Sähkön hinta edelleen nousussa

Sähköenergian markkinahinnan nousu on jatkunut pitkin vuotta. Marraskuun alussa maan keskihinta oli ylittänyt viiden ja puolen vuoden takaisen tason. Alimmilleen samalla aikavälillä sähkön hinta tippui vuonna 2016.

Vahvistamme asiakaspalvelutiimiämme – hae 28.11. mennessä!

Vahvistamme asiakaspalvelutiimiämme kolmella asiakasneuvojalla Contact Centerissä ja maksuvalvonnassa. Onko energia sinun intohimosi? Nautitko hyvän asiakaskokemuksen luomisesta? Lue avoinna olevista tehtävistä ja hae viimeistään 28.11.!

Marraskuun Nette-lehti on ilmestynyt!

Asiakaslehtemme Nette sukeltaa marraskuussa kansanperinteen syövereihin tutkien, mikä tekee saunasta taas niin trendikkään. Lehden puheenaiheena on tekoäly, ja tähän juttuun haastattelimme Antti Merilehtoa. Intohimosta vastaa tällä kertaa kansikuvamallimme Kauko Heikkinen. Nette 03/2018  

Haemme nyt kehitysjohtajaa ja kaukolämpöyksikön johtajaa

Onko energia sinun intohimosi? Haemme nyt kehitysjohtajaa ja kaukolämpöyksikön johtajaa vahvistamaan joukkuettamme! Kehitysjohtajalta odotamme dynaamisuutta ja vahvaa osaamista. Haemme innovatiivista tyyppiä, joka osaa katsoa asioita uudella tavalla ja viedä prosesseja eteenpäin – tiiviissä yhteistyössä energiakeskittymän muiden toimijoiden kanssa. Lue lisää. Kaukolämpöyksikön johtajaksi haemme sinua, joka osaat ottaa huomioon niin asiakkaat kuin tulevaisuuden ratkaisutkin ja samalla johtaa yksikköäsi tuloksellisesti.

Loppukesän sähkönmyynti nostatti Vaasan Sähkön tulosta

Vuoden 2018 kolmen ensimmäisen kvartaalin aikana Vaasan Sähkö -konsernin liikevaihto oli 103,5 M€ liikevoiton ollessa 12,1 M€. Liikevaihto nousi 11,5 % edellisvuoden samaan jaksoon verrattuna. Jo ennestään hyvällä tasolla ollut omavaraisuusaste nousi 2,2 prosenttiyksikön verran ollen 56 %.