Vi har ett vinnarpar: Nina och katten Lumi!

Är du den där typen som daltar dudde-dudd-dudd, så fort din håriga familjemedlem unnar dig en blick? Du är i gott sällskap! Vi arrangerade - så vitt vi vet - den första FM-kampen på distans i daltande med husdjur! Finalen hölls 24.6 och vi fick ett fantastiskt fint vinnarpar!

Vi finländare älskar våra sällskapsdjur och alla möjliga och omöjliga typer av att tävla på högre nivå. Nu kan också du tävla på FM-nivå!

Tävlingen startades av ett gäng kända ansikten, som också råkar vara proffs på att dalta med sina husdjur. I sina Instagram-profiler visar Arttu Wiskari & hunden Bonzo, Jutta Larm & katten Pätkis, Eevi Teittinen & hunden Taaki samt Arttu Lindeman & hunden Freddie vad de går för.

Finalen gick av stapeln 24.6 i Vasa Elektriskas kanaler på Facebook och Instagram, och den daltades av – ursäkta – refererades av Janne Kataja. Missade du eventet? Ingen fara! Du kan se finalen här – varför inte inspireras av våra finalister 🙂

 

Tävlingstid: 25.5 – 21.6.2020
Tävlingsregler (på finska)

Vinnaren får mat för ett år – till sitt sällskapsdjur

Vinnaren får överraska sitt husdjur med mat för ett helt år, dvs. ett 500 euros presentkort till Musti ja Mirri. Dessutom delar vi ut 5 st. mindre presentkort à 30 euro till Musti ja Mirri åt fem lyckliga sällskapsdjursägare. Vi lottar även ut överraskningspriser bland alla som deltog genom att kommentera i live-eventet. Alla vinnare kontaktas personligen.

Se hur vi kunde mäta kärlek med hjälp av en elektrisk signal

Vi har i år mätt kärlek och känslor genom att observera ändringar i hudens ledningsförmåga. Kolla hur det hela var möjligt!

Läs mer