Pörssisähkö – tilaa sähköä tuntihintaan

Tästä Pörssisähköä!

Pörssisähkö on erinomainen valinta aktiiviselle sähkönkäyttäjälle. Voit pienentää sähkölaskuasi hyödyntämällä sähkön hintavaihtelua ja painottamalla sähkönkäyttöäsi edullisimmille tunneille. Pörssisähkö on toistaiseksi voimassa oleva sopimus, joten voit vaihtaa sopimuksesi kahden viikon irtisanomisajalla. Tilaa Pörssisähkö tai Pörssisähkö Tuuli parissa minuutissa netistä!

Näin Pörssisähkön hinta muodostuu

Pörssisähkö-sopimus koostuu kolmesta osasta: kiinteästä kuukausimaksusta, tunneittain vaihtuvasta sähkön spot-hinnasta ja sen päälle lisättävästä välityspalkkiosta. Sähkösopimuksen hinnoittelu onkin täysin läpinäkyvää.

Pörssisähkön Suomen aluehinta muodostuu Nord Poolin sähköpörssissä. Seuraavan päivän spot-hinnat kerrotaan jo edellisenä päivänä, joten voit suunnitella sähkönkäyttöä jo ennakkoon. Nord Poolin sivuilta näet tuntihinnat, jotka eivät sisällä arvonlisäveroa eikä sähkönmyyjän kaupankäyntikuluja. Nämä onkin lisätty Pörssisähkösopimuksesi välityspalkkioon ja kuukausimaksuun.

Milloin pörssisähkö on sopiva vaihtoehto?

Pörssisähkö sopii erityisesti silloin, kun sinulla on mahdollisuus säädellä sähkönkäyttöäsi ja olet innostunut seuraamaan sähkön spot-hinnan kehitystä. Pörssisähkön valitsee myös moni, joka arvostaa sitä, että sähköä voi ostaa markkinahinnan mukaisesti. Hinnat vaihtelevat tunneittain voimakkaastikin, mutta pitkällä aikavälillä Pörssisähkö on usein varsin edullinen sähkösopimus.

Seuraa sähkön spot-hintoja


Sähkön spot-hinnan seuraaminen kannattaa. Näin voit suunnitella sähkönkäyttösi seuraamaan pörssisähkön hintoja: vähentää sähkönkäyttöä kalliilla tunneilla ja siirtää sitä edullisempiin ajankohtiin. Yleensä pörssisähkö on edullisinta öisin ja viikonloppuisin, jolloin kysyntää on vähiten.


Kuinka pörssisähköä seurataan?


Pörssisähkön seuranta on tehokas työkalu sähkölaskusta säästämiseen. Pörssisähkön seurantaa varten suosittelemme sinua lataamaan Vaasan Sähkö -sovelluksen. Sovelluksesta näet mm. kuluvan päivän ja huomisen pörssisähkön hinnan, voit seurata sähkön hintakehitystä sekä kuluttamasi sähkön keskihintaa. Lataa sovellus ja ylläty sen mahdollisuuksista!

Lataa Google Playsta
Lataa Apple Storesta

Pörssisähkö Tuuli on 100 % uusiutuvaa energiaa

Myymämme Pörssisähkö Tuulen alkuperä on todennettu suomalaisella tuulivoimalla. Valitsemalla Pörssisähkö Tuulen tuet uusiutuvan energian rakentamista Suomessa.

Usein kysyttyä Pörssisähköstä