Vinn sommarens mest energiska festivaldag för dig själv och din vän!

Vasa Elektriska är även i år huvudpartner för Vaasa Festival 3-5.8.2023

På Vasa Festival kan du lyssna på toppartister och njuta av en fantastisk stämning! Evenemanget äger rum vid den vackra havsstranden i Vasa – festivalområdet är ett utmärkt ställe att tillbringa dagen på, tack vare underhållande program och mångsidigt utbud av mat och dryck.

I år lottar vi ut 6 st. Vasa Elektriska VIP-biljetter för varje festivaldag, från torsdag till lördag. Vill du ha chansen att glädja en vän med en festivaldag?

Vi söker sammanlagt nio tvåpersoners gäng som vill njuta av en av sommarens mest minnesvärda dagar på Vaasa Festival! Varje dag från torsdag till lördag får tre tvåpersoners grupper festa på Vaasa Festival med VIP-biljetter.

Delta i utlottningen och förklara kort vem du vill glädja med en festivalbiljett och varför just den vännen förtjänar att få njuta av en sommardag på Vaasa Festival!

Vinnaren får:

  • 2 st. Vaasa Elektriska VIP-biljetter till Vaasa Festival på torsdag, fredag eller lördag (värde: 299,80 €)
  • En överraskningskasse med ett innehåll som gör festivaldagen ännu mer kul.

Du kan delta i utlottningen om du är kund hos Vasa Elektriska eller Vasa Elnät. För att delta, lämna dina kontaktuppgifter i formuläret nedan. Observera att du måste vara minst 18 år gammal för att delta i utlottningen. Utlottningen kommer att ske bland dem som har lämnat in en motivering. Tävlingstiden börjar 1.6.2023 och avslutas 30.6.2023.

Delta i utlottningen

Tävlingstiden har avslutats.

Lotteriregler: Tävlingstiden är 1.6 – 30.6.2023. Alla kunder hos Vasa Elektriska eller Vasa Elnät kan delta i utlottningen. Om vinnaren inte kan nås med de angivna kontaktuppgifterna inom två (2) arbetsdagar, lottas priset ut på nytt. Du måste vara minst 18 år gammal för att delta i utlottningen. Vi meddelar vinnaren via SMS. Vänligen observera att du ska svara på meddelandet inom två arbetsdagar för att hämta ut ditt pris.

Prisets värde är 299,80 €. Priset kan inte bytas ut eller omvandlas till pengar. Se mer detaljerade regler för Vasa Elektriska-koncernens tävlingar här.