Porkkanakakun makua puuroon

Trendikäs tuorepuuro on superhelppo aamiainen, välipala tai eväs ulkoiluretkelle. Porkkanakakun maut tekevät puurosta vastustamattoman.

Kahden hengen annokseen tarvitset:

1 keskikokoisen porkkanan
2 dl kaurahiutaleita
2 rkl pellavansiemenrouhetta
1 mandariinin mehun
2 ½ kauramaitoa
1 rkl hunajaa
½ tl kanelia
ripauksen vaniljajauhetta tai 1 tl vaniljasokeria

Pinnalle: maustamatonta jogurttia
pekaanipähkinöitä
mustikoita
granaattiomenan siemeniä

1. Aloita porkkanaraasteesta

Kuori ja raasta porkkana raastimen pienellä terällä.

2. Yhdistä puuron ainekset:

Sekoita keskenään porkkanaraaste, kaurahiutaleet, pellavansiemenrouhe, mandariinin mehu, kauramaito, hunaja, kaneli ja vaniljajauhe.

3. Anna puuron valmistua itsestään:

Laita seos jääkaappiin tekeytymään mielellään yön yli tai vähintään tunniksi.

4. Annostele kauniisti:

Jaa puuro kahteen kulhoon ja viimeistele jogurtilla, rouhituilla pekaanipähkinöillä, mustikoilla ja granaattiomenan siemenillä.

Resepti: Hanna Hurtta

Kuva: Mari Lahti

Ruoka & reseptit

Kurpitsakeitto lämmittää mahan ja mielen

Lue lisää
Ajankohtaista

”Yhdessä olemme vahva tiimi”

Lue lisää
Ilmiöt

Intohimona Ikebana

Lue lisää
Ajankohtaista

Näin pidät huolta sähköautosta

Lue lisää
Ajankohtaista

Turvallisesti verkossa

Lue lisää
Ilmiöt

Robottidelfiinit uivat akvaarioihin

Lue lisää
Ilmiöt

Kyrö Distillery: Paikallinen matkasi maailmalle

Lue lisää
Ajankohtaista

Kodin sähkönkulutus – mistä se muodostuu

Lue lisää
Ajankohtaista

Vihreä sähkö on ykkösvalinta yritykselle! Asiantuntijat kertovat miksi

Lue lisää
Ajankohtaista

Ympäristöystävällinen sähkö – kulkevatko vihreys ja sähkön hinta käsi kädessä?

Lue lisää
Ajankohtaista

Sähköt yritykselle hakusessa? Opas yrityssähkön valintaan

Lue lisää
Ajankohtaista

Kerro tunteistasi koko Suomen edessä – kosi rakastasi lehdessä!

Lue lisää
Jaa sivu