Yhdeksän uutta sähköauton latauspistettä Vaasan Toriparkkiin

Vaasan Toripysäköinti Oy on yhteistyössä kanssamme uudistanut sähköautojen latauspisteet. Toriparkissa on nyt yhteensä yhdeksän sähköautojen latauspistettä, joista yhdessä on pikalatausmahdollisuus. Uudet latauspisteet otetaan käyttöön maanantaina 17.5. Toriparkin keskeisen sijainnin ja pisteiden lukumäärän vuoksi uudet latauspisteet ovat merkittävä lisäys Vaasan keskustan ja koko alueen lataustarjontaan. – Tehokkaampia ja nopeita latauspisteitä on toivottu pitkään ja onkin hienoa

Ennätysvuosi 2020 – kivihiili loistaa poissaolollaan kaukolämmön tuotannossa

Kaukolämmön tuotannosta yhä suurempi osuus on hiilineutraalia. Energia-ala kulkee kohti yhä ilmastoystävällisempiä ratkaisuja, mikä näkyy myös kaukolämmössä. Vaasan kaukolämmön tuotannossa kivihiili ja öljy muodostivat viime vuonna vain 2 prosenttia kokonaistuotannosta, mikä on ennätysalhainen lukema.

Auta meitä maksamaan vakiokorvauksesi

Jos edelleen odotat syksyn myrskyistä aiheutuneita vakiokorvauksia Vaasan Sähköverkolta, voit nopeuttaa maksua ilmoittamalla meille tilinumerosi. 1. Lähetä tiedot lomakkeella. Tunnistaudut pankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella. TAI 2. Soita asiakaspalveluumme 06 324 5750 (arkisin klo 8–16). Lue lisää vakiokorvauksista.