Sähkösopimus heti voimaan

Ensimmäiset muuttolaatikot on kannettu uuteen kotiin, mutta sähköt eivät olekaan päällä? Jos unohdit muuttokiireessä tehdä sähkösopimuksen, ei hätää. Sähköt on mahdollista saada päälle jopa samana päivänä.

Jos uudessa kodissasi ei ole ollenkaan sähköjä ja tarvitset sähkösopimuksen kuluvalle päivälle, soita pikaisesti meille. Kun soitat ennen klo 12.00, on suurempi mahdollisuus, että saat sähköt päälle vielä saman päivän aikana.

Jos olet Vaasan Sähköverkon alueella, soita meille numeroon 06 324 5750.
Jos asut muualla Suomessa, soita numeroon 06 324 5770.
Olemme tavoitettavissa maanantaista perjantaihin klo 8–16 välillä.

Se, kuinka nopeasti saat sähköt, riippuu paikallisesta sähköverkkoyhtiöstäsi, joka varsinaisesti kytkee sähköt päälle. Alueesi sähköverkkoyhtiö saattaa veloittaa pikakytkentämaksun nopeista kytkennöistä, yleensä maksu on 50 € ja 150 € välillä. Sähköjen pikakytkentä ei aina välttämättä onnistu, koska se riippuu myös paikallisen verkkoyhtiön aukioloajoista.

Jos kodissasi on sähköt päällä, mutta sopimus ei ole sinun omissa nimissäsi, sinulta ei veloiteta pikakytkentämaksua. Soita kuitenkin tässäkin tapauksessa asiakaspalveluumme.

Ei kiirettä – tee sähkösopimus verkossa

Jos on viikonloppu tai sähkösopimuksella ei ole kiire, voit tehdä tällöin sähkösopimuksen helposti netissä 24/7. Sopimuksen teko vie vain muutaman minuutin.

Sähköt päälle kiireellisesti viikonloppuna tai arki-iltana

Jos sähköt pitää saada kiirellisesti päälle viikonloppuna tai arki-iltana, soita paikallisen sähköverkkoyhtiösi vikapalveluun. Täältä sähköt voidaan kytkeä päälle maksullisena pikaytkentänä. Vikapalvelusta saat ohjeet siihen, miten sähkösopimus tällöin tehdään.

Jos osoitteesi on Vaasan Sähköverkon alueella, voit soittaa valvomon numeroon 06 324 5700.

Muutto edessä? Nämä 8 asiaa sinun pitää tietää sähkösopimuksesta

Kuinka saan sähköt uuteen kotiin? Saako sähköt heti muuttopäivänä? Entä jos unohdin sähkösopimuksen? Näillä Vaasan Sähkön vinkeillä hoidat sähköasiat sujuvasti!

Lue lisää
Jaa sivu