Yhteistyö ja sponsorointi

Onko energia intohimosi? Sponsoroinnin avulla voimme olla mahdollistamassa niin mieltä kuin suupieliäkin nostattavaa toimintaa etenkin lasten ja nuorten parissa.

Urheilu, liikunta ja kulttuuri ovat lähellä sydäntämme! Onko yhdistykselläsi tai joukkueellasi toive päästä luomaan positiivista energiaa yhdessä Vaasan Sähkön kanssa? Lue ensin alla olevat kysymykset ja vastaukset ja täytä sitten sponsorointilomake, mikäli tuntuu siltä, että olisimme teille oikea kumppani.

Koska hakemuksia tulee paljon, käsittelemme niitä kahdesti vuodessa – keväällä ja syksyllä. Lähetä siis meille oma hakemuksesi hyvissä ajoin toukokuun tai lokakuun loppuun mennessä! Kesäkuussa päätämme seuraavasta lukuvuodesta ja marraskuussa seuraavasta vuodesta.

Muutama kysymys sponsoroinnista

Tuemme kohteita, joissa on mahdollisuus pitkäaikaiseen näkyvyyteen tapahtumapaikalla sekä isoja yleisötapahtumia. Emme sponsoroi poliittisia tai uskonnollisia organisaatioita, yksittäisiä henkilöitä tai pieniä yksittäisiä tapahtumia.

Haluamme olla pitkäjänteisesti tukemassa erilaista positiivista energiaa tuottavaa toimintaa. Koska ratkaisemme mukanaolomme tapauskohtaisesti, kuulemme mielellämme, minkälaista näkyvyyttä voitte tarjota vastineeksi. Emme yleensä ole mukana julkaisuissa, sillä meitä kiinnostaa enemmän näkyminen treeni- ja/tai kilpailuasuissa tai kenttämainoksin suorituspaikoilla. Hakemukseen kannattaakin kirjata useita vaihtoehtoisia tapoja näkyä.

Suomalaiset ovat urheilukansaa ja näin ollen urheilu on myös meille tärkeä asia. Useimmiten urheilusponsorointi tarkoittaa meille joukkueen tai seuran tukemista – haluamme olla mukana edistämässä etenkin lasten ja nuorten liikuntaa.

Toisinaan sponsoroimme myös yksittäisiä urheilijoita, mutta punnitsemme tarkkaan, keitä. Meille on tärkeää, että urheilija voi toimia hyvänä esikuvana etenkin lapsille ja nuorille. Arvostamme myös ulospäinsuuntautuneisuutta ja sitä, että sponsoroitava ui sosiaalisen median kanavissa kuin kala vedessä. Lisäksi on tärkeää, että hän kilpailee riittävän korkealla tasolla, jotta yhteistyö tuo meille toivottua näkyvyyttä.

Tunnistitko itsesi? Täytä hakemus, niin palaamme asiaan.

Täytä sponsorointihakemus

Sponsorointihakemus
<i>Näkyvyyden kannalta kannattaa esittää erilaisia vaihtoehtoja. Mieti myös, minkälaista näkyvyyttä olisi tarjolla, mikäli haluamme osallistua pienemmällä summalla.</i>
Jaa sivu