Sähköverkon viankorjaukset etenevät-sähköjä palautetaan ensisijaisesti kiinteälle asutukselle (päivitetty 19.9. klo 14.45)

(päivitetty 19.9. klo 14.45) Kiinteän asutuksen viankorjauksia on jatkettu edelleen vahvistetuin resurssein. Lauantaina klo 13.45 oli sähköttömiä asiakkaita 1 875, joista arviolta 100 on kiinteää asutusta. Tavoitteenamme on saada sähköt palautettua kiinteälle asutukselle viikonlopun aikana.

(päivitetty 18.9. klo 20.40) Kiinteän asutuksen viankorjauksia on jatkettu koko perjantain ajan. Perjantaina klo 20.35 oli sähköttömiä asiakkaita 2 137, joista arviolta 1 900 on vapaa-ajan asuntoja. Korjaustyö on ollut paikoittain erittäin haasteellista, koska yhdessä vikapaikassa voi olla kymmeniä kaatuneita puita linjan päällä ja linja voi olla pahoin vaurioitunut. Tämän hetken arvion mukaan menee viikkoja, ennen kuin sähköt saadaan palautettua kaikkiin vapaa-ajan asuntoihin. Jatkamme vikojen korjausta heti aamusta lisäresurssein. Tavoitteenamme on saada sähköt palautettua kiinteälle asutukselle viikonlopun aikana.

(julkaistu 18.9. klo 13.30) Korjaustyöt sähköverkossa ovat edenneet ja viankorjauksissa on myös ollut käytössä lisäresursseja. Sähköttömiä asiakkaita oli perjantaina klo 13.30 noin 3 000. Perjantain tavoitteena on saada sähköt palautettua kiinteälle asutukselle, mutta joitain korjauksia jää vielä viikonlopulle. Tämän hetken arvion mukaan menee noin viikko, ennen kuin sähköt saadaan palautettua vapaa-ajan asuntoihin. Jatkamme vikojen korjaamista läpi viikonlopun. Lukuisten puiden poisto sähkölinjoilta työllistää vielä viikkojen ajan.