Rakkaudesta kylmäsavuloheen

Uskomattoman helppoa, uskomattoman hyvää. Veikkaamme, että yksinkertaisista aineksista syntyvästä kylmäsavulohicarpacciosta tulee lempiherkkusi!

Savulohicarpaccio on oiva alkuruoka tai illanistujaisten tarjottava.

Neljän hengen annokseen tarvitset:
200 g kylmäsavulohta
3 retiisiä
2 rkl kapriksia
mustapippuria
tilliä

Sitruunamarinoituun punasipuliin:
1 punasipulin
½ sitruunan mehun
1 rkl rypsiöljyä

Retiisi tuo kivaa rapsakkuutta annokseen

Aloita sipuleista:
Kuori punasipuli ja leikkaa se ohuiksi renkaiksi. Sekoita joukkoon sitruunan mehu ja öljy. Anna marinoitua puolisen tuntia, sekoittele välillä.

Kokoa annos:
Levitä kylmäsavulohet tarjoiluvadille. Leikkaa retiisi ohuiksi siivuiksi ja levitä lohen päälle yhdessä punasipulirenkaiden kanssa.

Viimeistele herkku:
Lisää kaprikset ja tuore tilli. Mausta mustapippurilla. Tarjoile lisäksi tuoretta leipää.

Resepti: Hanna Hurtta
Kuva: Kirsi-Marja Savola

Ajankohtaista

Näin liityt sähköverkkoon

Lue lisää
Energianeuvonta

Sähköauton lataus – kaikki, mitä pitää tietää

Lue lisää
Ajankohtaista

Aurinkopaneelien kannattavuus kasvussa: taloudellinen hyöty entistä suurempi!

Lue lisää
Ajankohtaista

Laiva, josta kohistaan maailmalla

Lue lisää
Ajankohtaista

Neljän vuodenajan mökki: 5 vinkkiä ympärivuotiseen mökkeilyyn!

Lue lisää
Ajankohtaista

Kaukolämpö elää ja hengittää asukkaiden kanssa

Lue lisää
Ajankohtaista

Vaasa on loistopaikka akkuteollisuudelle

Lue lisää
Ruoka & reseptit

Rakkaudesta kylmäsavuloheen

Lue lisää
Ajankohtaista

Intohimona alpakat: ”Niissä on mystistä voimaa, jota on vaikea selittää”

Lue lisää
Ajankohtaista

Elä hektessä, siedä epävarmuutta: Positiivinen realismi voi auttaa!

Lue lisää
Ajankohtaista

Johan Eriksson: Muuttuva maailma inspiroi kestäviin ratkaisuihin

Lue lisää
Ajankohtaista

Vihreä sähkö on yritykselle kannattava valinta: LähiTapiola Pohjanmaa valitsi tuulisähkön

Lue lisää
Jaa sivu