Rakkaudesta kylmäsavuloheen

Uskomattoman helppoa, uskomattoman hyvää. Veikkaamme, että yksinkertaisista aineksista syntyvästä kylmäsavulohicarpacciosta tulee lempiherkkusi!

Savulohicarpaccio on oiva alkuruoka tai illanistujaisten tarjottava.

Neljän hengen annokseen tarvitset:
200 g kylmäsavulohta
3 retiisiä
2 rkl kapriksia
mustapippuria
tilliä

Sitruunamarinoituun punasipuliin:
1 punasipulin
½ sitruunan mehun
1 rkl rypsiöljyä

Retiisi tuo kivaa rapsakkuutta annokseen

Aloita sipuleista:
Kuori punasipuli ja leikkaa se ohuiksi renkaiksi. Sekoita joukkoon sitruunan mehu ja öljy. Anna marinoitua puolisen tuntia, sekoittele välillä.

Kokoa annos:
Levitä kylmäsavulohet tarjoiluvadille. Leikkaa retiisi ohuiksi siivuiksi ja levitä lohen päälle yhdessä punasipulirenkaiden kanssa.

Viimeistele herkku:
Lisää kaprikset ja tuore tilli. Mausta mustapippurilla. Tarjoile lisäksi tuoretta leipää.

Resepti: Hanna Hurtta
Kuva: Kirsi-Marja Savola

Vastuullisuus

Kodit kertaheitolla lämpimiksi puhtaalla lämmöllä

Lue lisää
Vapaalla

Viereisissä työhuoneissa kaksikymmentä vuotta

Lue lisää
Vapaalla

Veneilijät jakavat vastuuta

Lue lisää
Ajankohtaista

Innovaatiot synnyttävät hyvän kierrettä

Lue lisää
Kotona

Villinä kasveihin

Lue lisää
Energianeuvonta

Muuttunut markkina tuo muutoksia sähkösopimuksiin

Lue lisää
Energianeuvonta

Omakotitalon opas – vältä kalliit mokat omakotiasumisessa

Lue lisää
Vastuullisuus

Vastuullinen sähköauton latauslaite on kehitetty ekologisuus edellä

Lue lisää
Energianeuvonta

Energiayhtiöt mukautuvat muuttuvan markkinatilanteen ehdoilla

Lue lisää
Ruoka & reseptit

Oispa pullaa!

Lue lisää
Ajankohtaista

Arboristi ymmärtää puita: ”Mieluummin hoito kuin kaato”

Lue lisää
Ajankohtaista

Terveys on turvattu sähkökatkon aikanakin

Lue lisää