Beställ ett klimatvänligt tidsbundet elavtal

Vad är viktigt för dig när du väljer elavtal? Är ett förutsebart pris och klimatvänlighet sådant du ser på? Vår Klimatel på 24 månader är i så fall avtalet för dig! Priset avgörs på en gång för hela avtalsperioden och elen du förbrukar är utsläppsfri. Fixa ditt tidsbundna avtal enkelt i vår Onlinetjänst.

Ditt tidsbundna elavtal

Bra för miljön

Klimatel 24 månader är ett klimatvänligt elavtal där elen produceras med vind- och kärnkraft. Små gärningar har stor betydelse – vi kan alla med våra egna val påverka klimatet. Klimatel är en enkel klimatgärning, eftersom elen du förbrukar produceras utsläppsfritt.

Ett fast pris ger bekvämlighet

Tack vare det fasta priset kan du glömma allt som har med el att göra så länge avtalsperioden varar. När avtalsperioden närmar sig sitt slut skickar vi dig i god tid en ny offert för följande tvåårsperiod.

Läs avtalsvillkoren för Klimatel 24 månader

Skillnaden är prissättningen och bindningstiden.

Elpriset grundar sig på elens marknadspris som ständigt varierar. I ett tillsvidareavtal betyder det att priset tidvis sänks eller höjs. När du har ett tidsbundet avtal varierar inte priset, eftersom det avtalas när avtalet tecknas gällande hela avtalsperioden. Du får en offert för den nya avtalsperioden i god tid innan avtalsperioden upphör. Om du inte minns att nappa på offerten eller väljer att inte reagera på den, fortsätter du att få el till din bostad och ditt avtal fortsätter som ett tillsvidareavtal.

Ett tillsvidareavtal är till sin karaktär fortlöpande och du kan säga upp det när som helst med två veckors uppsägningstid. Det tidsbundna avtalet är däremot ikraft under den på förhand avtalade avtalsperioden. När du flyttar kan vi överföra avtalet till den nya adressen.

När du flyttar kan du välja att säga upp avtalet. Du kan också göra ett nytt tidsbundet avtal med oss för den nya adressen.

Mätningssättet anger på vilket sätt elen mäts på din adress. Om du inte känner till mätningssättet på din adress, så hittar du tips om hur du väljer rätt mätningssätt här.

Jämför elavtal

Olika avtal har olika priser, produktionssätt och bindningstid. Skulle en tillsvidareprodukt vara mer lämplig för dig? Bekanta dig då med våra produkter Basel och Vindel.

Läs mer
Aktuellt

Avslöja dina känslor inför hela Finland – fria till din raring i vår tidning!

Läs mer
Aktuellt

Energichef Jari Hovila: Elpriset sätts på elbörsen

Läs mer
Fenomen

Undersökning: Att kolla på kattvideor lönar sig!

Läs mer
Aktuellt

Synpunkten: Utveckling med klimatvinkel för våra kunder

Läs mer
Mat & recept

Äpplet överraskar som nachos

Läs mer
Fenomen

Mormorstrend och ung trädgårdsentusiasm

Läs mer
Fenomen

4 orsaker till varför slöjd fascinerar

Läs mer
Fenomen

Funderat på att bli superhjälte? Nytt material gör dig osynlig

Läs mer
Aktuellt

Sommar och kärlek – kom och upplev vår kärlekscontainer!

Läs mer
Hemma

Erfarenheter av att konkurrensutsätta elen: “Vi sparade över 250 euro på att jämföra elpriser”

Läs mer
Aktuellt

Artificiell intelligens ersätter skepparen

Läs mer
På fritiden

När jag cyklar är resan målet

Läs mer
Dela