Nu daltar vi med våra husdjur på FM-nivå – Delta och vinn ett års djurmat!

Är du den där typen som daltar dudde-dudd-dudd, så fort din håriga familjemedlem unnar dig en blick? Du är i gott sällskap! Vi bad några kända influencers ge sitt prov på hur de daltar med sitt sällskapsdjur och samtidigt starta den - så vitt vi vet - första FM-kampen på distans i daltande med husdjur!

Vi finländare älskar våra sällskapsdjur och alla möjliga och omöjliga typer av att tävla på högre nivå. Nu kan också du tävla på FM-nivå!

Tävlingen startas av ett gäng kända ansikten, som också råkar vara proffs på att dalta med sina husdjur. I sina Instagram-profiler visar Arttu Wiskari & hunden Bonzo, Jutta Larm & katten Pätkis, Eevi Teittinen & hunden Lola samt Arttu Lindeman & hunden Freddie vad de går för.

Du deltar så här:

1. Spela in en video där du daltar med ditt husdjur så att vi kan se djurets reaktion och höra din röst
Du väljer själv om du vill visa ditt ansikte.

2. Ladda upp tävlingsbidraget på instagram och tagga det #lässytyksensm #vasaelektriska
Instagram-kontot måste vara offentligt för att bidraget ska synas. Du kan också skicka oss en video via privatmeddelande på Instagram eller Facebook @vaasansahko. På Facebook kan du också delta genom att svara med din video på inlägg där vi gör reklam för tävlingen.

3. Följ andra och lär dig nya sätt att dalta
Du hittar nya, roliga tävlingsbidrag genom att söka på #lässytyksensm ända tills tävlingstiden är över.

4. Bered dig på finalen 24.6. Tänk om du och ditt husdjur vinner FM-titeln?!
Finalen sänds live 24 juni på Vasa Elektriskas Facebook-sida. Om vi bara får tag på vinnarparet så kontaktar vi dem eventuellt för en kort intervju. Livesändningen refereras av mannen som lyckats smälta så gott som alla hjärtan i Finland, Janne Kataja.

Tävlingstid: 25.5 – 21.6.2020
Tävlingsregler (på finska)

Vinnaren får mat för ett år – till sitt sällskapsdjur

Vinnaren får överraska sitt husdjur med mat för ett helt år, dvs. ett 500 euros presentkort till Musti ja Mirri. Dessutom delar vi ut 5 st. mindre presentkort à 30 euro till Musti ja Mirri åt fem lyckliga sällskapsdjursägare.

Se hur vi kunde mäta kärlek med hjälp av en elektrisk signal

Vi har i år mätt kärlek och känslor genom att observera ändringar i hudens ledningsförmåga. Kolla hur det hela var möjligt!

Läs mer
Dela