Haemme nyt kehitysjohtajaa ja kaukolämpöyksikön johtajaa

Onko energia sinun intohimosi? Haemme nyt kehitysjohtajaa ja kaukolämpöyksikön johtajaa vahvistamaan joukkuettamme! Kehitysjohtajalta odotamme dynaamisuutta ja vahvaa osaamista. Haemme innovatiivista tyyppiä, joka osaa katsoa asioita uudella tavalla ja viedä prosesseja eteenpäin – tiiviissä yhteistyössä energiakeskittymän muiden toimijoiden kanssa. Lue lisää. Kaukolämpöyksikön johtajaksi haemme sinua, joka osaat ottaa huomioon niin asiakkaat kuin tulevaisuuden ratkaisutkin ja samalla johtaa yksikköäsi tuloksellisesti.

Loppukesän sähkönmyynti nostatti Vaasan Sähkön tulosta

Vuoden 2018 kolmen ensimmäisen kvartaalin aikana Vaasan Sähkö -konsernin liikevaihto oli 103,5 M€ liikevoiton ollessa 12,1 M€. Liikevaihto nousi 11,5 % edellisvuoden samaan jaksoon verrattuna. Jo ennestään hyvällä tasolla ollut omavaraisuusaste nousi 2,2 prosenttiyksikön verran ollen 56 %.

Vaasa saa ensimmäisen muuntamomaalauksensa

Kuluvalla viikolla Vaasaan on ilmestynyt pala kaupunkitaidetta. Ajurinkadun ja Ratakadun kulmassa oleva sähkömuuntamo saa kuvituksen, joka on kuin suoraan lastenkirjasta. Muuntamon maalaaminen on Vaasan Sähköverkon ja kuvittaja Päivi Areniuksen yhteistyön tulos.

Vaasan Sähkö ikuistaa hetkesi opskelijatapahtuma Harvest Eventissä

Perjantaina 21.9. järjestettävä Harvest Event 2018 pamauttaa Vaasan kaupungintalon ovet auki klo 13. Joka vuosi ohjelmallaan yllättävä tapahtuma on jälleen kerran täynnä nimekkäitä puhujia. Vaasan Sähkö jatkaa perinnettään ja on mukana tapahtumassa luomassa kävijöille uusia kokemuksia. Ikuista osallistumisesi Photoboothissa! Unohda selfiet, nyt pinnalla on Photobooth. Ilmesty paikalle, nappaa kaveria hihasta ja tule moikkaamaan meitä. Kun jatkat

Lisääntynyt energianmyynti nostatti Vaasan Sähkön liikevaihtoa

Vuoden 2018 kahden ensimmäisen kvartaalin aikana Vaasan Sähkö -konsernin liikevaihto oli 72,1 M€ liikevoiton ollessa 8,9 M€. Liikevaihto nousi 5,4 prosenttia edellisvuoden samaan jaksoon verrattuna. Jo ennestään hyvällä tasolla ollut omavaraisuusaste nousi parin prosenttiyksikön verran ollen 55,6 %.

Vaasan Sähköltä alakoulujen energiansäästöviikon opetusmateriaalit

Tokaluokkalaisten energiansäästöviikkoa vietetään valtakunnallisen energiansäästöviikon yhteydessä, 8.–14. lokakuuta. Viikon aikana luodaan koululaisille uusia mahdollisuuksia oppia ja innostua energiasta. Monen muun alan toimijan tavoin Vaasan Sähkö lahjoittaa kiitetyn Hei, kaikki toimii -opetuspaketin alueensa tokaluokkalaisille. Energiansäästöviikko on erinomainen ajankohta aloittaa energiaopetus alakoulussa. Valmiin materiaalin avulla on helppo ottaa haltuun perustiedot energiasta, sen tuotannosta ja järkevästä käytöstä. Aineisto