Porkkanakakun makua puuroon

Trendikäs tuorepuuro on superhelppo aamiainen, välipala tai eväs ulkoiluretkelle. Porkkanakakun maut tekevät puurosta vastustamattoman.

Kahden hengen annokseen tarvitset:

1 keskikokoisen porkkanan
2 dl kaurahiutaleita
2 rkl pellavansiemenrouhetta
1 mandariinin mehun
2 ½ kauramaitoa
1 rkl hunajaa
½ tl kanelia
ripauksen vaniljajauhetta tai 1 tl vaniljasokeria

Pinnalle: maustamatonta jogurttia
pekaanipähkinöitä
mustikoita
granaattiomenan siemeniä

1. Aloita porkkanaraasteesta

Kuori ja raasta porkkana raastimen pienellä terällä.

2. Yhdistä puuron ainekset:

Sekoita keskenään porkkanaraaste, kaurahiutaleet, pellavansiemenrouhe, mandariinin mehu, kauramaito, hunaja, kaneli ja vaniljajauhe.

3. Anna puuron valmistua itsestään:

Laita seos jääkaappiin tekeytymään mielellään yön yli tai vähintään tunniksi.

4. Annostele kauniisti:

Jaa puuro kahteen kulhoon ja viimeistele jogurtilla, rouhituilla pekaanipähkinöillä, mustikoilla ja granaattiomenan siemenillä.

Resepti: Hanna Hurtta

Kuva: Mari Lahti

Energianeuvonta

Omakotitalon opas – vältä kalliit mokat omakotiasumisessa

Lue lisää
Vastuullisuus

Vastuullinen sähköauton latauslaite on kehitetty ekologisuus edellä

Lue lisää
Energianeuvonta

Energiayhtiöt mukautuvat muuttuvan markkinatilanteen ehdoilla

Lue lisää
Ruoka & reseptit

Oispa pullaa!

Lue lisää
Ajankohtaista

Arboristi ymmärtää puita: ”Mieluummin hoito kuin kaato”

Lue lisää
Ajankohtaista

Terveys on turvattu sähkökatkon aikanakin

Lue lisää
Vapaalla

Ammattijalkapalloilija taitaa asiakaspalvelun

Lue lisää
Vapaalla

Kännykkä ei korvaa kirjoja

Lue lisää
Ilmiöt

Kaupunki, joka tekee hyvää

Lue lisää
Ajankohtaista

Näkökulma: Virstanpylvääsi vuonna 2022

Lue lisää
Vapaalla

Kimpassa: Avannon yhdistämät

Lue lisää
Ajankohtaista

Datahub: Energia-alan toimijat yhteistyössä kohti sujuvampaa tiedonvaihtoa

Lue lisää