Handbok om marknadsföringssamarbetet

Hälsningar från Vasa Elektriska!

Vi är glada över att inleda vårt samarbete. På den här sidan kommer vi att dela med oss av tips och anvisningar för marknadsföring och annonsering tillsammans med oss. Ifall ni har några frågor tveka inte att kontakta oss på sponsorering@vasaelektriska.fi

Logotypen och dess användning

Du hittar vår bank med logotyper här. Vasa Elektriskas logotyp visar en strömbrytare och ett uttag som är bekant från hemmen. Använd alltid logotypens originalfiler.

Synligheten i sociala medier

Använd hashtaggar #teamvaasansähkö och/eller #teamvasaelekriska i sociala medier.

Fakturering

Ni kan i första hand fakturera oss via e-faktura, eller med en faktura i PDF-format till adressen sponsorering@vasaelektriska.fi. Utöver stödbeloppet för sponsringen betalar vi alltid tryckkostnaderna för vår logotyp. Tryckerierna (t.ex. Tai-Tex, Grano & Roach) kan fakturera oss direkt för tryckningen, förutsatt att lagets namn står som referens på fakturan.

 

Vasa Elektriska beachflag
Vasa Elektriska Rollup

Monteringsanvisningar för beachflag

        • Montera gallerfoten och placera vid behov tilläggsvikten på plats. Vi rekommenderar att ni alltid använder tilläggsvikten utomhus. Tilläggsvikten kan fyllas med till exempel sand eller vatten.
        • Montera stången och trä flaggan uppifrån och ned på stången. Placera stången med flaggan i foten. Bind fast flaggan spänt i metallringen i botten.
        • Lossa vingmuttern för att justera ringens position.

Rollup

        • Om det finns flera rollups, placera dem bredvid varandra eller så nära varandra som möjligt på evenemangsplatsen.
        • Upphämtningen och returen av rollupsen, liksom de andra distributionsprodukterna, avtalas från fall till fall.