Vaasan Sähköverkon rakennuttamassa kotkanpesässä tilaa pesueelle

Viime vuoden lopulla Vaasan Sähköverkko Oy rakennutti merikotkille tarkoitetun pesän Sundomin saaristoon. Pesä on näin ollen ollut ensimmäistä kesää tarjolla alueella pesiville kotkille. Tekopesän rakentaminen tuli ajankohtaiseksi, kun uuden sähkölinjan kulkureitti suunniteltiin alueelle, jossa on viime vuosina havaittu joitakin merikotkan pesintöjä. Pesän rakennuksesta vastasi Pohjanmaan Merikotkat ry.

Asiakasetu: Nextoryn ääni- ja e-kirjat 30 päivää

Kesä on parasta aikaa kirjojen lukemiseen! Hyödynnä sinäkin uusi ja upea asiakasetumme! Nauti Nextoryn ääni- ja e-kirjoista maksutta 30 päivän ajan. Valikoimassa on tuhansia kirjoja, jotka pysyvät kesälomareissussa kätevästi mukana tabletissa tai kännykässä. Lue missä ja milloin vain haluat!

Sähkölämmittäjälle ilmainen älylaitteisto kodin energianohjaukseen – ilmoittaudu mukaan pilottiin nyt!

Vaasan Sähkö hakee nyt omakotitalossa tai paritalossa asuvia sähkölämmittäjiä vuoden kestävään pilottiin, jossa tutkitaan kuluttajien osallistamista energiajärjestelmään ja mahdollisuuksia tasata kulutuspiikkejä. Mukaan valitut kuluttajat saavat vuodeksi täysin maksutta käyttöönsä laitteiston kodin älykkääseen energianohjaukseen. Samalla he pystyvät pienentämään omaa kulutustaan ja hiilijalanjälkeään.

Haemme nyt kaukolämmön asiakkuuspäällikköä

Onko energia sinun intohimosi? Etsimme nyt sinua, tuleva kaukolämmön asiakkuuspäällikkömme! Työyhteisömme kehittyy ja tarvitsemme lisää osaajia! Tämä haku kestää juhannukseen saakka. Lue lisää paikasta.  

Vaasan Sähkö tutkii alan yhteistyössä sähkönkäyttäjien osallistamista

Vaasan Sähkö on mukana alan yhteisessä hankkeessa, jonka tarkoitus on tutkia sähkönkäyttäjien mahdollisuuksia vaikuttaa muun muassa kulutuspiikkien tasaamiseen. Asiakas energiavaikuttajana -hanke toteutetaan yhdessä viiden energiayhtiön asiakkaiden kanssa, ja se sisältää noin vuoden mittaisen kokeilujakson. Jakson aikana kerätään tietoa ja kokemuksia uusien palveluiden kehittämistä varten. Hankkeesta kiinnostuneet ja mukaan valikoituvat asiakkaat saavat kotiinsa älykotijärjestelmän. Järjestelmän avulla

Kymmenen tuhatta euroa edistämään intoa energia-alaan

Vaasan Sähkö jakaa tänä keväänä stipendejä yhteensä 10 000 euron arvosta oppilaille ja opiskelijoille, jotka ovat innostuneet energia-alasta. Summasta 2 000 euroa jaetaan yhteensä 17:lle Vaasan seudun yläkoululle ja lukiolle, ja 8 000 euroa kahdeksalle muulle oppilaitokselle.