Samarbete och sponsorering

Är energi din passion? För oss är sponsorering ett sätt att vara med och möjliggöra verksamhet som lyfter såväl humöret som mungiporna hos framför allt barn och unga.

Motion, idrott och kultur ligger oss varmt om hjärtat. Har din förening eller ditt lag en önskan om att inleda ett samarbete med Vasa Elektriska? Börja med att läsa frågorna och svaren nedan, och fyll sedan i blanketten, om det känns som om vi kunde bilda ett bra team.

Vi får många ansökningar och därför har vi valt att behandla dem tre gånger om året – på våren, i början av sommaren och i slutat av året. Skicka in din ansökan i god tid i slutet av februari, maj eller oktober, då går vi igenom sponsoransökningarna!

Om vår sponsorering

Vårt mål är att delta i verksamhet som skapar positiv energi över en längre tidsperiod. Om din förening har ett upplägg som du tror kunde intressera Vasa Elektriska, så hör vi gärna om hurudana olika sätt att synas ni kan erbjuda oss. Att ha med logon i en publikation kan vara ett sätt, om publikationen har en stor upplaga. Om ni är en idrottsförening så är vi högst antagligen mer intresserade av att synas på era tränings-/tävlingsdräkter. Kom med andra ord ihåg att öppna upp de olika möjligheterna till synlighet då du fyller i ansökan.

Finländarna älskar sin sport och givetvis är idrotten viktig också för oss. Ofta sponsorerar vi ett lag eller en idrottsförening – vi vill möjliggöra framför allt barn och ungas motion.

Ibland har vi valt att sponsorera också enskilda idrottare. Valet görs på basen av flera kriterier, för det är viktigt att det blir rätt. Till exempel vill vi att personen ska kunna vara en bra förebild för just barn och unga, att hon eller han är utåtriktad och kanske till och med simmar som fisken i vattnet i sociala kanaler. Det är också viktigt att personen tävlar på en sådan nivå att samarbetet ger oss den synlighet vi önskar.

Kände du igen dig själv? Fyll i ansökan, så återkommer vi.

Vi stöder sådana objekt som kan ge oss långvarig synlighet eller t.ex. stora publikevenemang. Vi sponsorerar inte politiska eller religiösa samfund, enskilda personer eller små evenemang.

Fyll i ansökan om sponsorering

Ansökan om sponsorering
Ge gärna alternativ för hur Vasa Elektriska kan synas. Fundera också på hurudant upplägget kunde vara om vi vill stöda er med en mindre summa än den ni ansöker om.
Dela