Vi stärker vårt team

Är energi din passion? Vi söker nu en chef för kundtjänsten, en driftstekniker och en kundrådgivare till betalningsövervakningen.

Chef för kundtjänsten

Vi söker dig som kan leda vårt kunniga kundtjänstteam mot en allt bättre kundupplevelse. Vi värdesätter speciellt ett engagerande och inspirerande arbetssätt, kunskap om energibranschen, erfarenhet av kreditprocesser och avtalstekniskt kunnande. Läs mer om jobbet och sök senast 27.1!

Driftstekniker

Som driftstekniker ansvarar du för övervakningen och styrningen av fjärrvärmeproduktionen och -distributionen samt för övervakningen av elnätet. För att lyckas i arbetet krävs god förmåga till självständigt arbete, koncentrationsförmåga och stresstålighet. Du kommunicerar smidigt med våra kunder på två språk och har lämplig teknisk utbildning. Tidigare erfarenhet av skiftesarbete är meriterande. Läs mer om jobbet och sök senast 27.1!

Kundrådgivare till betalningsövervakningen

Har du öga för god kundbetjäning? Vi erbjuder dig en intressant och mångsidig uppgift med möjligheter att utvecklas. Tidigare erfarenhet av kreditprocesser är ett plus. Uppgiften är på heltid och vi erbjuder fast anställning. Läs mer om jobbet och sök senast 27.1!