Karaokesovellus Singa veloituksetta kahdeksi kuukaudeksi!

Singa on kotimainen karaokesovellus, joka tekee laulamisesta helppoa ja hauskaa kotona sekä ravintoloissa, kouluissa, vanhainkodeissa ja oikeastaan ihan missä tahansa. Singa toimii samaan tapaan kuin Spotify tai Netflix, mutta kuuntelemisen tai katsomisen sijasta singataan! Eli siis lauletaan karaokea täysin palkein.

Joskus on mukava rallatella iisisti omassa rauhassa himassa kuulokkeet päässä tai vaikka mökillä laiturinnokassa. Joskus taas parhautta on Singa-kotibileet kavereiden kanssa tai karaokebaariin asti eskaloituvat kekkerit. Vaasan Sähkö tarjoaa nyt asiakkailleen kahden kuukauden ilmaisjakson Singa-palveluun!

Hyödynnä etusi tästä

Ominaisuudet

  • Ilmainen yli 80 000 karaokelaulun musiikkikirjasto
  • Sävelkorkeuden säätö, jolla jokainen laulu mukautuu äänellesi sopivaksi
  • Uusimmat hitit ja vanhat klassikot kaikista musiikkityyleistä
  • Satoja eri tunnelmaan ja tilanteeseen sopivia valmiita laululistoja
  • Lisää lempilaulut ja laululistat suosikeiksi omaan profiiliin, jolloin löydät ne aina helposti uudestaan
  • Jaa lempibiisit ja laululistat helposti kavereiden kanssa somessa

Singassa on hulppea yli 80 000 biisin jatkuvasti päivittyvä laulukirjasto. Oletko valmis laulamaan sydämesi kyllyydestä?

Olit sitten suomipoppari, hevari, iskelmän ystävä tai indiediggari, laulettavaa riittää jokaiseen musamakuun ja fiilikseen.

Laulettavaa löytyy kotimaisista ja kansainvälisistä ikivihreistä klassikoista uusiimpiin hitteihin ja jos oma suosikki ei löydy heti, niin sadat teemoitetut laululistat jeesaavat oman karaokebravuurin etsinnässä.

Asiakasetuja Vaasan Sähkön asiakkaille

Tutustu myös muihin etuihin, joita asiakkuutesi tarjoaa.

Lue lisää