Yhdeksän uutta sähköauton latauspistettä Vaasan Toriparkkiin

Vaasan Toripysäköinti Oy on yhteistyössä kanssamme uudistanut sähköautojen latauspisteet. Toriparkissa on nyt yhteensä yhdeksän sähköautojen latauspistettä, joista yhdessä on pikalatausmahdollisuus. Uudet latauspisteet otetaan käyttöön maanantaina 17.5. Toriparkin keskeisen sijainnin ja pisteiden lukumäärän vuoksi uudet latauspisteet ovat merkittävä lisäys Vaasan keskustan ja koko alueen lataustarjontaan.

– Tehokkaampia ja nopeita latauspisteitä on toivottu pitkään ja onkin hienoa päästä vastaamaan sähköautoilijoiden toiveeseen. Keskeisen sijainnin lisäksi latauspisteiden entistä suurempi määrä vieläpä sisätiloissa on varmasti sähköautoilijoiden mieleen, kertoo Toriparkin toimitusjohtaja Susanna Spak.

– Näiden yhdeksän latauspisteen toivotaan tietenkin palvelevan keskustan kävijöitä hyvin, mutta samalla olemme jo rakennusvaiheessa varautuneet kasvavaan tarpeeseen, toteaa Vaasan Sähkön projektipäällikkö Jyrki Rajala.

– Yhteistyö Vaasan Sähkön kanssa oli Toriparkille luonnollinen valinta, halusimme latauspisteisiin tietysti Suomen vaasalaisinta sähköä, jatkaa Spak.

Avajaistarjouksena lataat sähköautosi maksutta

Juhlistaaksemme uusia latauspisteitä tarjoamme Toriparkin sähköautoilijoille maksuttoman latauksen perjantaina ja lauantaina 21. – 22.5.

 

Lue myös Toriparkin uutinen.