Ilonpilkahduksia

Rakkaus on sähköä

Vuosi 2020 oli monella tapaa erilainen. Halusimme siksi tuoda kotiin linnoittautuneille suomalaisille etänä nautittavia ilonaiheita. Tutki vuoden 2020 ilonpilkahduksia ja muita tärkeitä tapahtumia!

Onko rakkaus sähköä?

Intohimomme sähköä kohtaan johdatti ajatuksemme suuren kysymyksen äärelle: kuinka ihmisen kropassa kulkeva sähkö näkyy ja tuntuu silloin kun ihastumme, fanitamme tai osoitamme hellyyttä lemmikille.

Lue lisää

Laskimme sähköenergian hintaa

Korona koetteli kaikkia. Siksi laskimme sähköenergian hintaa 10 prosentilla toukokuusta syyskuuhun miljoonan euron edestä. Hinnanalennus koski toistaiseksi voimassa olevia sähkönmyyntisopimuksia.

Lue tiedote

Vaasan Sähkö myi tytäryhtiönsä Raveran

Tytäryhtiömme Oy RAVERA Ab myytiin Elvera Oy:lle. Yhtiö, ja sen mukana moni pitkäaikainen työkaveri, siirtyi osaksi Elvera-konsernia toukokuussa.

Lue tiedote

Näin etsimme Suomen parasta lemmikille lässyttäjää!

Oletko sinäkin lemmikille lässyttäjä? Olet hyvässä seurassa! Järjestimme vuonna 2020 Suomen tiettävästi ensimmäiset etänä käydyt Lemmikille lässyttämisen SM-kisat!

Lue lisää

Yli 10 000 euroa edistämään kiinnostusta energia-alaan

Jaoimme jälleen stipendejä yhteensä yli 10 000 euron arvosta oppilaille ja opiskelijoille, jotka ovat innostuneet samasta asiasta kuin mekin, energia-alasta.

Lue tiedote

Sepänkyläläisille uusi kaukolämpöyhtiö ja halvempi hinta

Kesäkuun lopussa Smedsby Värmeservice -kaukolämpöyhtiö siirtyi Vaasan Sähkölle. Kaupan myötä kaukolämmön hinta laski Mustasaaren Sepänkylässä noin 6,5 prosenttia.

Lue tiedote

Taiteilija Teemu Keisterin Rakkauskontti kiersi 12 päivää kesäistä Suomea

Se oli pinkki ja tarttui verkkokalvolle, se oli iloinen ja arvaamaton, se jopa loisti pimeässä. Se oli Vaasan Sähkön kiertävä Rakkauskontti, joka kesällä 2020 rantautui 12 päiväksi viidelle paikkakunnalle.

Katso video

Tulevaisuuden lämpöenergiavarasto otettiin käyttöön Vaasassa

Vaasan Vaskiluodossa vihittiin 29.9.2020 virallisesti käyttöön lämpöenergiavarasto, joka monipuolistaa alueen lämmöntuotannon. Sen lisäksi, että kivihiilen käyttö ratkaisun ansiosta väheni heti kättelyssä, tuo varasto runsaasti joustoa tulevaisuuden tuotantoratkaisuihin.

Lue tiedote

Tekoäly auttoi löytämään liikuttavimman rakkausbiisin

Mikä on kautta aikojen liikuttavin suomalainen rakkausbiisi? Otimme avuksemme tekoälyn ja lähdimme mittaamaan tunteita.

Lue lisää

Vaasan Sähköllä on Suomen – ja Pohjoismaiden – tyytyväisimmät asiakkaat

EPSI Ratingin loppusyksystä 2020 toteuttama tutkimus paljasti: Vaasan Sähköllä on Suomen tyytyväisimmät asiakkaat. Yhtiö sijoittui ykköseksi Sähkön vähittäismyynti 2020 -tutkimuksessa sekä kuluttaja- että yritysasiakkaiden vertailussa. Samalla Vaasan Sähkö nousi ykköseksi ohi toimialan parhaimmiston Norjan, Ruotsin ja Tanskan vertailuissa.

Lue tiedote