Elavtal Huittinen

Vi erbjuder förmånlig el till Huittinen. Teckna ditt elavtal enkelt och snabbt – på webben tar det inte mer än ett par minuter, och vi tar hand om allt det övriga.

Val av eltyp. Om du väljer eltyp kommer webbplatsens innehåll att ändras.

Välj det mätningssätt som är i bruk på ifrågavarande adress. Om du är osäker, välj Allmän el.

Webbplatsens innehåll har ändrats

Koldioxidavtryck 0

Påverka

Nyhet!

Läs mer
Priskomponenten Egen påverkan beror på när du förbrukar el. I snitt utgör dess inverkan +/- 2 c/kWh.
Avtalstid: tillsvidare

Koldioxidavtryck 0

Klimatel 24 mån.

Läs mer
Avtalstid: tidsbundet 24 mån.

Koldioxidavtryck 0

Klimatel 6 mån.

Läs mer
Avtalstid: tidsbundet 6 mån.

Koldioxidavtryck 0

Klimatel 12 mån.

Grundavgift 0 € första tre månaderna!

Läs mer
Avtalstid: tidsbundet 12 mån.

Börsel

Läs mer
Avtalstid: tillsvidare

100 % förnybar

Börsel Vind

Läs mer
Avtalstid: tillsvidare

Basel

Läs mer
Avtalstid: tillsvidare

100 % förnybar

Vindel

Läs mer
Avtalstid: tillsvidare

Koldioxidavtryck 0

Studentel 12 mån.

Grundavgift -50%

Läs mer
Avtalstid: tidsbundet 12 mån.

Mer om elavtal och hur du tecknar ett i Huittinen

  • Våra priser baserar sig på tre mätningssätt: Allmän el, Nattel och Säsongel. Teckna elavtal enligt mätningssättet på adressen i fråga. Här kan du läsa mer om val av mätningssätt.
  • Vid byte av försäljare säger vi upp det nuvarande avtalet å dina vägnar. Vid ett byte av försäljare kan vårt avtal träda i kraft tidigast två veckor från beställningen. Om du har ett tidsbundet avtal lönar det sig att teckna det nya avtalet senast 15 dygn innan avtalstiden löper ut, så att ditt nya avtal kan träda i kraft genast därefter.
  • Vi tar även hand om överföringsavtalet med ditt lokala elnätsbolag i Huittinen när du flyttar. När du flyttar rekommenderar vi att du tecknar elavtal hos oss senast två vardagar innan flytten, för att säkerställa att du får el till inflyttningsdagen.
  • Vi köper gärna överloppsel från dina solpaneler. Meddela under tilläggsuppgifter om eventuell småskalig produktion i samband med att du tecknar ditt elavtal.
  • Vi fakturerar i efterhand enligt den faktiska förbrukningen. Pappersfakturan är standard, men om du vill kan du i din nätbank avtala om att få räkningen som e-faktura.

Dina förmåner som vår kund

Läs om våra varierande kundförmåner här.

Hur väljer jag elavtal i Huittinen?

Vid val av elförsäljare är det många som i första hand ser till priset. På priset inverkar avtalstypen, elproduktionsformen och det mätningssätt som används i fastigheten. Därför lönar det sig att tänka på vad du förväntar dig av ditt avtal. Basel och Vindel är tillsvidareavtal och de passar dig som inte ständigt vill hålla kolla på elpriset. Börsel är också en produkt som är i kraft tillsvidare, och den gynnar dig som kan styra din förbrukning till förmånligare timmar.

Du kan också välja produktionsform för din el. Förutom Basel erbjuder vi miljövänlig el, producerad med vindkraft. Ju fler konsumenter som väljer vindel, desto mer produceras el med vindkraft. Om du vill bidra till att öka användningen av renare energiproduktionsformer i Finland är produkten Vindel ett bra val. Vasa Elektriskas Vindel produceras i vindparker i Vasa, Östermark, Kristinestad, Torneå och Ilmola.

Elens mätningssätt kan du vanligtvis inte inverka på. Avtalet tecknas därför enligt det mätningssätt som används i fastigheten. Det vanligaste sättet att mäta är Allmän el, vilket är det du bör välja om du är osäker. Nattel används vanligtvis i eluppvärmda hus och Säsongel används då elförbrukningen är stor och huvudsakligen infaller sommartid.

Vanliga frågor om elavtal

Dela