
Rakkaudesta kylmäsavuloheen
Uskomattoman helppoa, uskomattoman hyvää. Veikkaamme, että yksinkertaisista aineksista syntyvästä kylmäsavulohicarpacciosta tulee lempiherkkusi!
Savulohicarpaccio on oiva alkuruoka tai illanistujaisten tarjottava.
Neljän hengen annokseen tarvitset:
200 g kylmäsavulohta
3 retiisiä
2 rkl kapriksia
mustapippuria
tilliä
Sitruunamarinoituun punasipuliin:
1 punasipulin
½ sitruunan mehun
1 rkl rypsiöljyä
Retiisi tuo kivaa rapsakkuutta annokseen
Aloita sipuleista:
Kuori punasipuli ja leikkaa se ohuiksi renkaiksi. Sekoita joukkoon sitruunan mehu ja öljy. Anna marinoitua puolisen tuntia, sekoittele välillä.
Kokoa annos:
Levitä kylmäsavulohet tarjoiluvadille. Leikkaa retiisi ohuiksi siivuiksi ja levitä lohen päälle yhdessä punasipulirenkaiden kanssa.
Viimeistele herkku:
Lisää kaprikset ja tuore tilli. Mausta mustapippurilla. Tarjoile lisäksi tuoretta leipää.
Resepti: Hanna Hurtta
Kuva: Kirsi-Marja Savola
Sinua saattaisi myös kiinnostaa
- Ajankohtaista
Toista kesää töissä
Opiskelijat Anni Väisänen ja Ellen Stålarm ovat Vaasan Sähkön Palvelutiimin kesätyökonkarit. Tänä kesänä uutta on asiakkaiden palvelu kasvotusten.
- Energianeuvonta
Muutto omaan kotiin? Nämä 8 asiaa sinun pitää tietää sähkösopimuksesta
Kuinka saan sähköt uuteen kotiin? Saako sähköt heti muuttopäivänä? Entä jos unohdin sähkösopimuksen? Sähkösopimus ja sähkölasku voivat tuottaa päänvaivaa ensimmäiseen…
- Havaintoja
Harkitsematon sääntely uhkaa kansallisomaisuuden arvoa ja vaarantaa vihreän siirtymän
Kaukolämpöverkot ovat pääosin kaupunkien ja kuntien omistuksessa, ja siten meidän kaikkien yhteistä omaisuutta. Ne ovat vuosikymmenten aikana rakennettuja, tehokkaita ja…