Voita itsellesi ja ystävällesi kesän energisin festaripäivä!

Vaasan Sähkö on tänäkin vuonna pääyhteistyökumppanina Vaasa Festivalissa 3.–5.8.2023.

Vaasa Festival on tapahtuma täynnä huippuesiintyjiä ja upeaa tunnelmaa! Tapahtuma järjestetään kauniissa merenrannassa ja festarialueella viihtyy hyvin koko päivän viihdyttävien esiintyjien sekä monipuolisten ruoka- ja juomapalveluiden ansiosta.

Haluaisitko sinä mahdollisuuden päästä ilahduttamaan ystävää festaripäivällä?

Tänä vuonna arvomme 6 kpl Vaasan Sähkö VIP-lippuja jokaiselle festivaalipäivälle torstaista lauantaihin. Etsimme nyt yhteensä yhdeksää kahden hengen porukkaa, jotka ovat valmiita nauttimaan yhdestä kesän ikimuistoisimmasta päivästä Vaasa Festivalilla! Joka päivä torstaista lauantaihin kolme kahden hengen porukkaa pääsee juhlimaan Vaasa Festivaaleille VIP-lippujen kera.

Osallistu arvontaan ja perustele lyhyesti, kenet sinä haluaisit ilahduttaa festarilipuilla ja miksi juuri hän on se ystävä, joka ansaitsee päästä nauttimaan kesäpäivästä Vaasa Festivaleille!

Voittajille on luvassa:

  • 2 kpl Vaasan Sähkö VIP-lippuja Vaasa Festivalille torstaille, perjantaille tai lauantaille (arvo: 299,80 €)
  • Yllätyskassi, jonka sisältö tuo lisää iloa festaripäivään

Voit osallistua arvontaan, jos olet Vaasan Sähkön tai Vaasan Sähköverkon asiakas. Osallistuminen tapahtuu jättämällä yhteystiedot alla olevalle lomakkeelle. Huomaathan, että arvontaan osallistuminen edellyttää vähintään 18 vuoden ikää. Arvonta suoritetaan perustelut jättäneiden kesken. Kilpailuaika alkaa 1.6.2023 ja päättyy 30.6.2023.

Täytä tiedot ja osallistu arvontaan

Osallistumisaika on päättynyt

Kilpailun säännöt: Kilpailuaika on 1.6 – 30.6.2023. Arvontaan saavat osallistua kaikki Vaasan Sähkön tai Vaasan Sähköverkon asiakkaat. Mikäli voittajan jättämien yhteystietojen perusteella ei saada voittajaan yhteyttä kahden (2) arkipäivän kuluessa, lunastamaton voitto arvotaan uudelleen. Arvontaan osallistuminen edellyttää vähintään 18 vuoden ikää. Lähetämme tiedon mahdollisesta voitosta tekstiviestillä. Huomaathan, että lunastaaksesi palkinnon sinun tulee vastata viestiin kahden arkipäivän sisällä.

Palkinnon arvo on 299,80€. Palkintoa ei voi vaihtaa tai muuttaa rahaksi. Lue Vaasan Sähkö -konsernin kilpailujen tarkemmat säännöt täältä.