
Rakkaudesta kylmäsavuloheen
Uskomattoman helppoa, uskomattoman hyvää. Veikkaamme, että yksinkertaisista aineksista syntyvästä kylmäsavulohicarpacciosta tulee lempiherkkusi!
Savulohicarpaccio on oiva alkuruoka tai illanistujaisten tarjottava.
Neljän hengen annokseen tarvitset:
200 g kylmäsavulohta
3 retiisiä
2 rkl kapriksia
mustapippuria
tilliä
Sitruunamarinoituun punasipuliin:
1 punasipulin
½ sitruunan mehun
1 rkl rypsiöljyä
Retiisi tuo kivaa rapsakkuutta annokseen
Aloita sipuleista:
Kuori punasipuli ja leikkaa se ohuiksi renkaiksi. Sekoita joukkoon sitruunan mehu ja öljy. Anna marinoitua puolisen tuntia, sekoittele välillä.
Kokoa annos:
Levitä kylmäsavulohet tarjoiluvadille. Leikkaa retiisi ohuiksi siivuiksi ja levitä lohen päälle yhdessä punasipulirenkaiden kanssa.
Viimeistele herkku:
Lisää kaprikset ja tuore tilli. Mausta mustapippurilla. Tarjoile lisäksi tuoretta leipää.
Resepti: Hanna Hurtta
Kuva: Kirsi-Marja Savola
Sinua saattaisi myös kiinnostaa
- Ajankohtaista
Sähköt yritykselle hakusessa? Opas yrityssähkön valintaan
Sähkö on usein iso menoerä yrityksille, ja siksi yrityksen sähkösopimus kannattaa valita huolellisesti. Mutta miten löytää omalle yritykselle sopivimmat sähköt,…
- Energianeuvonta
Mitä eroa on eri mittaustavoilla ja mikä mittaustapa on minulle sopivin?
Kiinnostus sähköasioita kohtaan on kasvanut viime vuosina muuttuneen sähkömarkkinatilanteen takia. Esimerkiksi eri mittaustapoihin liittyvät kysymykset ovat meille tänä päivänä hyvinkin…
- Energianeuvonta
Sähkönkulutus kerrostalossa – mistä se koostuu
Paljonko on tavanomainen sähkönkulutus kerrostalossa? Entä kuinka oman kodin sähkönkulutusta voisi pienentää? Lue tästä jutusta!