Suomen suurin käytössä oleva sähkökattila-lämpövarastoyhdistelmä sijatsee Vaasassa

Vaasan Vaskiluodossa on juuri otettu käyttöön 120 megawatin edestä uutta sähkökattilakapasiteettia ja laajennettu lämpövarasto. Vaasan Voiman laitoksen sähkökattiloiden teho on hankinnan myötä yhteensä 160 megawattia, mikä asettaa Vaasan kaukolämmön sähkökattilat tehollisesti Suomen suurimpien joukkoon. Yhdessä laajennetun lämpövaraston kanssa ratkaisu tuo järjestelmään kaivattua joustoa ja kustannustehokkuutta samalla vähentäen kaukolämmön tuotannon päästöjä.

MobilePay:tä koskeva laskun liite koskee vain niitä asiakkaita, jotka ovat valinneet maksutavaksi MobilePay:n

Paperilaskun marraskuun alussa saaneet asiakkaat ovat saattaneet saada laskun mukana liitteen, joka kertoo MobilePay-maksutavan poistumisesta. Jos et ole käyttänyt MobilePay:tä maksutapana, voit pistää liitteen paperinkeräykseen. Kirje on inhimillisen virheen vuoksi mennyt myös sellaisille asiakkaille, jotka eivät kyseistä maksutapaa ole hyödyntäneet. Kehotamme kaikkia asiakkaita ensisijaisesti tilaamaan laskunsa sähköisenä. Lue lisää vaihtoehdoistasi.

Energiakriisin vaikutus näkyy edelleen tuloksessa

Tammi–syyskuussa Vaasan Sähkö -konsernin liikevaihto oli 135,9 miljoonaa euroa (229,2 M€). Liiketulos laski viime vuoden vastaavasta ajanjaksosta ollen negatiivinen -0,7 miljoonaa euroa (18,7 M€). Liiketulosennuste koko vuodelle 2023 on syyskuun lopun tilanteessa vuotta 2022 korkeampi, mutta vaihteleva markkina ja epävarma globaali tilanne saattavat edelleen vaikuttaa voimakkaasti loppuvuoden kehitykseen. Yhtiön omavaraisuusaste nousi 49,6 prosenttiin (38,6 %).

Vaasan Sähkö kiittää palautteesta: Pörssisähkö-tuotteen hinnoittelu uudistuu

Viime viikolla jotkut uutislähteet nostivat esille Vaasan Sähkön Pörssisähkö-tuotteen hinnoittelutavan. Uutisoinnin aiheuttamat yhteydenotot antoivat yritykselle syyn tarkastella tuotetta ja pohtia, vastaako se asiakkaiden toiveita. 1.11. alkaen tuote hinnoitellaan siten, että negatiiviset pörssihinnat huomioidaan asiakkaan laskulla.

Kuluttajansuojalaki muuttuu – päivitämme verkkokauppaa

Kuluttajansuojalaki uudistuu 1.10.2023, mikä vaikuttaa myös meidän verkkokauppaan. Sähkösopimuksen teossa vaaditaan vahvaa tunnistautumista ja sitä, että erikseen hyväksyt laskun maksutapana. Palvelumme päivittyy parhaillaan, ja siinä saattaa vielä näkyä hetkellisiä puutteita. Ne korjataan mahdollisimman pian. Kiitos kärsivällisyydestä.