vasa Elektriska

  • Ekologisk: Vi är en av Finlands största producenter av vindel. Vi investerar ständigt i utsläppsfri energiproduktion för att våra kunder ska kunna göra ett hållbart val med oss.
  • Förmånlig: Från oss får du el till hela Fastlandsfinland billigare än genomsnittet.
  • Enkel: Teckna elavtal enkelt på nätet. Sedan kan du koppla av. Vi säger upp ditt gamla elavtal för din räkning vid behov. När du flyttar fixar vi också elöverföringen med ditt lokala nätbolag för dig.
  • Pålitlig: Vi fakturerar alltid i efterhand enligt den faktiska förbrukningen. Vi har nöjda kunder över hela Finland. Vi har varit verksamma i branschen i över 130 år.
  • Mångsidig: Hos oss får du även laddstationer för elbilar och solpaneler inklusive montering. Vi köper gärna överskottselen från dina solpaneler. Ange din egen produktion i samband med tecknandet av avtalet under tilläggsinformation.
  • Tjänster och förmåner: Våra kunder får tillgång till vår mobilapp och vår Onlinetjänst. Du kan beställa fakturan elektroniskt. Läs mer om våra kundförmåner här!
Kodinkoneiden sähkönkulutus

Elavtal till egnahemshus

Beställ ett elavtal till egnahemshus på några minuter vart som helst i Fastlandsfinland!

Välj det elerbjudande som passar dig bäst

Klimatel är ett koldioxidfritt elavtal till ett fast pris

Vår Klimatel är hundra procent koldioxidfri. Den produceras med vindkraft och kärnkraft.

Avtalet är tidsbundet, men vid en eventuell flytt kan avtalet sägas upp tidigare. Klimatel är det perfekta valet, om du vill ha förutsägbarhet i slutsumman på elräkningen. Elpriset – energipriset som betalas enligt förbrukning och den fasta grundavgiften som betalas månatligen – är detsamma under hela avtalsperioden.

Innan avtalsperioden är slut skickar vi ett erbjudande om ett nytt tidsbundet avtal till dig. Om du inte reagerar på erbjudandet fortsätter ditt avtal som tillsvidareavtal efter att ditt tidsbundna avtal har löpt ut. På så sätt blir det inget avbrott i elöverföringen. Du kan säga upp ett avtal som gäller tillsvidare när som helst med 14 dagars uppsägningstid.

Vindel är ett ekologiskt och enkelt val

Vindel-avtalet består av 100 procent förnybar energi som produceras i våra egna vindkraftsparker i Finland. Att välja Vindel är att göra en långsiktig miljögärning. När du köper vindel uppmuntrar du oss att investera i nya vindkraftsparker även i framtiden. För att vi ska bli av med stenkol i energiproduktionen behövs fler produktionsanläggningar för förnybar energi.

Om du vill att det här med el ska vara enkelt, är Vindel rätt val för dig. Avtalet gäller tillsvidare, så du kan med andra ord njuta av att dina elärenden är i sin ordning så länge du vill. Du kan dessutom säga upp avtalet när som helst med 14 dagars uppsägningstid.

I avtal som gäller tillsvidare kan energipriset på el variera. Priset på Vindel följer marknadspriset på el. Vi meddelar dig skriftligen om eventuella prisändringar i god tid. I längden är Vindel i vilket fall som helst förmånlig, så enstaka prisfluktuationer gör ingenting.

Beställ Vindel
Beställ Klimatel

Basel är en enkel och bra lösning

Vår Basel-produkt produceras huvudsakligen med koldioxidfria produktionsmetoder. Läs mer om vår produktionspalett här.

Avtalet gäller tillsvidare, vilket betyder att det ger dig en så långsiktig lösning på ditt elbehov som du vill. Du kan säga upp avtalet när som helst med 14 dagars uppsägningstid.

I Basel-avtalet följer elpriset marknadspriset på el och priset kan antingen stiga eller sjunka. Vi på Vasa Elektriska strävar ändå efter att hålla priserna så stabila som möjligt. Vi meddelar våra kunder skriftligen om eventuella prisändringar i god tid. I längden är Basel alltid förmånligt.

Läs mer: Tillsvidareavtal eller tidsbundet avtal? Experten tipsar
Läs mer: Miljövänlig el – går grön el och elpriset hand i hand?

Teckna elavtal – enkla anvisningar:

Det enklaste och snabbaste sättet att beställa el till ditt hem är att teckna ett elavtal på vår webbplats.

Logga in i tjänsten med dina nätbankskoder. Fyll i namn, adress och vilket datum du vill att det nya elavtalet ska börja gälla. Välj önskat faktureringsintervall och elavtal.

När du tecknar ett elavtal kommer du att få frågan vilket mätningssätt – Allmän el, Nattel eller Säsongsel – som används i ditt hem. Med mätningssätt avses den elanslutning som har valts för fastigheten redan under byggskedet. Om du är osäker på vilket mätningssätt som används i ditt hem ska du välja det vanligaste alternativet, dvs. Allmän el. Du kan även kolla upp mätningssättet på överföringsfakturan från ditt nätbolag.

Läs mer om att välja mätningssätt.

Kom ihåg att teckna ett elavtal i tid, helst senast två vardagar före du flyttar. På så sätt har du el även under flyttdagen.

Sähkösopimus kerrostaloon

Elavtal till höghus

Från oss får du el till ett höghus över hela Fastlandsfinland!

Glömde du elavtalet? Gör så här för att få el snabbt

Glömde du att teckna ett elavtal i tid? Är ditt nya hem utan el? Ring vår kundtjänst. Vi hjälper dig att få el snabbt.

Ring oss på 06 324 5750. Vår kundtjänst är öppen vardagar kl. 8–16.

Gör så här, om du behöver el genast.

Sähkösopimus rivitaloon

Elavtal för radhus

Från oss får du el till radhus var du än bor på fastlandet!