Kisa on päättynyt! Nina ja Lumi veivät voiton!

Oletko sinä se tyyppi, joka läsyttää menemään lemmikilleen heti, kun tämä ihana karvanaama kohdistaa sinuun viattoman katseensa? Olet hyvässä seurassa! Järjestimme touko-kesäkuussa Suomen tiettävästi ensimmäiset etänä käytävät Lemmikille lässyttämisen SM-kisat!

Me suomalaiset rakastamme lemmikkejämme ja kaikenlaista korkean tason kisailua. Nyt sinäkin voit olla SM-tason kilpailija!

Kisan käynnisti joukko tunnettuja suomalaisia lemmikilleen lepertelijöitä omassa instagram-profiilissaan: Arttu Wiskari & Bonzo-koira, Jutta Larm & Pätkis-kissa, Eevi Teittinen & Taaki-koira sekä Arttu Lindeman & Freddie-koira.

Finaali käytiin 24.6. livenä Vaasan Sähkön facebookissa ja Instagramissa, ja sen lässytti – anteeksi juonsi – Janne Kataja! Jäikö finaalitapahtuma katsomatta? Ei hätää! Voit katsoa sen vaikka heti, tai uudestaan ja uudestaan 🙂

Onnittelut Ninalle ja Lumi-kissalle, jotka valittiin Lemmikille lässyttämisen SM-kisan voittajiksi! Kiitos myös kaikille muille finalisteille ja kisaan osallistuneille!

 

Kilpailuaika: 25.5. – 21.6.2020
Säännöt

Palkintona murkinat vuodeksi – Lemmikillesi

Kilpailun voittaja saa lemmikilleen murkinat koko vuodeksi, eli 500 euron lahjakortin Mustiin ja Mirriin. Lisäksi palkitsemme 5 onnellista lemmikinomistajaa 30 euron lahjakorteilla Mustiin ja Mirriin. Myös finaalissa kommentoineet osallistuvat yllätyspalkintojen arvontaan. Ilmoitamme henkilökohtaisesti kaikille voittajille.

Katso, miten mittasimme rakkautta sähköisen signaalin avulla

Mittasimme rakkautta ja tunteiden vaihtelua seuraamalla ihon sähkönjohtavuutta. Katso missä tilanteissa mittasimme rakkautta!

Lue lisää