Liisa-myrsky on aiheuttanut sähkökatkoja

(päivitetty 19.11. klo 20) Kiinteän asutuksen asiakkaille on saatu sähköt palautettua. Sähköttä on tällä hetkellä 2 asiakasta Töjbyssä ja jäljellä olevat viat korjataan perjantain aikana.

(päivitetty 19.11. klo 16.35) Sähköttömien asiakkaiden määrä on tällä hetkellä 235. Arviomme mukaan saamme palautettua sähköt kaikille kiinteän asutuksen asiakkaillemme tämän illan aikana.

(julkaistu 19.11. klo 14) Voimakas tuuli on kaatanut puita sähkölinjoille ja aiheuttanut sähkökatkoja torstaina aamupäivästä alkaen. Ilman sähköä on ollut enimmillään 581 Vaasan Sähköverkon asiakasta. Tällä hetkellä sähköttömien asiakkaiden määrä on 436. Viankorjaukset sähköverkossa ovat käynnissä.

Johdoille kaatuneisiin puihin ei saa koskea eikä ryhtyä itse raivaamaan. Sekä raivaus- että korjaustyöt ovat turvallisuussyistä ehdottomasti ammattilaisten työtä. Ota yhteyttä Vaasan Sähköverkon vikapäivystykseen, puh. 06 324 5700 TAI tee vikailmoitus Vaasan Sähkö -sovelluksella. Turvaetäisyys sähkölinjaan nojaavaan puuhun on 20 metriä.