Porkkanakakun makua puuroon

Trendikäs tuorepuuro on superhelppo aamiainen, välipala tai eväs ulkoiluretkelle. Porkkanakakun maut tekevät puurosta vastustamattoman.

Kahden hengen annokseen tarvitset:

1 keskikokoisen porkkanan
2 dl kaurahiutaleita
2 rkl pellavansiemenrouhetta
1 mandariinin mehun
2 ½ kauramaitoa
1 rkl hunajaa
½ tl kanelia
ripauksen vaniljajauhetta tai 1 tl vaniljasokeria

Pinnalle: maustamatonta jogurttia
pekaanipähkinöitä
mustikoita
granaattiomenan siemeniä

1. Aloita porkkanaraasteesta

Kuori ja raasta porkkana raastimen pienellä terällä.

2. Yhdistä puuron ainekset:

Sekoita keskenään porkkanaraaste, kaurahiutaleet, pellavansiemenrouhe, mandariinin mehu, kauramaito, hunaja, kaneli ja vaniljajauhe.

3. Anna puuron valmistua itsestään:

Laita seos jääkaappiin tekeytymään mielellään yön yli tai vähintään tunniksi.

4. Annostele kauniisti:

Jaa puuro kahteen kulhoon ja viimeistele jogurtilla, rouhituilla pekaanipähkinöillä, mustikoilla ja granaattiomenan siemenillä.

Resepti: Hanna Hurtta

Kuva: Mari Lahti

Ajankohtaista

Vaasalaista osaamista: Muoville uusi elämä

Lue lisää
Ilmiöt

Mari Pantsar: Hiilineutraalit yritykset voittavat

Lue lisää
Ilmiöt

Yhdessä enemmän

Lue lisää
Ilmiöt

Lena Lainio: Wow-kokemusta rakentamassa

Lue lisää
Kotona

5 vinkkiä syvään uneen

Lue lisää
Ajankohtaista

Hans-Alexander Öst: Asiakas hyötyy kehitystyöstä

Lue lisää
Ajankohtaista

Mikael Mäkelä, yksi Vaasan Sähkö -stipendien saajista!

Lue lisää
Ilmiöt

5 ideaa moderniin minimökkeilyyn

Lue lisää
Ilmiöt

Kukko kaupungissa on eksoottinen juttu

Lue lisää
Vapaalla

Luonnon ihme

Lue lisää
Ilmiöt

Topias Katajamäki: Tulevaisuuden työntekijä tekee yhteistyötä

Lue lisää
Ruoka & reseptit

Porkkanakakun makua puuroon

Lue lisää
Jaa sivu