Tee muuttoilmoitus

Voit tehdä sähkösopimuksen kanssamme mihin päin Suomea tahansa, ja me huolehdimme siitä, että sähköt ovat päällä kun tarvitset. Sähkösopimus on helppo tehdä verkossa. Jos muutto on edessä parin arkipäivän sisällä, saat sähköt päälle soittamalla asiakaspalveluumme.

Tehdessäsi sähkösopimuksen riittää, että olet yhteydessä meihin. Me teemme puolestasi siirtosopimuksen paikallisen sähköverkkoyhtiösi kanssa ja halutessasi irtisanomme sähköt vanhasta osoitteestasi. Sinulla voi olla useampi sähkösopimus voimassa samanaikaisesti, joten sähköt eivät katkea automaattisesti – muista siis ilmoittaa, mikäli haluat päättää vanhan osoitteen sähkösopimuksen.

Jos olet jo nykyinen asiakkaamme, tee muuttoilmoitus Online-palvelussamme.

Muuttaja – tee sähkösopimus uuteen kotiin

info_outline

Perussähkö

Voimassaolo: toistaiseksi
info_outline

Tuulisähkö

Voimassaolo: toistaiseksi


Muutto edessä, etkä tarvitse sähköä uuteen osoitteeseen?
Voit päättää nykyisen sopimuksesi Online-palvelussamme.

Oletko kaukolämmittäjä ja kotisi vaihtaa omistajaa?
Jos olemme toimittaneet sinulle kaukolämmön, ilmoita liittymän omistajanvaihdoksesta.

Muuttajan muistilista

Muuttamisen stressiä lievittää parhaiten huolellinen etukäteissuunnittelu ja ajoissa toimeen tarttuminen.

  • Tee uusi sähkösopimus näppärästi ja nopeasti verkossa.
  • Muista myös hoitaa nettiyhteys ja vakuutusasiat kuntoon uuteen osoitteeseen.
  • Tee muuttoilmoitus Postiin ja maistraattiin pari viikkoa ennen muuttoa.
  • Jos käytät muutossa ulkopuolista apua kuten muuttofirmaa, ota heihin yhteyttä ajoissa. Tilaa erikokoisia muuttolaatikoita riittävän suuri määrä. Pakkaa aivan ensimmäiseksi harvemmin käytetyt tavarat, ja siirry sitten vähitellen päivittäin käytettäviin.
  • Suojaa uudessa kodissa lattiat ja muut arat pinnat lattiansuojapahvilla ja kuplamuovilla ennen muuttokuorman saapumista.
  • Lähetä osoitteenmuutoskortit sukulaisille ja kavereille.

Onnea uuteen kotiin!

Kysyttävää muuttoon liittyen? Lue ensin nämä.

Tämä riippuu aina paikallisesta sähköverkkoyhtiöstä. Soita meille saman tien, niin selvitämme asian. Samalla selviää, periikö sähkönverkkoyhtiö maksua pikakytkennästä. Suosittelemme siis, että olet meihin yhteydessä ja teet uuden sähkösopimuksen kanssamme hyvissä ajoin.

Tee se ajoissa, vaikka heti kun tiedät tarpeen – sitä varmemmin saat sähköt päälle ajoissa.  Alalla yleensä suositellaan kahden viikon varoaikaa, toki teemme parhaamme palvellaksemme asiakkaita tiukallakin aikatauluilla.

Tee uuteen kotiin uusi sähkösopimus. Muista samalla päättää sopimus vanhaan osoitteeseen, se ei nimittäin pääty automaattisesti.

​Käytäntönä on, että nimellänne oleva sopimus päätetään, loppulaskun osoite päivitetään, tehdään tarvittaessa uusi sähkösopimus uuteen osoitteeseen ja asuntoon jäävän täytyy tehdä uusi sopimus omalla nimellään.

Tätä varten hänen tulisi olla henkilökohtaisesti yhteydessä meihin joko puhelimitse tai kotisivujemme kautta hyvissä ajoin ennen sopimuksesi päättymistä.

Mikäli voimassaolevaa sopimusta ei ole, kohteesta katkaistaan sähköt, kun edellinen sopimus päättyy. Siksi on tärkeää että, asuntoon jäävä henkilö tekee uuden sopimuksen.

Muuttaja: Nämä 8 asiaa sinun pitää tietää sähkösopimuksesta

Kuinka saan sähköt uuteen kotiin? Saako sähköt heti muuttopäivänä? Entä jos unohdin sähkösopimuksen? Sähkösopimus ja sähkölasku voivat tuottaa päänvaivaa ensimmäiseen omaan kotiin muuttavalle. Näillä vinkeillä hoidat sähköasiat sujuvasti!

Lue lisää
Jaa sivu