Postin lakko viivästyttää laskujen saapumista – maksa laskusi näin

Postin lakon vuoksi lähettämämme paperilaskut saapuvat asiakkaillemme tavallista myöhemmin. Lue vinkkimme, mistä löydät oman laskusi tiedot! Epäiletkö, että sähkö- tai kaukolämpölaskusi on jäänyt Postin lakon jalkoihin? Ei hätää – tiesitkö, että löydät laskun maksutiedot myös Online-palvelustamme. Kirjaudu sisään tai rekisteröidy käyttäjäksi, jos käytät palvelua ensimmäistä kertaa. Vaihda e-laskuun – voita lahjakortti E-lasku tulee aina ajallaan,

Energiayhtiöltä vahva tulos

Vuoden 2019 kolmen ensimmäisen kvartaalin aikana Vaasan Sähkö -konsernin liikevaihto oli 107,7 M€ liikevoiton ollessa 18,5 M€. Liikevaihto nousi 4 prosenttia ja liikevoitto peräti 54 prosenttia edellisvuoden samaan jaksoon verrattuna. Omavaraisuusaste pysyi hyvällä tasolla ollen 56,4 prosenttia.

Tuulen puhe ehdolla Tuulivoimateko 2019 -palkinnon voittajaksi

Vaasan Sähkön kannanotto ilmaston puolesta, Tuulen puhe -teos, on koskettanut. Helmikuussa julkaistu yhteistyö rapartisti Karri ”Paleface” Miettisen kanssa on nyt asetettu ehdolle vuoden Tuulivoimateko-palkinnon saajaksi. Suomen Tuulivoimayhdistys palkitsee vuoden Tuulivoimateko-palkinnolla teon tai toiminnan, joka on tukenut tai vauhdittanut tuulivoiman kasvua, tai on ollut positiivisella tavalla vaikuttamassa tuulivoima-alan kehittymiseen Suomessa. Äänestysaika päättyy 2.10. Lue lisää ja

Massiivinen maanalainen energiavarasto Vaasan Vaskiluotoon

Ensi vuonna Vaasassa otetaan käyttöön lämpöenergian varastointiratkaisu, joka valmistuessaan on Suomen suurin. EPV Energian ja Vaasan Sähkön investointi Vaskiluodon voimalaitoksen alla olevaan luolastoon mahdollistaa yli 30 prosentin laskun kivihiilen käytössä sekä siirtymisen uusiutuvien ja hiilineutraalien energialähteiden käyttöön kaukolämmön tuotannossa.

Energiayhtiöltä vahva tulos alkuvuoden myrskystä huolimatta

Vuoden 2019 kahden ensimmäisen kvartaalin aikana Vaasan Sähkö -konsernin liikevaihto oli 78,7 M€ liikevoiton ollessa 12,3 M€. Liikevaihto nousi hiukan yli 9 prosenttia ja liikevoitto peräti 37 prosenttia edellisvuoden samaan jaksoon verrattuna. Omavaraisuusaste pysyi aikaisemmalla hyvällä tasollaan ollen 55,6 prosenttia.