Nyckelfärdiga solpanelsystem

Att skaffa solpaneler från Vasa Elektriska är enkelt – från oss får du solpaneler med nyckelfärdig leverans.

1.
Rätt dimensionering

Vi kartlägger dina behov och gör en preliminär offert om ett system som passar dig, baserat på din förbrukningsprofil och taket i ditt hus. Att systemet dimensioneras rätt är avgörande för att du ska kunna dra högsta möjliga nytta av systemet och för att du inte skaffar ett för storskaligt system i onödan.

2.
Kartläggningsbesök på plats

Våra experter säkerställer att det är möjligt att montera systemet på ditt tak och att systemet är förnuftigt och rätt dimensionerat. Dessutom säkerställer vi att taket vetter mot rätt håll i förhållande till solen och ser om det faller skuggor på panelerna. Därtill kontrollerar vi att taket kommer att klara av monteringen och kollar vilka slags fästen montörerna kommer att behöva.

När vi gör kartläggningen säkerställer vi att vi har den utrustning som behövs för att utföra monteringen och om det krävs tilläggsarbete. Kartläggningsbesöket görs för att hindra att du gör en icke lönsam anskaffning.

Du kan också göra egenkartläggning av solpaneler och spara 420 € i priset på systemet.

3.
Montering av solpaneler

Att montera systemet brukar ta ett dygn. I slutet av dagen ger vi dig en introduktion om hur du använder systemet.

4.
Användning av solpaneler

Elenergiproduktionen kan starta omedelbart efter att installationen är klar, och du kan följa med produktionen med hjälp av en app.

Som vår kund kan du sälja ditt överskott till oss för ett konkurrenskraftigt pris.

Dina paneler kommer att producera el till ditt hem i 25 år.

Vi hjälper dig också med eventuella garantiärenden.

Kom ihåg detta när du skaffar solpaneler

Att installera solpaneler kan kräva bygglov eller åtgärdstillstånd från kommunen. Det kan också räcka med en anmälan. Praxis och prissättning varierar från kommun till kommun.

Vänligen kontakta kommunen och ansök om tillstånd innan du monterar solpanelerna. Vid behov kan vi ansöka om samtliga tillstånd å dina vägnar. För denna process är det bra att reservera en månad, eller till och med mera under semestertider.

Solpaneler är enkelt att skaffa: vi erbjuder solpaneler med nyckelfärdig leverans tillsammans med en finansieringslösning.

BLEV DU INTRESSERED?

Lämna oss dina kontaktuppgifter så kontaktar vi dig!
Ta kontakt

SOLPANELER MED OP FINANSIERING

Intresserad om delbetalning?
Läs mer

Välj det paket som passar dig bäst

Hurdant är ditt hem? Välj ditt solpanelsystem från de färdiga paketen eller skräddarsy ett eget paket.

Bekanta dig med vårt urval