Jouluiloa yhdessä Hope Ry:n kanssa

Tänä vuonna annamme joululahjat Hope Ry:lle rahalahjoituksena. Yhdessä Hopen kanssa voimme jakaa vapaa-ajan elämyksiä lapsille ja nuorille. Kristiina Brisk-Mosander Hope Vaasasta kommentoi Vaasan Sähkön 3 000 euron lahjoitusta: – Lahjoituksellanne mahdollistamme monen vaasalaisen lapsen ja nuoren harrastamisen ensi vuonna. Hopen maksaessa osallistumismaksuja tai välineitä pääsevät harrastamaan sellaisetkin vähävaraisten perheiden lapset, joilla ei muuten olisi siihen

Lahjoitamme yhteensä 100 000 euroa VAMKille ja Novialle

Vaasan ammattikorkeakoulu VAMK ja Yrkeshögskolan Novia saavat Vaasan Sähköltä 50 000 euron lahjoituksen tekniikan alan koulutuksiinsa. – Yhteistyö synnyttää uusia innovaatioita ja liiketoimintamahdollisuuksia, toteaa toimitusjohtaja Stefan Damlin. – Olemme hyvin iloisia siitä, että voimme olla mukana kehittämässä VAMKin ja Novian korkeatasoisia koulutusmahdollisuuksia. Näin varmistamme myös, että energia-ala ja Vaasan seudun energiakeskittymä jatkossakin saavat tarvitsemansa osaajat.

Valokisan voitti asiakkaamme Seinäjoelta

Kisamme Voita valoa kotiisi voittaja on arvottu! Valoa kotiinsa valoammattilaisen suunnittelemana saa asiakkaamme Krista Hirvimäki, Seinäjoki. Voittajalle tämä ilouutinen on toimitettu henkilökohtaisesti. Voita valoa kotiisi -kisa järjestettiin 10.9.-19.11.2018 ja siihen saivat osallistua kaikki Vaasan Sähkön asiakkaat. Palkinnon arvo on enintään 1 500 €.

Kaukolämmön uudet hinnat 1.1.2019

Vuoden 2019 alusta lämmitykseen käytettävien polttoaineiden verot nousevat hallituksen eduskunnalle antaman esityksen mukaan. Veromuutoksen seurauksena nostamme kaukolämmön energiahintaa vastaamaan hankintakustannuksia. 1.1.2019 alkaen kaukolämmön energiamaksu on 55 €/MWh (sis. alv 24 %). Korotus nykyiseen energiamaksuun on 1 €/MWh (sis. alv 24 %). Samalla myös kaukolämmön perusmaksuun tehdään 10 % korotus johtuen kiinteiden kustannusten noususta. Edellisestä perusmaksun korotuksesta on neljä vuotta. Keskimäärin

Sähkön hinta edelleen nousussa

Sähköenergian markkinahinnan nousu on jatkunut pitkin vuotta. Marraskuun alussa maan keskihinta oli ylittänyt viiden ja puolen vuoden takaisen tason. Alimmilleen samalla aikavälillä sähkön hinta tippui vuonna 2016.