EPV Energia osti Seinäjoen voimalaitoksen Vaskiluodon Voimalta

EPV Energia Oy ja Pohjolan Voima Oyj ovat 1.3.2018 sopineet kahdesta liiketoimintakaupasta, jossa yhtiöiden puoliksi omistama Vaskiluodon Voima Oy myy Seinäjoen voimalaitostoiminnot ja yhtiön maaomaisuuden EPV Energialle. Liiketoimintakaupalla Seinäjoen voimalaitoksen omistus selkiytyy ja siirtyy kokonaisuudessaan EPV Energialle ja sen pohjalaisille omistajille. Seinäjoen voimalaitostoiminta siirtyy Seinäjoen Voima Oy:lle ja maaomaisuus EPV Bioturve Oy:lle. Seinäjoen Voima ja

Suomen suurin maapora tekee tunnelin Kyrönjoen alle

Vaasan Sähköverkko on siirtämässä Kyrönjoen ylittävät ilmajohdot maan suojiin joen alle Vähänkyrön Perkiössä. Työ vaatii joen alittavan tunnelin porausta. Pituutta tunnelille tulee noin 150 metriä.

Useita määräaikaisia tehtäviä auki

Haemme nyt talousosaajaa myyntireskontraan ja maksuvalvontaan, laskuttajaa sekä kahta asiakasneuvojaa. Kaikki paikat ovat määräaikaisia (vuoden loppuun). Lue lisää paikoista ja hae!

Useita kesätyöpaikkoja haettavana

Vaasan Sähkö -konsernissa on useita kesätyöpaikkoja auki. Osallistumme tänäkin vuonna Vastuullinen kesäduuni -kampanjaan. Katso avoimet paikat, lue kampanjan periaatteista ja hae täältä.

Lauha talvi laski vuoden 2017 sähkön kulutusta

Lauha talvi näkyi vuoden 2017 sähkönkulutuksessa. Päästöttömän tuotannon osuus Vaasan Sähkön sähköenergian kokonaishankinnasta kipusi jo lähes 70 prosenttiin. Kaukolämmössä nähtiin ennätysvihreä vuosi.