Porkkanakakun makua puuroon

Trendikäs tuorepuuro on superhelppo aamiainen, välipala tai eväs ulkoiluretkelle. Porkkanakakun maut tekevät puurosta vastustamattoman.

Kahden hengen annokseen tarvitset:

1 keskikokoisen porkkanan
2 dl kaurahiutaleita
2 rkl pellavansiemenrouhetta
1 mandariinin mehun
2 ½ kauramaitoa
1 rkl hunajaa
½ tl kanelia
ripauksen vaniljajauhetta tai 1 tl vaniljasokeria

Pinnalle: maustamatonta jogurttia
pekaanipähkinöitä
mustikoita
granaattiomenan siemeniä

1. Aloita porkkanaraasteesta

Kuori ja raasta porkkana raastimen pienellä terällä.

2. Yhdistä puuron ainekset:

Sekoita keskenään porkkanaraaste, kaurahiutaleet, pellavansiemenrouhe, mandariinin mehu, kauramaito, hunaja, kaneli ja vaniljajauhe.

3. Anna puuron valmistua itsestään:

Laita seos jääkaappiin tekeytymään mielellään yön yli tai vähintään tunniksi.

4. Annostele kauniisti:

Jaa puuro kahteen kulhoon ja viimeistele jogurtilla, rouhituilla pekaanipähkinöillä, mustikoilla ja granaattiomenan siemenillä.

Resepti: Hanna Hurtta

Kuva: Mari Lahti

Energianeuvonta

Rivitalon sähkönkulutus – mistä se koostuu

Lue lisää
Energianeuvonta

Kesämökin sähkönkulutus – mistä se koostuu

Lue lisää
Energianeuvonta

Omakotitalon sähkönkulutus – mistä se koostuu

Lue lisää
Energianeuvonta

Sähkönkulutus kerrostalossa – mistä se koostuu

Lue lisää
Energianeuvonta

Määräaikainen vai toistaiseksi voimassa oleva sähkösopimus? Asiantuntija neuvoo

Lue lisää
Ilmiöt

Empatia tekee työntekijästä korvaamattoman

Lue lisää
Ilmiöt

Lahjomaton tekoäly mittasi – tässä on liikuttavin suomalainen rakkausbiisi!

Lue lisää
Kotona

5 vinkkiä kodin tietoturvaan

Lue lisää
Ruoka & reseptit

Kurpitsakeitto lämmittää mahan ja mielen

Lue lisää
Ajankohtaista

”Yhdessä olemme vahva tiimi”

Lue lisää
Ilmiöt

Intohimona Ikebana

Lue lisää
Energianeuvonta

Näin pidät huolta sähköautosta

Lue lisää
Jaa sivu