Toughest palaa jälleen!

Tänäkin vuonna on mahdollisuus osallistua hauskaan ja monipuoliseen haasteeseen, sillä Toughest, yksi maailman tunnetuimmista estejuoksukilpailuista rantautuu jälleen Suomeen.

Tapahtumia on kaksi, ja ne järjestetään Espoossa 25-26.5. ja Vöyrillä 17-18.8. Vaasan Sähkö on mukana molemmissa Suomen tapahtumissa.

Estejuoksurata on molemmilla paikkakunnilla 8 km pitkä ja siinä on 40 estettä. Rata sopii kaikille, riippumatta kuntotasosta. Juokse, hölkkää, kävele- miltä vaan itsestä tuntuu!

Puolen tunnin ajomatkan päästä Vaasasta Norrvallan kilpailualueella pääset kisaamaan hienolla, monipuolisella radalla maastossa, metsässä ja vedessä.

Alueen vaihteleva ja kumpeileva maasto sekä vesistöt luovat fantastiset puitteet kilpailulle, sanoo Toughestin perustaja ja osakas Per Ögren.

Espoon tapahtuma järjestetään urheiluopisto Solvallan ympäristössä.

Espoon kilpailualueellamme on kaunista luontoa, paljon nousumetrejä ja hienoja vesistöjä, kertoo Joakim Träskelin, Folkhälsanin urheilutuottaja ja Suomen Toughest- tapahtumien projektipäällikkö.

Jos Toughest- kisa tuntuu hieman liian jännittävältä, tänä vuonna järjestetään myös Toughest Fun Run!

Fun Runissa käyt koko kisan läpi ilman ajanottoa ja sakkokierroksia, ja voit itse valita, jos kierrät esteet tai kokeilet niitä.

Tämä on suurin tapahtumasatsauksemme tähän mennessä. Toivommekin, että yhä useammat osallistujat löytäisivät lajin, kertoo Joakim.

Vöyrillä sekä Espoossa järjestetään samanaikaisesti myös Toughest Family! Toughest Familyn rata on 2 km pitkä, ja siinä on 20 estettä lapsille ja aikuisille. Lapset voivat kisata yhdessä ja haastaa toisensa! Esteet voi suorittaa yhdessä ryhmänsä kanssa ja esterata on suunniteltu niin, että se on kaikkien suoritettavissa.

Toughest Family- kilpailuun voi osallistua 7-13 –vuotiaat lapset yhden tai useamman yli 18-vuotiaan aikuisen kanssa. Jokaisessa osallistuvassa ryhmässä tulee olla vähintään yksi aikuinen ja yksi lapsi.

Vaasan Sähkö toivottaa kaikille osallistujille energiaa haasteeseen!