Sähkötarjous – tilaa sähköt helposti

Hakusessa edullinen sähkötarjous? Valitse vaihtoehdostamme sinulle paras sähkötarjous ja tee sähkösopimus helposti heti!

Paras sähkötarjous? Vinkit valintaan!

  • Haluatko kiinteän hinnan? Valitse määräaikainen sähkösopimus. Sähkötarjouksistamme Ilmastosähkö on määräaikainen sopimus.
  • Kun et halua sitoutua, valitse toistaiseksi voimassa oleva sähkösopimus, jonka voit irtisanoa milloin tahansa kahden viikon irtisanomisajalla. Sähkötarjouksistamme Tuulisähkö ja Perussähkö ovat toistaiseksi voimassa olevia sopimuksia.
  • Kun haluat tehdä ekoteon, valitse Suomessa tuotettua Tuulisähköä tai hiilivapaata Ilmastosähköä. Voit valita myös Perussähkön, jonka tuotannossa hyödynnetään useita eri tuotantomuotoja.

Tee sähkösopimus!

5 syytä valita Vaasan Sähkö

  • Ekologinen: Olemme yksi Suomen suurimmista tuulisähkön tuottajista. Investoimme päästöttömään energiantuotantoon jatkuvasti, jotta asiakkaamme voivat tehdä kestävän valinnan kanssamme.
  • Edullinen: Meiltä saat sähköä kaikkialle Manner-Suomeen keskimääräistä edullisemmin.
  • Helppo: Tee sähkösopimus helposti netissä. Sitten voit rentoutua. Irtisanomme vanhan sähkösopimuksesi puolestasi tarvittaessa. Muuttotilanteessa teemme puolestasi myös siirtosopimuksen paikallisen verkkoyhtiön kanssa.
  • Luotettava: Laskutamme aina toteutuneen kulutuksen mukaan jälkikäteen. Meillä on tyytyväiset asiakkaat ympäri Suomen. Olemme toimineet alalla yli 130 vuotta.
  • Monipuolinen: Meiltä saat myös sähköauton latauspisteet ja aurinkopaneelit asennuksineen. Ostamme mielellämme aurinkopaneeliesi ylijäämäsähkön. Ilmoita lisätuotannosta sopimuksenteon yhteydessä lisätietoja-kohdassa.
  • Palvelut ja edut: Asiakkaamme saavat käyttöön mobiilisovelluksen ja Online-palvelun. Laskun voit tilata sähköisenä. Tutustu asiakasetuihimme täällä!
Kodinkoneiden sähkönkulutus

Sähkösopimus omakotitaloon

Tilaa sähkösopimus omakotitaloon muutamassa minuutissa kaikkialle Manner-Suomeen!

Valitse sähkötarjouksistamme sinulle sopivin

Ilmastosähkö on kiinteähintainen ja hiilivapaa sähkötarjous

Ilmastosähkömme on täysin hiilivapaata. Se tuotetaan tuulivoimalla sekä ydinvoimalla.

Sopimus on voimassa määräajan,  Muuttotilanteessa sopimus voidaan päättää aiemminkin. Ilmastosähkö on nappivalinta, jos toivot sähkölaskun loppusummaan ennakoitavuutta. Sähkön hinta – kulutuksen mukaan maksettava energiahinta ja kuukausittain maksettava kiinteä perusmaksu – lyödään lukkoon sopimuskauden ajaksi.

Ennen sopimusjakson päättymistä lähetämme sinulle tarjouksen uudesta määräaikaisesta sopimuksesta. Jos et reagoi tarjoukseen, sopimuksesi jatkuu toistaiseksi voimassa olevana sen jälkeen, kun määräaikainen sopimuksesi päättyy. Näin sähkösi eivät missään vaiheessa katkea. Voit irtisanoa toistaiseksi voimassa olevan sopimuksen milloin tahansa 14 vuorokauden irtisanomisajalla.

Tuulisähkö on ekologinen ja helppo valinta

Tuulisähkö-sopimus on 100-prosenttisesti uusiutuvaa energiaa, joka tuotetaan omissa tuulipuistoissamme Suomessa. Sen valinta on kauaskantoinen ekoteko. Nimittäin kun ostat tuulisähköä, kannustat meitä investoimaan uusiin tuulipuistoihin myös tulevaisuudessa. Jotta hiilestä energiantuotannossa päästään eroon, tarvitaan uusiutuvan energian tuotantolaitoksia lisää.

