Sähkösopimus Siikajoki

Meiltä saat vikkelästi sähköä Siikajoelle. Tee sähkösopimus kanssamme vaikka heti – netissä tilaat sähköt parissa minuutissa ja me hoidamme puolestasi loput. Asiakkaanamme saat käyttöösi suositun sovelluksemme ja pysyt ajantasalla energiankulutuksestasi.

Sähkön tyypin valinta. Sähkön tyypin valitseminen muuttaa sivulla olevaa sisältöä.

Valitse osoitteessa oleva mittaustapa. Jos et tiedä sitä, valitse Yleissähkö.

Sivun sisältö on muuttunut

Koldioxidavtryck 0

Påverka

Nyhet!

Läs mer
Priskomponenten Egen påverkan beror på när du förbrukar el. I snitt utgör dess inverkan +/- 2 c/kWh.
Avtalstid: tillsvidare

Hiilijalanjälki 0

Ilmastosähkö 24 kk

Lue lisää
Voimassaolo: määräaikainen 24 kk

Hiilijalanjälki 0

Ilmastosähkö 12 kk

Perusmaksu 0€ ensimmäiset kolme kuukautta!

Lue lisää
Voimassaolo: määräaikainen 12 kk

Hiilijalanjälki 0

Ilmastosähkö 6 kk

Lue lisää
Voimassaolo: määräaikainen 6 kk

Pörssisähkö

Lue lisää
Voimassaolo: toistaiseksi

100 % uusiutuvaa

Pörssisähkö Tuuli

Lue lisää
Voimassaolo: toistaiseksi

Perussähkö

Lue lisää
Voimassaolo: toistaiseksi

100% uusiutuvaa

Tuulisähkö

Lue lisää
Voimassaolo: toistaiseksi

Hiilijalanjälki 0

Opiskelijasähkö 12 kk

Perusmaksu -50%

Lue lisää
Voimassaolo: määräaikainen 12 kk

Lisätietoa sähkösopimuksesta ja sen tekemisestä Siikajoella

  • Hinnastomme perustuu kolmeen mittaustapaan: yleissähköön, yösähköön ja kausisähköön. Tee sähkösopimus osoitteessa olevan mittaustavan mukaisesti. Tästä voit lukea lisätietoa mittaustavan valinnasta.
  • Myyjänvaihdossa irtisanomme nykyisen sopimuksen puolestasi. Myyjänvaihtotilanteessa sopimuksemme voi alkaa aikaisintaan kahden viikon kuluttua tilauksesta. Jos sinulla on määräaikainen sopimus, uusi sopimus kannattaa tehdä viimeistään 15 vrk ennen määräajan päättymistä, jotta sopimuksemme voi alkaa heti määräajan umpeuduttua.
  • Teemme puolestasi myös siirtosopimuksen Siikajoella toimivan verkkoyhtiön kanssa, kun muutat. Muuttaessasi tee kanssamme sopimus mielellään viimeistään kaksi arkipäivää ennen muuttoa, jotta saat sähköt muuttopäiväksi.
  • Ostamme mielellämme aurinkopaneeliesi tuottaman ylijäämäsähkön, voit ilmoittaa mahdollisesta pientuotannostasi sopimuksenteon yhteydessä lisätiedoissa.
  • Laskutamme jälkikäteen toteutuneen kulutuksen mukaan. Oletuksena on paperilasku, mutta voit halutessasi tehdä e-laskusopimuksen verkkopankissasi saatuasi ensimmäisen laskun.

Etusi asiakkaanamme

Tutustu vaihtuviin asiakasetuihisi tästä.

Sähkösopimuksen valitseminen Siikajoelle

Sähkönmyyjää valittaessa moni katsoo ensiksi sähkösopimuksen hintaa. Hintaan vaikuttaa sopimustyyppi, sähkön tuotantotapa ja kiinteistössä oleva sähkön mittaustapa. Siksi kannattaakin pohtia, mitä haluat sopimukselta. Perussähkö ja Tuulisähkö ovat toistaiseksi voimassa olevia sopimuksia ja ne sopivat sinulle, mikäli et halua seurailla sähkön hintaa jatkuvasti. Myös Pörssisähkö on voimassa toistaiseksi, ja siinä parhaan edun saat, mikäli voit ajoittaa kulutustasi edullisimmille tunneille.

Voit myös valita haluamasi sähkön tuotantotavan. Tarjoamme perussähkön lisäksi myös ympäristöystävällistä, tuulivoimalla tuotettua sähköä. Mitä enemmän tuulisähköä ostetaan, sitä enemmän sitä tuotetaan. Jos haluat osaltasi edistää puhtaampien energiantuotantomuotojen käyttöä Suomessa, on Tuulisähkö hyvä valinta. Vaasan Sähkön Tuulisähkö tuotetaan tuulipuistoissa Vaasassa, Teuvalla, Kristiinankaupungissa, Torniossa ja Ilmajoella.

Sähkön mittaustapaan et yleensä voi vaikuttaa. Siksi sopimus tehdäänkin sille mittaustavalle, mikä kiinteistössä on käytössä. Yleisin käytössä oleva mittaustapa on Yleissähkö, ja se kannattaakin valita, mikäli olet epävarma valinnasta. Yösähkö on yleensä sähkölämmittäjien mittaustapa ja Kausisähköä käytetään silloin kun sähkönkulutus on suurta ja painottuu kesäaikaan.

Kysymyksiä sähkösopimuksesta

Jaa