Yösähkön edullisempi hinta hyödyttää sähkölämmittäjää

Sähköyhtiön kilpailuttaminen kannattaa eritysesti silloin kun mittaustapasi on yösähkö. Valitsemalla sopivan sähkönmyyjän voit säästää kymmeniä tai jopa satoja euroja vuosittain. Lisäsäästöjä saat ohjaamalla kulutustasi erityisesti yöaikaan, jolloin saat täyden hyödyn edullisesta yösähköstä.

Yösähköä eri energialähteistä

Tarjoamme sinulle toistaiseksi voimassa olevaa sähkösopimusta, joka ei vaadi sitoutumista, tai määräaikaista Ilmastosähkö-tuotetta. Voit ostaa yösähköä monipuolisesti tuotettuna Perussähkönä, päästöttömänä Ilmastosähkönä tai Tuulisähkönä. Ympäristöystävällinen Tuulisähkö tuotetaan Vaasan, Tornion, Kristiinankaupungin ja Ilmajoen tuulipuistoissa.

Verkkoyhtiösi saattaa kutsua yösähköä aikasähköksi. Jos mittaustapasi on aikasähkö, soveltuu yösähkö-sopimus myös sinulle.

Yösähkön hinnat – tee hetkessä sähkösopimus

Yösähkössä on kaksi energiahintaa: päivä- ja yösähkön hinta. Meillä yösähköhinta on voimassa kello 22-07 välisenä aikana.

Yösähkö on yleensä valittu kotitalouksiin, joissa on varaava sähkölämmitys. Tällöin voit käyttää edullista yösähköä mahdollisimman paljon hyväksi. Yösähkön tilaaminen edellyttää, että osoitteessasi on käytössä aikajakoon perustuva mittaustapa.

Kannattaako valita yösähkö?

Jos mietit mittaustapasi vaihtoa yösähköön, pitää valintaa tarkastella paitsi kulutuksen määrän, myös sen jakautumisen kautta. Jos käytössäsi on suora sähkölämmitys, ja käytät suurimman osan sähköstä päiväsaikaan, sinun ei välttämättä kannata siirtyä yösähköasiakkaaksi. Suuntaa antavana laskurina voidaan sanoa, että mikäli kulutus on keskimäärin 12 000 kWh vuodessa ja se painottuu yöaikaan kello 22-07 välille, kannattaa vaihtaa yösähköön.

Suosittelemme päätöksenteon tueksi olemaan yhteydessä alueesi paikalliseen sähköverkkoyhtiöön. Sieltä saat apua sopivan siirtotuotteen valintaan. Valintaan vaikuttaa sähkön vuosikulutuksen ja sen jakautumisen lisäksi kohteen sulakekoko. Mittaustavan muuttaminen saattaa olla maksullista, sekin kannattaa tarkistaa verkkoyhtiöltä.

Jos osoite, johon mietit yösähköä, on Vaasan Sähköverkon alueella, tutustu tästä Vaasan Sähköverkon siirtohintoihin ja ota yhteyttä energianeuvontaan.