Vihreä sähkö on yritykselle kannattava valinta: LähiTapiola Pohjanmaa valitsi tuulisähkön

Yritykset kiinnittävät toiminnassaan jatkuvasti enemmän huomiota kestäviin valintoihin – myös sähköntoimittajaa ja sähkötuotetta valitessaan. Yritysten vastuullinen toiminta kiinnostaa myös asiakasta, ja esimerkiksi yrityksen hiilijalanjälki on kiinnostava tieto asiakasnäkökulmasta.

Sähkösopimuksella on suuri merkitys yrityksen hiilijalanjäljen muodostumisessa. Sähkösopimusta valitessa on hyvä pohtia, miten se sopii yrityksen arvoihin ja osaksi yrityksen muuta vastuullista toimintaa. Vihreä sähkö onkin yritykselle monesta syystä hyvä vaihtoehto.

LähiTapiola Pohjanmaa on valinnut Vaasan Sähkön Tuulisähkön sen kaikkiin 10 Pohjanmaan toimipisteeseen. Tuulisähkö on vihreää, päästötöntä sähköä. Se on tuotettu kotimaisella tuulivoimalla, joka on uusiutuvaa ja yksi puhtaimmista muodoista tuottaa energiaa. Ilmastonmuutoksen vastaisessa työssä on tärkeää siirtyä päästöttömiin ja uusiutuviin energianlähteisiin.

Me Vaasan Sähköllä osallistumme Suomen yhteisiin ilmastotalkoisiin muun muassa kehittämällä uusia ilmastoystävällisiä tuotteita asiakkaillemme.

Lue lisää: Vaasan Sähkö tuottaa tuulisähköä ja investoi uusiin tuulivoimaloihin.

Miksi LähiTapiola Pohjanmaa valitsi juuri Vaasan Sähkön Tuulisähkö-tuotteen?

Vastuullinen toiminta, ennakoiva elämänturva ja paikallisuus ovat juurtuneet syvälle LähiTapiolan keskinäisyyden ytimeen. Olemme itse aktiivinen alueellinen vaikuttaja ja pyrimme omalla toiminnalla lisäämään paikallisten yhteisöjen elinvoimaisuutta.

Käytännössä tämä tarkoittaa muun muassa sitä, että pyrimme aina käyttämään paikallisten yritysten palveluita.

Osana vastuullista toimintaa halusimme siirtyä käyttämään alkuperävarmennettua tuulisähköä ja Vaasan Sähkön Tuulisähkö on sekä vastuullista että paikallista, LähiTapiola Pohjanmaan toimitusjohtaja Pasi Haarala kertoo.

Miten tuulisähkö sopii LähiTapiola Pohjanmaan arvoihin ja muuhun vastuulliseen toimintaan?

Toimintamme peruskivet ovat arvomme hyväntahtoisuus, rohkeus ja intohimo. Haluamme hyvää työkavereillemme, asiakkaillemme sekä meitä ympäröiville yhteisöille.

LähiTapiola on ainoana kotimaisena vakuutusryhmänä allekirjoittanut YK:n kestävän vakuuttamisen periaatteet. Tämä edellyttää, että sisällytämme ilmastonmuutosnäkökulman osaksi päätöksentekoamme.

LähiTapiola Pohjanmaan tavoitteena on olla hiilineutraali vuoteen 2030 mennessä, teemme pitkäjänteistä työtä energiatehokkuuden parantamiseksi omissa kiinteistöissä ja tuulisähkö on erinomainen keino hiilidioksidipäästöjen vähentämiseen, Haarala perustelee.

Osallistu sinäkin päästötalkoisiin tilaamalla yritykseen uusiutuvaa sähköä.

Lähitapiola Pohjanmaan toimitusjohtaja Pasi Haarala

Yritykselle paras tapa viestiä vastuullisuudesta on kertoa konkreettisista vastuullisuusteoista. Vihreän sähkötuotteen valinta on yksi hyvä tapa vahvistaa yrityksen imagoa vastuullisena toimijana.

Pasi Haarala kertoo myös, että Lähitapiola Pohjanmaa halusi siirtyä käyttämään Vaasan Sähkön alkuperävarmennettua tuulisähköä, sillä se on sekä vastuullista että paikallista. On ollut upeaa huomata, kuinka yhä useammat yritykset kiinnittävät huomiota kestäviin valintoihin ja omaan hiilijalanjälkeensä.

Näin ollen meidän oma toimintamme Vaasan Sähköllä sopii hyvin yhteen asiakkaiden tarpeiden kanssa, sillä kehitämme palveluitamme jatkuvasti yhä vastuullisempaan suuntaan tarjoamalla asiakkaillemme erilaisia ympäristöystävällisiä ratkaisuja, Vaasan Sähkön myyntipäällikkö Jussi Vaissalo kommentoi.

Uusiutuvilla energianlähteillä tuotetun sähkön, kuten tuulisähkön, valitseminen on tehokas ja yksinkertainen tapa osoittaa vastuullisuutta ja tuoda esiin yrityksen arvoja.

LähiTapiola Pohjanmaan ja Vaasan Sähkön arvot ovat pohjimmiltaan hyvin samankaltaiset ja onkin todella hienoa, että nyt kaikki yhtiön 10 Pohjanmaan toimipistettä käyttävät meidän kotimaista, paikallisesti ja vastuullisesti tuotettua tuulisähköä, Vaissalo lisää.

Hanki vihreää sähköä yrityksellesi edullisesti.

Valitse vihreä sähkö - se kannattaa!

Vihreää ja kotimaista sähköä yrityksellesi
Vapaalla

Hiljaisuus tekee hyvää

Lue lisää
Ajankohtaista

Purjehduksen konkarit

Lue lisää
Ajankohtaista

Merenkulun päästöt kuriin tekoälyn avulla

Lue lisää
Ajankohtaista

Kahvipöydässä oppii energia-alasta

Lue lisää
Ruoka & reseptit

Kesän raikkain drinkki

Lue lisää
Havaintoja

Isoja kysymyksiä – pieniä tekoja

Lue lisää
Kotona

Helpot vinkit auton kesäsiivoukseen

Lue lisää
Kotona

Kyläily on nykyään rentoa, mutta ei spontaania

Lue lisää
Ajankohtaista

Seurataanko pörssisähköä kohta tunnin sijaan varttimuodossa?

Lue lisää
Markkinakatsaus

Sähkömarkkinakatsaus: kesä 2024

Lue lisää
Ajankohtaista

Laki velvoittaa yrityksiä asentamaan sähköauton latauspisteitä

Lue lisää
Ilmiöt

Monen sukupolven koti

Lue lisää