Tuulisähkö on hyväksi ympäristölle

Tee sähkösoppari

Tuulisähkö on tuulivoimalla todennettua, päästötöntä sähköä. Valitsemalla Tuulisähkö-tuotteemme voit osaltasi vaikuttaa uusiutuvan energiantuotannon lisääntymiseen Suomessa.

Hinta laskee, katso koskeeko muutos sinua

Tuulisähkö on helppo valinta, sillä se on jatkuvasti voimassa, ilman tarvetta uusia sopimusta. Päivitämme hintaa neljästi vuodessa markkinahintaa seuraten – välillä hintasi laskee, välillä nousee. Voit halutessasi vaihtaa sopimuksen toiseen, sillä Tuulisähkö ei sido sinua määräaikaan.

Tuulisähkö sopii sinulle erityisen hyvin, jos kestävä kehitys on sinullekin tärkeä asia ja haluat päästä sähköasioissa helpolla.

Tuulisähkö on toistaiseksi myynnissä vain nykyasiakkaillemme ja Vaasan Sähköverkon asiakkaille. Uusille asiakkaillemme tarjoamme Pörssisähkö Tuuli -sopimuksen. Katso tästä tarkemmin tilausohjeet.

Olet nykyasiakas, jos sinulla on ollut kanssamme sähkönmyyntisopimus viimeisen 6 kk:n aikana. Nykyasiakkaana voit vaihtaa tuotetta 15 päivän vaihtoajalla.

Uudet asiakkaat, jotka ovat tehneet Pörssisähkö-sopimuksen 16.8.22 jälkeen, voivat vaihtaa Pörssisähkö-tuotteen nykyasiakkaille myytäviin tuotteisiin, kun sopimus on ollut voimassa 12 kk:n ajan.

Vastuullinen valinta

Tuulivoima on vihreä valinta ekologisemman elämäntavan puolesta.

Kotimaista tuulivoimaa

Tuulivoimamme tuotetaan Suomessa Vaasan, Teuvan, Tornion, Kristiinankaupungin ja Ilmajoen tuulipuistoissa.

Puhdasta energiaa

Uusiutuvien energialähteiden hyödyntäminen on ympäristöystävällisempi tapa tuottaa energiaa.

Tuulisähkö ja ympäristöystävällinen sähkö

Ympäristöystävällinen sähkö – kulkevatko vihreys ja sähkön hinta käsi kädessä?

Ympäristöystävällisen sähkön valinnalla jokainen voi osallistua ilmastonmuutoksen hillitsemiseen. Moni kuitenkin ajattelee vihreän sähkön olevan kallista – mutta onko se todella? Vaasan Sähkön energiapäällikkö Jari Hovila vastaa yleisimpiin kysymyksiin vihreästä sähköstä.

Lue lisää