Kun toivot sähköasioilta helppoutta, on Tuulisähkö valintasi. Sopimus on voimassa toistaiseksi, joten voit nauttia siitä, että sähköasiasi ovat hoidossa, niin kauan kuin haluat. Voit myös irtisanoa sopimuksen koska tahansa 14 vuorokauden irtisanomisajalla.

Toistaiseksi voimassa olevissa sopimuksissa sähkön energiahinta voi vaihdella. Tuulisähkönkin hinta seurailee sähkön markkinahintaa. Mahdollisista hinnan muutoksista ilmoitamme kirjeitse hyvissä ajoin. Pitkällä aikavälillä Tuulisähkö on joka tapauksessa edullista, joten yksittäisen hinnanvaihtelut eivät haittaa.

Tilaa Tuulisähköä
Tilaa Ilmastosähköä

Sähkösopimus kerrostaloon

Sähkösopimus kerrostaloon

Meiltä saat sähköt kerrostaloon kaikkialle Manner-Suomeen!

Perussähkö on helppo ja hyvä ratkaisu

Perussähkö-tuotteemme on tuotettu pääasiassa hiilivapailla tuotantomuodoilla. Lue lisää tuotantopaletistamme tästä.

Sopimus on toistaiseksi voimassa oleva, joten se tarjoaa juuri niin pitkäaikaisen ratkaisun sähköntarpeeseesi kuin haluat. Voit irtisanoa sopimuksen milloin tahansa 14 vuorokauden irtisanomisajalla.

Perussähkö-sopimuksessa sähkön hinta seurailee sähkön markkinahintaa, ja hinta voi joko nousta tai laskea. Me Vaasan Sähköllä pyrimme kuitenkin pitämään hinnat mahdollisimman vakaina. Mahdollisista muutoksista hinnoissa ilmoitamme asiakkaillemme kirjeitse hyvissä ajoin. Pitkässä juoksussa Perussähkö on aina edullista.

Lue lisää: Määräaikainen vai toistaiseksi voimassa oleva sähkösopimus? Asiantuntija neuvoo
Lue lisää: Ympäristöystävällinen sähkö – kulkevatko sähkön hinta ja vihreys käsi kädessä?

Sähkösopimuksen tekeminen – helpot ohjeet:

Helpoin ja nopein tapa tilata sähköt kotiin on tehdä sähkösopimus verkkosivuillamme.

Kirjaudu palveluun verkkopankkitunnuksillasi. Täytä sivulle nimesi, osoitteesi ja päivä, jona toivot uuden sähkösopimuksen olevan voimassa. Lisäksi valitse haluamasi laskutusväli ja sähkösopimus.

Sähkösopimusta tehdessä sinulta kysytään, mikä mittaustapa – Yleissähkö, Yösähkö vai Kausisähkö – kotonasi on käytössä. Mittaustapa tarkoittaa sähköliittymää, joka on valittu kiinteistöön jo rakennusvaiheessa. Jos et ole varma, mikä mittaustapa kotonasi on, valitse yleisin vaihtoehto eli Yleissähkö. Voit myös tarkistaa oikean mittaustavan verkkoyhtiösi lähettämästä siirtolaskusta.

Lue lisää mittaustavan valinnasta.

Muista tehdä sähkösopimus ajoissa, muuttotilanteessa mielellään viimeistään kaksi arkipäivää ennen muuttoa. Näin saat sähköt varmasti päälle muuttopäiväksi.

Lue myös: Sähkön hinta – Miksi sähkön hinta vaihtelee ja miten se muodostuu?

Sähkösopimus unohtui? Näin saat sähköt nopeasti

Unohtuiko sähkösopimuksen tekeminen ajoissa? Onko uusi koti ilman sähköä? Soita asiakaspalveluumme. Autamme sinua saamaan sähköt pikaisesti.

Asiakaspalvelumme on auki arkisin klo 8–16.

Toimi näin, jos tarvitset sähköt heti.

Sähkösopimus rivitaloon

Sähkösopimus rivitaloon

Meiltä saat sähköt rivitaloon kaikkialle Manner-Suomeen!

Kysymyksiä sähkötarjouksista