Porkkanakakun makua puuroon

Trendikäs tuorepuuro on superhelppo aamiainen, välipala tai eväs ulkoiluretkelle. Porkkanakakun maut tekevät puurosta vastustamattoman.

Kahden hengen annokseen tarvitset:

1 keskikokoisen porkkanan
2 dl kaurahiutaleita
2 rkl pellavansiemenrouhetta
1 mandariinin mehun
2 ½ kauramaitoa
1 rkl hunajaa
½ tl kanelia
ripauksen vaniljajauhetta tai 1 tl vaniljasokeria

Pinnalle: maustamatonta jogurttia
pekaanipähkinöitä
mustikoita
granaattiomenan siemeniä

1. Aloita porkkanaraasteesta

Kuori ja raasta porkkana raastimen pienellä terällä.

2. Yhdistä puuron ainekset:

Sekoita keskenään porkkanaraaste, kaurahiutaleet, pellavansiemenrouhe, mandariinin mehu, kauramaito, hunaja, kaneli ja vaniljajauhe.

3. Anna puuron valmistua itsestään:

Laita seos jääkaappiin tekeytymään mielellään yön yli tai vähintään tunniksi.

4. Annostele kauniisti:

Jaa puuro kahteen kulhoon ja viimeistele jogurtilla, rouhituilla pekaanipähkinöillä, mustikoilla ja granaattiomenan siemenillä.

Resepti: Hanna Hurtta

Kuva: Mari Lahti

Ajankohtaista

Kerro tunteistasi koko Suomen edessä – kosi rakastasi lehdessä!

Lue lisää
Ajankohtaista

Energiapäällikkö Jari Hovila: Sähkön myyntihinta muodostuu sähköpörssissä

Lue lisää
Ilmiöt

Tutkimus: Kissavideoiden katsominen kannattaa

Lue lisää
Ajankohtaista

Näkökulma: Kehitystyötä ilmastokärjellä asiakkaitamme varten

Lue lisää
Ruoka & reseptit

Omena yllättää nachoina

Lue lisää
Ilmiöt

Uusmummoilu ja nuoret puutarhurit

Lue lisää
Ilmiöt

4 syytä, miksi käsityöt koukuttavat

Lue lisää
Ilmiöt

Mielitkö supersankariksi? Taikaviitta saa ihmisen katoamaan

Lue lisää
Ajankohtaista

Rakkaus rantautuu Suomen kesään – koe säihkyvä Rakkauskontti!

Lue lisää
Ajankohtaista

Tulevaisuudessa: Pehmeä robotti liikkuu ilman virtaa

Lue lisää
Vapaalla

Retkipyöräillessä olet koko ajan perillä

Lue lisää
Ajankohtaista

Tekoäly korvaa kipparin

Lue lisää
Jaa sivu